Alla hjärtans dag special

372 10 1
                                    

Eftersom det är alla hjärtans dag idag så kommer det ett kapitel från bara Ludwigs perspektiv och en liten inblick i hans kärleksliv :)

Idag var det alla hjärtans dag. Och det är faktsikt så att jag träffar en tjej. Inga av polarna vet det ännu. Vi har liksom inte riktigt blivit officiella. Egentligen är vi inte tillsammans heller. Men det tänkte jag ändra på idag.

Jag vaknade fort när alarmet ringde. Direkt ryckte jag åt mig min telefon och skickade iväg ett sms till Emmy (min "nästan" tjej)

Emmy mitt ❤️

Jag hämtar upp dig cirka 19. Ha myskläder. Puss  (Ludwig)

Jag la ifrån mig telefonen och gick ner för trappan och riktade mina steg mot köket. Ingen var hemma vilket var skönt, så jag tog en macka och bredda på lite Nutella. Sedan satte jag på musik på väldigt hög volym och dunsade ner på stolen intill matbordet.

Jag flippade lite med mobilen och plötsligt hade klockan hunnit slå 12:30.
Shiiit nu var det bråttom. Jag sprang upp till mitt rum och ryckte åt mig en hoodie och ett par shorts. Påvägen ner krockade jag med Rasmus.
"FUCK" skrek jag högt sv rädsla "jag trodde ingen var hemma"
Rasmus flinade: "jag kom precis, varför har du så bråttom då?" ;)

"Emm ee Aa asså" jag visste inte riktig vad jag skulle svara så jag tryckte mig bara förbi Rasmus och sprang ut genom dörren.

Bilen åkte i hög hastighet på motorvägen. Gps:en var i full gång med att leda mig till närmste blomsteraffär. Detta var verkligen inget jag brukade göra för tjejer, så jag hoppas att Emmy känner sig jävligt speciell.

Bilen sladdade in på parkeringen och jag drog i handbromsen för att sedan hoppa ut. När jag hade klivit innanför de stora skjutdörrarna till "Klas blommor och Bin" så kom min hjärna ikapp mig. Jag kan inget fucking ting om blommor, vad gör jag ens här?

En i personalen måste ha sätt att jag var helt lost så hon kom fram och frågade om jag behövde hjälp. Jag försökte förklara att jag letade efter blommor till min tjej och att jag skulle ge dom som alla hjärtans dag present. Personalen som jag såg hette Lisa visade mig till en hylla lite längre in i affären.

På en skylt stod det "Happy Valentine" och under var det flera olika sorters blommor. "Här, välj någon av dessa, det tror jag hon skulle älska" Lisa log och tittade uppmuntrande på mig.
Jag sa tack och började sedan leta efter den perfekta blomman. Det var viktigt att detta skulle bli perfekt. För hon förtjänar verkligen allt.

Efter en lång stunds velade fram och tillbaka så bestämde jag mig för en bukett med vita och röda rosor. Jag kollade nöjt på blommorna medans jag betalade och sedan gick ut ur affären. Mission completed. Nu till nästa uppdrag = snacks

Bilen sladdade åter igen in på en parkering fast denna gången utanför ICA. Jag visste verkligen inte vad som var romantiskt att köpa som snacks på en date. Men efter ytligare några minuter så var jag vid bilen igen med två fulla ICA kassar.

Jag var helt slut när jag kom hem, därför kastade jag mig direkt i soffan och kollade Netflix ända tills klockan slog 17:30. Då fick jag ännu en gång bråttom och sprang och duschade fort som fan. Precis när jag hade klivit ur duschen ringde mig mobil:
"Tjooo broooor" sa Noel i andra änden

"Tjena vand händer?" Svarade jag en aning sammanbitet

"Nä ingenting är hos Valter" sa han och jag kunde höra Valter i bakgrunden

"Aa fett, ville du nått eller?" samtalet gick så fucking långsamt.

"Ee aa asså vi undrar om du vill vara våran Valentina och komma över på en fifa turnering ikväll" sa Noel

Fuck vilken fin vän han är asså

"Emm asså bror jag hade gärna velat, men det kan vara så att jag har en annan date ikväll" sa jag och väntar på Noels reaktion

"Driiiiver du med mig, fan vad glad jag är för din skull, ha så kul ikväll, jag och Valter kan pussa lite på vandra istället, tjo" sa han och la på

Jag log med hela ansiktet. Bara att uttala orden "jag har en date" gjorde mig så fucking lycklig i hjärtat, det kändes hela vägen in liksom.

När klockan slog 18:57 stod jag utanför Emmys hus. Jag knackade försiktigt på och jag kunde höra fotsteg innanför huset. Dörren öppnades och framför mig stod jorden, nej jag menar universums vackraste människa.

Hon gick fram och kramade mig, genom hela kramen log vi båda som två muppar.

"Men nu vill jag faktiskt veta vart vi skaaaa" sa hon och skrattade medans vi släppte kramen

Jag höll mina händer för munnen för att visa att jag inte skulle säga något. Hon himlade med ögonen och hoppade sedan in i passagerare sätet.

Jag överlät Emmy att styra musiken, vilket också är ett tecken på att hon är väldig speciell, för annars är jag alltid är jättenoga med att JAG ska få välja musiken eftersom att JAG har bäst musiksmak :)

Efter ungefär 10 minuters bilfärd så rullade bilen in på en liten stig i skogen. "Är det nu du ska kidnappa och döda mig" frågade Emmy med ett flin på läpparna.
Jag gav henne bara en bitchblick, att hon ens kunde tänka så.
När bilen stannade hade vi ungefär 5 minuter promenad framför oss och sedan var vi framme.

Vi gick hela vägen hand i hand och pratat med varandra. När jag sa ett skämt så skrattade hon.
För det första så är det inte ofta som folk skrattar åt mina skämt. 1 + poäng till Emmy. Och för det andra så gör hennes skratt mig helt varm inombords.

"Nu måste du blunda" sa jag och höll mina händer för hennes ögon.

"Det här är så fucking läskigt Ludde, håll i mig hårt för om jag dör dödar jag dig också" hon lät ganska seriös, men hon kunde ändå inte undanhålla sig för att skratta.

"Tadaaa" sa jag och släppte mina händer från hennes ögon.

Emmys perspektiv:

"Tadaaa" sa Ludwig och släppte händerna från mina ögon.

Vi stod längst ut på en klippa med hela staden framför våra ögon. På klippas golv låg det en stor filt utbredd och på filten stod det massa mat. Mina ögon föll extra för den lilla chokladfontänen och jordgubbarna som stod brevdid. När jag vände mig om mot Ludde stod han med en bukett framräckt åt mig och i andra handen höll han en ask:
"Öppna" sa han entusiatiskt

Mina ögon började tåras när jag såg innehållet i asken, det var ett litet silvrigt hjärta hängandes i ett litet silvrigt snöre.

Ludwig tog undan mitt hår och knäppte på halsbandet runt min hals. Mina tårar hade runnit över för längesedan.

Ludwigs perspektiv:
Jag knäppte på henne halsbandet och vände sedan på henne så hon stod med ansiktet mot mig. Jag såg att hennes tårar hade svämmade över och jag kämpade förbrilt med att stryka bort dom med tummen.

Plötsligt tog jag mod till mig och sa dom gyllene ordet:

"Jag älskar dig med hela mitt fuking hjärta, vill du bli min?"

När jag hade sagt det släpptes en stor klump från mitt hjärta, nu var det sagt, oavsett vad hon svarar så vet hon hur jag känner.

Jag flyttade min blick som hade varit fäst på mina skor till hennes ansikte. Hennes tårar rann i hysteriskt fart och plötsligt kraschade hon sina läppar mot mina. Det kändes som att ett helt fjäril-bo exploderade i min mage. Shit vad hon gör mig lycklig.

Plötsligt avbröt hon kyssen och kollade noga in i mina ögon.

" Jag älskar dig också"

VIKTIGT LÄS HELA:
Litet speciellt kapitel, men allt fortsätter som vanligt imorgon. Ville bara passa på att säga hur lycklig ni gör mig som läser, kommenterar och röstar. Det betyder så mycket för mig att folk skriver vad ni tycker osv. Tack för allt hoppas ni får världens bästa Valentines day. Och till er, som precis som jag är helt ensamma skriv till mig så kan vi roa varandra. Min snap: Lisa.lowing. Hade varit riktigt kul att prata med er. Puss

Badboy (Dante Lindhe)Where stories live. Discover now