...Sjuton...

364 9 6
                                    

》 Ajj! 《 skriker Caleb. Träff.
Han tappar greppet om mig och jag dunsar till på sängen. Jag återhämtar mig snabbt och rusar mot dörren som hållit mig inlåst här allt för länge. Jag öppnar dörren och ser massor med saker på golvet och ser ett kök precis utanför rummet jag varit i. Jag skiter i allt och rusar framåt, försöker hitta ytterdörren. Det tar några minuter innan jag tillslut hittar dörren.
》 Violet!! 《 hör jag Caleb ropa högt. Han låter arg. Jag kniper igen och känner på dörren, låst. Jag kollar efter låset, inget lås. Va? Vafan?!
》 Violet!! Kom tillbaka! 《 hörs Caleb igen, högre denna gång. Jag lyfter blicken och ser låset högt upp, jag tar sats och hoppar men når inte. Vem fan har ett lås här högt upp?! Jag känner hur paniken stiger inom mig. Jag tar sats igen men når inte denna gång heller. Jag tittar mig omkring, letar efter något som jag skulle kunna stå på. Jag ser inget först men ser sedan en kartong med böcker i, jag släpar fram den mot dörren. Jag är förvånad att Caleb inte kommit ännu men jag håller tummarna för att han är död.
》Din fucking bitch! Du är galen! 《skriker Caleb, nu står han precis bakom henne med handen mot halsen. Blod rinner och droppar på hans bara kropp. Jag känner paniken komma men tvingar den ner igen. Vi står helt tysta nu, stilla. Men efter vara någon sekund rusar Caleb mot mig och hoppar över mig. Han slår mig vid revbenen och ett dovt ljud hörs från slaget. Jag tappar andan och känner en hemsk smärta sprida sig. Jag faller ner på golvet, hopvikt som en boll. Varje andetag som jag tar gör så ont, smärtan är olidlig.

-

Ommmmgggg, hehe.

- 294 ord

Why Me?Där berättelser lever. Upptäck nu