3

180 9 0
                                    

Arhh Døøøør!
_____________________________________

Okay så, det regner stadig og jeg elsker det.. Ja jeg elsker det for så har jeg en undskyldning for at sidde indenfor og læse hele dagen.

Dagen går.

Klokken er nu 16.37 og jeg skal til at pakke til dans wuhu, jeg er ikke den sporty type men alligevel elsker jeg at danse og er også rimelig god til det syntes jeg selv. Dans, bøger og dyr er det vigtigste i mit liv (ind til videre heh)

Ved dansestudioet

Mig og Clara er makre herover, vi er ok gode venner og arbejder ret godt sammen når det kommer til dans, vores lære har givet os en dans for vi skulle øve derhjemme og jeg har selvfølgelig ikke øvet men skal nok klare den alligevel. Han stiller sig op foran alle og begynder at snakke "Jeg håber i alle sammen har øvet derhjemme" siger han tydeligt og taler videre "men jeg ville lige vise dansen igen og så kan i jo vi er hvor gode i er blevet" siger han og begynder at vise dansen. Mig og Clara øver lige et par steps imens de andre optræder "Clara, Ailish! Så er det jer!" Vi går der op og stiller os klar.

(Det er den første dans! Du er hende den forreste med de røde shorts og Clara er hende bagved med de lange bukser)

Alle klapper og mig og Clara smiler glad til hinanden. "Så kan i vel også vise free style ik?" Jeg nikker og det gør Clara også "Jeg ville nu kun have Ailish" Clara nikker trist og sitter sig over, han er altså lidt ond "Så lad os se hvad du ellers har!" Råber han og sætter musikken i gang.

Efter jeg er færdig er der mange der både pifter og klapper, det mærkeligt.

Hjemme.

Jeg tager min bog frem igen og fortsætter min dag.

 Prince Charming {Jimin FF}Where stories live. Discover now