Част 12

201 16 5
                                    

~Чаньол~

Днес беше събота. Всеки уикенд оставам във Джон. Каза ми, че родителите му искат да разменят домовете си. Това бил подаръка му за рожденния му ден. Каза ми, че къщата била по-голяма и, че било по-близко до училището ни. Местенето ще бъде другата събота, а през седмицата ще му помагам с опаковането на багажа.
Вчера със Сехун се оговорихме да се чакаме пред изоставената болница, където много обичаме да се събираме с момчетата. Мястото беше голямо и не минаваха много хора, което го правеше чудесно място за събиране. Оправих се набързо и излязох от нас. Тръгнах към болницата и видях Секун, седнал на стъпалата и гледаше нещо на телефона си.

-Секун-хюнг! - провикнах се и той ме погледна, а след това ми помага обратно.

Вече бях при него и той се изправи. Тръгнахме към мола. След около 20 минутки път вече бяхме там.

-Е, в кой магазин ще влезем първо. Би трябвало да е в някой от тези за бельо. - каза и аз кимнах.

Исках да си взема някое сладко костюмче или бельо ли не знам как да го нарека. Беше част от изненадата ми.

-На теб ще ти ходи бяло, синьо и черно, но черното го изключваме, защото не е подходящо за такива неща. Мисля, че най-добре ще е.... бялото. - каза той и аз се съгласих.

Влязохме в първия магазин и започнахме да разглеждаме.

-Хей, Чан, я ела да видиш този. - каза Сехун и аз отидох при него.

Показа ми костюм състоящ се от прозрачни, бели чорапи малко над коляното, с дантела в края си, бяло горнище, над пъпчето, което също имаше дантела в края на ръкавите и на него пишеше "Daddy's toy" и едни сладки къси гащички. Към него имаше и котешки ушички, пухкава опашка, която се залепсаше за гащичките и каижка със званящо топче. Не беше никак зле.... дали на Бек ще му хареса? Дали ще му хареса изненадата ми като цяло? Ох... изчервявам се само при мисълта какво ще правим. Разтърси глава, за да не мисля за това точно сега.
Охшедах отново костюма.

-Хубав е. Дай да разгледаме и в другите магазини. - предложих и той се съгласи.

Отидохме на втория етаж след като приключих е с разглеждането на първия. Честно казано нищо друго не хвана окото ми. Върнахме се отново в първия магазин и реших да взема бялото костюм че, което си харесах в началото.

-Благодаря ти, че ми помогна.-казах.

-Винаги! И после да ми кажеш как е минало. - усмихна ми се мазни, а аз усетих че лицето ми започва да пари.

/<Everything is possible>\(gay fanfic) Where stories live. Discover now