5

147 9 0
                                    

"Ailish huh?" Jeg kigger bag mig. (Han har ikke hatten på)

"Hvem fuck er du?" Spørger jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hvem fuck er du?" Spørger jeg. "Mit navn er Jimin, følg med" siger han fint,  man skulle tro han var født på et slot hahah "Jeg skal fadme ikke med dig" siger jeg skeptisk. Han ruller øjne, jeg tror om, han er ikke født på et slot, han kommer og tager fat i min arm "giv slip på mig!" Han holder bare strammere og begynder at gå over mod en bil, "Hvad fuck laver du din psykopat!" Råber jeg nærmest ind i hans hovede, han sætter mig ind i bilen og lukker døren. Bilen køre hurtigt alt for hurtigt igennem skoven, ind til vi når til e-et..

Slot!?

Jeg hopper ud af bilen da vi stopper, Jimin står ude foran. "Hvad fuck er det her?!" Råber jeg lige op i hovedet på ham. "Heyhey Tag det roligt" jeg hidser mig op "hvordan skal jeg kunne slappe af når jeg lige er blevet smidt ud af mit hjem, og derefter ført til et slot af en eller anden psykopat!? + Jeg har mistet alle mine venner, familie.. alt, hvordan ville du så have at jeg skal slappe af!?" Han tager en dyb indånding. "Jeg har ikke besluttet det her, det har din mor" jeg ruller øjne "hvorfor gik du så med på den her aftale" siger jeg. "Jeg keder mig" siger han og går indenfor, urgh han driver mig til vanvid. Det kommer 2 høje mænd hen til mig og tager mig med ind "Jeg kan godt gå selv" siger jeg og trækker mine arme til mig og kigger ondt på dem. "Bevares" siger den ene. Jeg ruller bare øjne "følg med, jeg viser dig dit værelse" siger den anden med et varmt smil, ham kunne jeg meget godt lide, han holdte heller ikke rigtig fast på mig. Jeg smiler tilbage til ham og følger med. Vi går op til en dør der står "Prinsess" på. "Ja altså, det var her prinsessen boede men.. hun er her ikke mere" siger han og kigger ned i jorden. "Det gør mig virkelig ondt, men hvad med prinsen" han griner "jamen det er jo Jimin" siger han. Hvad!? "N-når.. okay" siger jeg. Han smiler akavet og går igen. "Så vent.. Jimin har mistet hans kæreste, så ved jeg vel hvordan han har det.. Jeg kigger rundt på værelset og wow bare det her værelse er på størrelse med vores hus. Jeg smider mig i min seng.. eller min og min.. "Ailish er du sulten" høre jeg en stemme sige, det lyder lidt som han fra før "nej tak jeg har det fint" svare jeg. "Okay" siger han og går. Hmm hvornår kommer jeg mon hjem?

Heii

 Prince Charming {Jimin FF}Where stories live. Discover now