Teşekkürler

1.3K 89 36
                                    

Herkese merhaba.

Yaptığım her final bölümün ardına eklediğim teşekkür notlarında olduğu gibi, buraya da bir tane eklemeliyim ama ne söyleyeceğim hakkında bir fikrim yok. Yazacaklarım hep bir şekilde yetersiz kalacakmış gibi hissediyorum ve çok değişik duyguların içine kapandım. Bir yandan bitirmek zorunda kaldığım için çok, çok üzgünüm. Diğer yandan da yazmaya başladığım ilk günden beri hakkında çok güzel şeyler hissettiğim, düğümlerimden birini daha çözen bu hikayeyi benim için gelinmesi en zor noktaya kadar taşıyabildiğim için de çok mutluyum. Arkadaşlarımdan birine artık final bölümü yazacağımı söyledikten yarım saniye sonra attığım ses kaydında gözyaşlarım dökülmeye başladı, ama alıştık biz.

Sürekli zırlıyorum, valla, zırlamak için bahaneye ihtiyacım var.

Bu hikayenin sizin için ne ifade ettiğini bilmiyorum, fakat bir ufacık bile olsa içinizden birine karşı bir anlamı olması adına uğraştım. Buradaki karakterlerimin her birini çok sevmiştim. Gerçek 5 Seconds Of Summer'ı yazmayı her zaman sevdim, ama Rory'e ait olan bu hayatı yazmak benim için çok daha başkaydı. Onun odası, onun kitapları, onun arkadaşlıkları, onun ailesi ve onun sevgilisi oldular bir şekilde.

İlk başlarda hikaye hiç gitmeyecek gibi hissediyordum. Nasıl ilerlediğini kestiremediğimden hakkında çok kişiyle konuştum sanırım. Beni geri çevirmeyen, düşüncelerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Birçoğunuzun desteği olmasaydı muhtemelen dördüncü bölümden taslaklarımı boylayan talihi bozuk hikayelerimden biri olacaktı.

İnanır mısınız, 11 Ağustos'ta yayınlamışım. O günden beri de hiç kaldırmamışım. Bence benim için ciddi bir rekor sayılır *acı bir gülüş*

Tüm karakterlerimi sevdiğim gibi, Rory ve Luke'u da çok sevmiştim. Ve Calum'u, Melanie'yi, Michael'ı, Ashton'ı... diğer herkes de bu hikayede çok önemli yerlere sahip olmayı başardı bir şekilde. Rory ilk bölümlerde çok aksiydi. Mutsuzdu ve hayatında iyi bir şeyler olabileceğine inanmayan, annesinden görmek istediği ilgiyi çoğu zaman göremediği için babasıyla da bir anne şefkati kadar olamasa da benzeri bir ilişkiyi kurabilen, ilk defa arkadaşları olmuş bir kız olduğu için başlarda yanlış anlaşıldı. Ama sadece arkadaşlarını, ailesini, hayatını sevmeye ve bunları elinde tutmaya çalışıyordu çünkü kitaplarla kurduğu dünyada istediklerini alamıyor oluşununun verdiği o gizli açlığı sadece bir yere kadar doyurabiliyordu.

Üstelik onun hayatına giren bu dört kişi gerçekten de çok kıymetliydi. Yazmak isteyip de yazamadığım daha bir sürü şey vardı, ama artık bitmesi gerekiyordu... öyle hissettiğim anda bunu toparlayabileceğimin en iyi haliyle toparlamaya çalıştım.

Final yapmam gerektiğini fark ettiğimde manevi anlamda çektiğim zorluğu tarif edebilmemin bir yolu yok, gerçekten. Sanki hiçbir zaman bitmeyecekmiş gibi yazıyordum bölümleri. Benim için çok anlamlıydı, umarım sizin için de böyle olmuştur. Okuduğunuzda hisleriniz adına kendinizden bir şeyler bulabildiğiniz bir hikaye yazmayı başarabildiysem ne mutlu bana.

Terrible Love'ı bu noktaya kadar getirmemde birçok kişinin yardımı oldu. Önce sizin yorumlarınız. Bu platformda bence yazan kişiyi en çok etkileyen şeylerden birisi yorumlar. Oylar da bir dereceye kadar etkiliyor ama minicik de olsa sevdiğinize ya da sevmediğinize dair bir yorum bırakmanız yazan kişi için çok değerli, kıymetli. Kendi adıma konuşmam gerekirse benim gerçek yaşantımdan sıyrıldığım tek yer burası, o yüzden yazma konusunda motivasyon ya da alınan destekler kişiyi ilerletebiliyor, Terrible Love'ın bu noktaya kadar ilerlemesinde etkeni oldu. Bu yüzden size çok teşekkür ederim.

En büyüğü ise arkadaşlarımdan aldığım destekler. Berbat hissettiğim, yapamadığımı hissettiğim noktaya her gelişimde beni dinleyip yol gösteren Leyla, Merve, Umay, Sena, Minel ve Esin'e çok teşekkür ederim.

11 Ağustos 2018'den 16 Mart 2019'a kadar okuyan -yarım bırakılmışsa bile- oylarını ve yorumlarını hiç eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Destekleriniz çok değerliydi.

Sizi seviyorum.

Terrible Love || hemmingsWhere stories live. Discover now