2

204 9 0
                                    

Regnvejr igen igen igen. Jeg sidder og læser en bog, den handler om en helt normal kedelig bebumset teenager ligesom mig og en Dreng, den er vild cute og jeg er single as a pringle så en cute kærligheds historie er altså dejligt at læse på en regnende søndag.

En strejf af vind køre gennem mit hår imens den her smukke skabning bare står og kigger på mig, "er du ok" han nikker svagt og stiller sig tættere mig, vi er få' centimeter fra hinanden og hårene i nakken rejser sig. "Jo, jo der er noget" siger han og stiller sig en tak- tættere på mig, jeg får pludselig hjertebanken "du er for.." Han nåede aldrig længere, for der stod vi.. I regnen og kyssede ligesom i alle de kærligheds film jeg havde set, der var som en drøm gået i opfyldelse og med den rette person

Sådan bliver mit liv aldrig, for jeg er bare en sur tør banan..

Er ret stolt af den der lille kærligheds historie ting jeg lige fandt på ahah.

"Ailish kommer du ned og spiser?" Min mor står i døråbningen. "Jeg ik rigtig sulten men jeg kan godt komme med ned" hun ryster på hovedet, "det ok idag" jeg smiler som et tak til hende og hun går igen. Jeg plejer og elske mad men har ikke rigtig appetit lige nu. Jeg tjekker Instagram for nu har jeg læst nok.

 Jeg tjekker Instagram for nu har jeg læst nok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@ Jin officiel_eater

♡ 880,000 syntes godt om

@ TaeTae  tog et billede af mig mens jeg sov den mide!

Kommentare:

@ Bighit officiel
😂😂

@ Samantha Jones
Awwe

@ Jhope_ Yoursunshine.
Haha elsker det her.

Se flere kommentarer...

 Prince Charming {Jimin FF}Where stories live. Discover now