Del 8

452 9 0
                                    

Bellas perspektiv:

Nu har en vecka av skolan gått och det är äntligen fredag, jag och Kelly sitter tillsammans på mitt rum med sminkborstarna i högsta hugg sjungandes till Ed sheerans nya låt.

Ludwig hade bjudit oss på hemmafest ikväll och vi var inte dom som tackade nej.

Min outfit för kvällen:

"Jävlar vad snygg du äääär", sa Kelly när jag hade tagit på mig alla kläder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jävlar vad snygg du äääär", sa Kelly när jag hade tagit på mig alla kläder.

"Men kolla på dig då?!" Sa ja till henne, Kelly hade svarta jeans som jag och en svart tröja med en röd skinnjacka.

GOALS

*lite senare påväg till festen*

Jag och Kelly satt på tunnelbanan bredvid varandra med varsin hörlur i varje öra (eftersom smarta jag hade råkat tappa mina i en vattenpöl). Ludde hade skickat adressen till festen via sms och skulle sedan vägleda oss sista biten.

När vi hade klivit av tunnelbanan och gått i ungefär 10 min såg jag Ludwig stå och vinka vid en garage port. Han hade inte behövt möta oss för man kunde säkert höra den dunkande musiken ända från månen.

"Heeej" sa Ludwig och gav oss båda en snabb kram. "Följ med in, alla är här".

Med alla menar han: Noel, Axel, Valter och såklart the one and only Dante Lindhe. Puh, måste man stå ut med honom hela kvällen också.

Under hela skolveckan har han bettet sig som ett as. Absolut ingen som jag känner att jag behöver träffa.

"Tjaaaa" sa både Noel, Axel och Valter när jag Ludde och Kelly kom in i huset. Dante stod bara tyst bredvid och kollade ner i mobilen.

"Värst vad du va sur då" sa jag och gav han ett retsamt flin.
Han kollad upp, gav mig en bitch blick och kollade sedan ner i telefonen igen.

Jag skrattade och skakade va mig hans blick sedan fortsatte jag ut på dansgolvet med Kelly, jag lyckades greppa med mig en öl påväg ut också.

Som vanlig så brukar jag dansa i timmar och tiden gick fort. Det positiva var att Kelly var exakt likadan, de brukar oftast sluta med att jag är ensam kvar på dansgolvet eftersom att alla antingen är för fulla eller trött. Men denna gången var det jag som bad om att få vila en liten stund medans Kelly hoppade upp och ner till någon Travis låt.

"Detta är inte ens bra musik", sa jag till Kelly med en menande blick.

"Vad fuck säger du? Att Travis inte är bra"  bakom mig ser jag Dante stå med spända käkar.

"Chilla, jag skojade" sa jag och vände tillbaka blicken mot Kelly.

"Tur för dig de" sa han och gick sedan där ifrån.

*Några timmar senare*

"Någon som har sätt Dante?" Skrek Ludwig till oss för att överrösta musiken.

"Nää" svarade Kelly och fortsatte dansa.

Jag började känna mig väldigt yr (som vanligt).

"Jag tror jag går hem" sa jag till Kelly och började ta min jacka och ta på mig mina skor.

Om Kelly inte också hade varit full hade hon nog protesterat över att jag skulle gå hem själv, men nu vinkade hon bara och kramade mig hejdå.

Jag öppnade dörren från huset och satte ner mina fötter på grusvägen, de knarrade under fötterna och jag hörde en uggla låta. Jag stoppade i mina hörlurar (dom var ganska trasiga) i öronen och började min promenad hemåt.

Istället för att gå på den stora vägen hela vägen hem tog jag en omväg i skogen. Det skulle gör att promenaden skulle ta ungefär 5 min kortare tid.

Det kändes som om någon följde efter mig. Jag skakar av mig tanken "jag har väll sätt för många skräckfilmer eller nått" sa jag högt för mig själv. Precis när jag ska kliva ut ur skogen till gatan känner jag hur någon rycker mig bakåt. Det händer så hastigt så att jag tappar både mobilen och hörlurarna. Jag känner hur jag får en spark i magen och hur jag faller till marken. Plötsligt kan jag se mig själv framför mig. Hur jag ligger hopkurad på marken och får både sparkar slag och spottloskor mot mig. Jag ser hur slagen siktas mot mitt huvud, precis innan jag tappar medvetandet ser jag hur en knytnäve riktas mot mitt ansikte, jag kan urskilja en tatuering på armen, inte vilken tatuering som helst utan RedBulLs märke.

Allting blir svart.

Badboy (Dante Lindhe)Where stories live. Discover now