{48}

1K 110 12
                                    




Taehyung's Pov

Κοιτούσα το φαγητό που ήταν μπροστά μου . Δεν έτρωγα , απλά το κοιτούσα . Τότε ξαφνικά ένιωσα τον Yoongi να με σκουνταει .

Σήκωσα το κεφάλι μου και είδα τον Jungkook , τον Jimin και τον Hoseok μαζί με άλλους τρεις . Ήταν κατασπροι και οι τρεις και έτρεμαν . Πρώτη φορά τους έβλεπα έτσι . Ποιο πολύ όμως ο Jimin , κάτι που έκανε τον Yoongi να μην πάρει το βλέμμα του από πάνω τους .

Ένας με μαύρα και περίεργα μαλλιά (φανταστείτε τον Kai Ko Ko Bop era) έπιασε τον Jimin από πιγούνι και εκείνος ήταν έτοιμος να κλέψει . Ο Yoongi πήγε να σηκωθεί αλλά τον κράτησα από το χέρι .

T: Τι κανείς ;

Υ: Δεν βλέπεις ..

Τ: Σταματά Yoongi , μην ανακατεύεσαι .

Δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία . Όταν είδα εκείνον με τα καφέ σγουρά μαλλιά να πλησιάζει υπερβολικά πολύ τον Jungkook . Κάτι του ψυθίρισε και έφυγαν .

Οι άλλοι τρεις έκατσαν στο τραπέζι και ήταν πολύ ανησυχεί . Δεν κατάλαβα και ούτε με νοιάζει το τι έχουν . Το μόνο που θέλω να μάθω είναι ποιοι είναι εκείνοι οι καινουριοι .

Ξαφνικά ο Jungkook γύρισε το κεφάλι του προς τα εμένα και οι ματιές μας συναντήθηκαν .

Ήταν σαν τα μάτια του να ζητάνε βοήθεια . Να είναι γεμάτα φόβο και τρόμο. Πρώτη φορά τον βλέπω έτσι αδύναμο και ανήμπορο .

Ποιοι ήταν εκείνοι ....

————————————————————————

sksksjsk  XRONIA POLLA GREECE 🇬🇷❤️

hope you like it :)🧚🏼‍♀️

vote and comment💙

vote and comment💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
sᴛᴇᴘ ʙʀᴏᴛʜᴇʀ x ᴠᴋᴏᴏᴋ Where stories live. Discover now