3. Kerti Parti

227 20 1
                                    

Minseok pov:

Hatalmas ricsajra keltem. A fiúk a nappaliban kiabáltak. Kómásan másztam ki az ágyból és morogva indultam ki a szobámból. Fáradt léptekkel ballagtam le az emeletről. Amint leértem megértettem a kiabálás okát. Baekhyun visítva ugrándozott a nappali közepén.

-Látom téged is felébresztett. Tessék. -állt melém Lu és felém nyújtott egy gőzölgő bögre kávét. Mosolyogva kortyoltam bele az életemnek értelmet adó folyadékba.

-Nincs kedved elmesélni, hogy Baekhyun miért visít úgy, mintha éppen kínoznák? -néztem kérdőn Lu-ra.

-Valami olyasmit magyaráztak Jongin-ék, hogy kerti partit tartunk. Ez náluk hagyomány ha új farkas lesz a falkában. Mikor Baek meghallotta, hogy partizunk bepörgött és azóta visítozik és ugrál. Oké, hogy örül de kezd egy kicsit idegesítő lenni. Hé Yeol! Nem tudod lenyugtatni valahogy? -kérdezte Lu mire Chanyeol megrázta a fejét.

-Addig nem nyugszik le amíg el nem kezdjük. Utána is fel lesz pörögve de nem ennyire. -mesélte miközben megállt mellettem és mosolyogva tekintett Baekhyun-ra.

-Most már Minseok is itt van, most már kezdődhet a parti! -ugrált elém Baekhyun majd megragadta a kezem és elkezdett kihúzni a házból.
-Baekhyun, nyugodj le. Először is a grillsütőt kell ide hozni a kisházból, addig a húsokat és zöldséget is elő lehet készíteni. -mondta Chanyeol majd lefejtette Baekhyun mancsait a csuklómról. Baekhyun kiskutya szemekkel nézett Chanyeol-ra. Chanyeol sóhajtott egyet majd kiindult a kerdbe Baekhyun-nal.

-Megyek előkészítem az alapanyagokat, addig valaki hozza fel a grillsütőt. -mondta Kyungsoo majd sarkon fordult és bevonult a konyhába.

-Ah, majd én felhozom addig segítsen valaki Kyungsoonak.-jelentkezett önként JongIn és elhagyta a házat. Vállatvonva idultam fel a szobámba Luval a nyomomban. Letettem az éjjeli szekrényre a bögrémet és a szekrény elé állva kezdtem kutakodni valami kényelmes ruha után. Ki kaptam egy laza szürke melegítőt és egy "I AM KING" feliratú pólót. Magamra kaptam a ruhákat, gyorsan lehúztam a maradék kávét és leindultam a többiekhez.

Lu már lennt várt engem átöltözve. Elsétáltam mellette és a konyhába mentnem. Betettem a csapba a bögrém majd vissza mentem hozzá és karon fogva kiindultam a ház elé.

-Nincs kedvem ehez az egészhez . -kezdett morogni Lu.

-Tudom, hogy nem szereted az ilyen programokat de hidd el élvezni fogod, hányszor hazudtam neked?-néztem rá kérdőn. Sóhajtott majd megrázta a fejét.

-Soha.

-Pontosan. Na fel a fejjel. Jó buli lesz.

Oda értünk a többiekhez és láttuk, hogy éppen a fákat hozzák. Lepakolták a tűzrakó helyre majd a grillsütőt begyújtották.

-Chanyeol megtennéd?-nézett rá Kyungsoo a rengeteg tálcával a kezében amit alig bírt fogni. Ahogy látom végül senki nem segített neki. Rá néztem Chanyeolra majd láttam ahogy a kezei segítségével begyújtja a tüzet is. Meglepődtem, úgy tudtam csak az aranyvérűeknek vannak képességeik, bár igaz, hogy még nem találkoztam más farkassal csak aranyvérűvel.

-Lu segíts Soonak.-néztem rá Lu-ra ki széles mosolyra húzta ajkait és bólintott majd ereje segítségével elvette az összes tálat és tálcát majd egy egyszerű mozdulattal az ott lévő asztalra helyezte. Tagadni se tudta mennyire szerti az erejét használni és menőzni vele. Nem meglepő, hisz lenyűgöző az ereje és elképesztő is. Telekinézis. Nincs olyen nehéz tárgy amit ne tudna mozgatni vagy a levegőbe emelni.

-Koszönöm, melyikőtök volt? -jött oda hozzánk Kyungsoo és aranyosan ránk mosolygott.

-Én voltam de honnan tudod hogy valamelyikünk volt?-nézett rá kérdőn Lu.

BevésődveWhere stories live. Discover now