31.

475 32 4
                                    

Pohled Billa

Jdu se podívat za Abi. Tiše zaklepu. Nic. Pomalu otevřu dveře. Upustím tác s jídlem, který jsem jí nesl. Běžím rychle zpět za ostatními.
"A-Abi zmi-zmi-zmizela!" vymáčknu ze sebe.
"Jak to myslíš zmizela?!" zeptá se Ben. Pokynul jsem jim, ať se jdou podívat. Všichni hned šli za mnou do pokoje, kde Abi byla. Otevřu dveře a uvidíme otevřené okno a rozhrabanou postel.
"Jdeme." řekne Beverly a popadne baterku. Všichni jdeme za ní a oblečeme si bundy. Vezmeme si různé baterky, aby jsme v té tmě viděli. Otevřu dveře a celá parta vyběhneme hledat Abi a rovnou i Richieho.
"Abi!" řve Stan.
"Abigale!" zařve Beth.
"Richarde!" zavolá bezmocně Eddie do tmy. Po tvářích mu stékají slzy.
"Copak Eddie?" zareaguje hned Bev.
"Mám o ně strach..." zašeptá s brekem. Beverly ho sevře v náručí. Začne Eddieho utěšovat. Když se uklidní, hledáme dál.

Pohled Richieho

Hladím Abi po vlasech. Leží na mém rameni.
"Neměli by jsme se vrátit, Richie?" zeptám se ho.
"Dost možná." zasměje se a poté si zívne.
"Zlato, jsi unavený. Vrátíme se." řeknu a začnu ho zvedat ze země.
"Abi? Richie?" ozve se Eddieho hlas.
"Eddie!" šla jsem ho obejmout.
"Chyběli jste mi." nechtěl mě pustit. Brzo k nám přiběhli ostatní.
"K-Klídek, k-kámo. R-Ronnie už j-je pry-pryč" poplácal Bill Richieho po zádech.
"Díky..." řekl Richie a pozvedl koutek úst. Objala jsem ho. Pak se přidal Eddie, Bill, Beverly, Stan, Elizabeth a po té i Ben a Mike. Loser objetí je opět zde.
Jde se oslavovat.

Pohled Richieho

Ocitli jsme se zas u mě doma. Tentokrát už s žádným idiotem s alkoholem. Ale pár flaškek tu nechal. To neuškodí. Však je mi 14. Chci to oslavit pořádně.
"Richie! Dárky čekají na otevření!" řekla vesele Beth. Usmál jsem se a dárky jsem přenesl do obýváku. Ben mi pomohl. Všichni se usadili a ztišili hudbu. Vzal jsem do ruky první dárek. Abi mi řekla abych si ty její nechal až nakonec. Souhlasil jsem a vzal do ruky dárek od Stanleyho. Stan se usmíval od ucha k uchu. A ještě víc se usmíval když jsem se přes krabici dostal až k plyšovému hovnu. Zasmál jsem se.
"Díky Stane. Fakt." řekl jsem upřímně ale zároveň se smíchem. Je to dobrej dárek. Pro mě. Další byl na řadě dárek od Billa. Byl to měkký dárek. Předpokládám že oblečení. Dopracoval jsem se až k tričku, kde bylo napsáno : "Trvalo pouze 14. let, abych vypadal tak skvěle." zazubil jsem se.
"Tož pravdivé tričko." řekl jsem se smíchem. Ben a Mike mi prý dají společný dárek. Protože si na to navzájem půjčili. Že je to hodně drahé. No to jsem zvědav. Dali mi to. To je obří dárek. Klukům jsem před rozbalením slíbil, že se ho pokusím nezničit. Natož jsme se zasmáli. Kytara! O můj bože oni mi dali kytaru!
"Díky kluci! Jste boží!" řekl jsem u prohlížení kytary. Po chvilce udiveného výrazu a radosti jsem přešel k dalším dárkům. Beverly. Dala mi čepici. Objal jsem ji a hned si ji zkusil.
"No ty vole Richie. Ty jsi sexouš."
"Já vím." ušklíbl jsem se sebevědomě. Abi se zasmála a dala mi pusu na tvář.
Ještě dárek od Beth a pak už Abi.
"To je něco pro vás oba jakoby." zasmála se Beth a podala mi jakési balení.
"Kostky lásky." řekli jsme s Abi na stejno. Podívali jsme se na sebe a začali se červenat. Ostatní se smáli.
"Takový úchylárny tady na nás." řeknu. Ostatní se nepřestávají smát. S Abi se po chvilce přidáme také. Konečně dárek od ní. Teda. Dárky.
"Otevři první tenhle." řekne. Souhlasím a otevřu to. Vykoukne na mě jakýsi bičík. Abi si ho hned vezme do ruky a pleskne mě přes ruku.
"Au!" vykřiknu.
"To máš za toho cucáka!" začala se Abi smát. Taky se směju.
"Jakýho cucáka?" zeptá se Stan se smíchem. Odhrnu Abi vlasy a všechny pohledy skončí na jejím krku. Všichni maj pusy dokořán.
"Tohle jsi udělal ty?" zeptá se Mike. Pyšně pokývu hlavou. Abi si dá vlasy opět normálně a předá mi ještě druhý dárek.
"Aby ti to nebylo líto." řekne než ho otevřu. Z dárkové krabice vyndám dalšího plyšáka. Tentokrát medvídka co drží srdce. Chytím Abi za ruku a jdu s ní nahoru. Stan nás zastaví tím, že mi poklepe balením s kostkami na stehno.
"Něco jste si zapomněli." pronese provokativně.
"Polib mi." řeknu se smíchem a jdu dál. S Abi jdeme do mého pokoje. A následně jdeme oknem na střechu. Posadíme se vedle sebe.

Pohled Abigale

Propletla jsem si s ním prsty a on mě políbil. Chytla jsem ho za tváře a do polibku se vžila. Richie měl nejlepší narozeniny. Už se těším na ty svoje.

Vracím se po dlouhé době s novou kapitolou.
Chyběla jsem vám? Já sobě taky. Xdd
Byla jsem hrozně líná něco psát.
Snad se vám kapitola líbí.
Zatím
Čego.

#Crazy

IT trochu jinak 🎈 2 🎈 (CZ) DOKONČENO Where stories live. Discover now