6

147 9 0
                                    

Jeg vågnet op fra den værste og bedste og bedste nat i hele mit liv. Jeg strækker mine arme Og går over til klædeskabet for at finde noget tøj, jeg åbner og for et shok.

"Overdrivelse" hvisker jeg til mig selv inden jeg går ind for at finde noget tøj. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal tage på da der næsten kun er fint tøj og kjoler, "ja altså, vi har andet tøj men jeg tror helst Jimin ville have du har noget af det her på" jeg kigger bag mig, ham den rare fra I går. "Han kan være ligeglad, hvor er det andet tøj?" Han peger over på en skuffe "Tak" siger jeg. Han nikker "du kommer bare ned i spisesalen bagefter" jeg nikker og tænker ikke rigtig over hvor den er, Typisk dig Ailish. Jeg går over til den der skuffe med normalt tøj.. eller normalt og normalt, det er stadig ikke helt normalt men det et bedre end det andet. Jeg finder et hurtigt outfit og tager det enlig bare på. ⬇️

Jeg kigger mig tilfreds i spejlet, helt grim er jeg ikke med det her på ahah

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg kigger mig tilfreds i spejlet, helt grim er jeg ikke med det her på ahah. Ej.. Jeg ligner en ko stoppet ud med vat. Jeg går ud af værelset for at finde den fandens spisesal, altså det et jo umuligt at finde noget på det her slot.. "Oh hej, skal jeg vise dig vej?" Spørger ham den anden som prøvede at tvinge mig ind på slottet "nej tak" siger jeg og ruller øjne "du burde blive mere høflig" siger han. "Du burde blande dig udenom" siger jeg flabet og løber ned i den anden ende. Han vender sig bare om og går den modsatte vej. Jeg går i lang tid før jeg finder spisesalen og lad mig bare sige.. Wtf. "Oh hej" jeg kigger bag mig og kigger lige ind i Jimins smukke bløde brunne.. øhm Jimin øjne "hej" siger jeg ligeglad og går lige forbi ham, han tager fat i min arm, "undskyld mig" jeg Tager en dyb indånding "du er undskyldt" jeg for et selvfedt smil på læben og sitter mig ned på en af stolene, jeg for et dræberblik fra ham inden han sitter sig ned overfor mig.

Efter de har spist.

"Tak for mad" siger jeg og skal til at gå op på mit værelse igen men.. "Vent, kom med" siger Jimin imens han har fat i min arm. "Vel ville jeg ej- jeg kommer" siger jeg og går med ham. En mærkelig ting er at jeg føler mig bange når jeg er omkring ham men jeg prøver at spille cool, for han er altså lidt.. bare lidt skræmmende. Jeg går med ham ind i en kæmpe, kæmpe sal.

"Wow" siger jeg ironisk og ruller med øjnene selvom det faktisk er woooow, "du er her klokken 22

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wow" siger jeg ironisk og ruller med øjnene selvom det faktisk er woooow, "du er her klokken 22.00 i aften med fint tøj" jeg ryster på hovedet, han tager fat om min kæbe så jeg kigger ham dybt i øjnene "jo" jeg nikker. Han giver slip på mig og jeg tager min hånd op til min kæbe for det gjorde ret ondt. "Vi ses.. Ailish" jeg vinker og da han er gået løber jeg op på værelset, jeg smider mig grædende i min seng. Hvorfor mig, det ville være en hver piges drøm at bo på et slot med en Fkn! Handsome Dreng..  Men mig.. Jeg er blevet taget til fange på et slot med en Fkn handsome dreng, og det er som helvede, Det banker på døren og den første tanke et Jomin "hvem er det?" Råber jeg og tørre hurtigt mine øjne "RM" siger han tilbage, jeg går over og åbner "Oh, du hedder RM" siger jeg, han griner "må jeg komme ind?" Jeg nikker og åbner døren helt. "Jeg har altså ikke ønsket det her... Jeg var en af dem der var imod det, men 1 mod Jimin og hans folk hjælper ikke noget" siger han. Jeg smiler lidt. "Det helt ok, det bare dem der ikke har andet at tage sig til end at være nogle psykopater, for når folk først for magt, så udnytter de det.. alt for meget" siger jeg trist, han nikker.. Jeg tror han har medfølelse med mig. "Nå men.. ville faktisk bare sige hej" jeg nikker og smiler "hej" han begynder at grine som smitter af på mig. "Hah du cute når du griner" mine kinder blusser op da han siger det og jeg stopper i et sæt med at grine "Tak.." siger jeg genert. Han lægger sin hånd på min Kind og smiler "vi ses Ailish" siger han inden han går ud, jeg vinker inden han går.. Jeg smider mig på sengen og smiler helt vildt.. Aw What a cutie ♡

 Prince Charming {Jimin FF}Where stories live. Discover now