Del 12

458 6 2
                                    

Bellas perspektiv:

1 vecka tidigare
Jag vaknade av att min telefon plingade, ett sms, ett sms av samma okända nummer:
"Är du redo för din gentjänst?. Bakom klubben om exakt en vecka, det är han eller du"

Klumpen i magen växte och växte. Innerst inne visste jag vad allting handlade om, men jag ville inte erkänna det för mig själv.

- Andas Bella, det är lugnt.

Skolan gick i snigelfart.

-Bella?

-Bella??

-BELLA!!

Jag kollade upp från telefonen och kollade på Ludwig och Noel som satt framför mig,

-JA Sa jag ganska drygt och kollade tillbaka på telefonen.

-Vafan händer med dig? Du är helt borta, sa Ludwig irriterat och Noel nickade.

Jag struntade i att svara, för vad skulle jag svarat? Sanningen? Neeej, de går verkligen inte, då är det bättre att strunta i att svara.

När jag kollade upp från telefonen en stund senare så var både Ludwig och Noel borta, jag suckade och skulle precis samla ihop mina saker, när jag hör ett högt skrik. Jag vänder mig om och hinner precis se Noel och Ludwig kasta sig på mig:

-Kraaaaaammm, ropade båda två och omfamnade mig i världens mysigaste kram.

Vi satt så en stund och bara kramades, det var verkligen det jag behövde. Jag kollade upp mot båda två och log. Jag ville verkligen inte att kramen skulle ta slut, men bakom oss hörde jag någon harkla sig, både ludwig och Noel släppte mig och kollade på vem som stod bakom. Det var såklart ingen mindre än Dante Sebastian Lindhe som stod och flinade.

-Du kan också vara med sa jag med ett retsamt lende på läpparna.

-Äch sa han och vinkade åt Ludwig och Noel att dom skulle följa med honom ut. Förmodligen för att röka.

Dom reste på sig och började gå ut, Noel vände sig om:

-Ska du med?

Jag nickade och följde efter dom ut.

När jag kom ut såg jag Dante och Ludwig sitta på en av bänkarna med en cigg i handen, såklart, jag gillar verkligen inte att dom röker, visst jag kan feströka ibland, men inte vardagligen.

Vi hade suttit på bänken ett tag och njutit av det fina vädret, jag hade nog fått in tillräckligt rök från passiv rökning som om jag skulle tagit en cigg själv. Ludwigs telefon plingade till och han sken upp.

-Eyy vår Spanska är inställd, vi slutar nu.

Alla började jubla och dom gjorde något form utav "manligt" handslag.

Vi drar hem till mig sa Noel och alla hängde på. Ludwig, Noel och Dante reste på sig och började gå, jag satt kvar på bänken och började fippla med telefonen.

-Ska du inte med? Ropade Dante

- Trodde inte du ville ha mig där, sa jag och fortsatte kolla på telefonen.

-Nää de vill jag egentligen inte, men du kan ju inte bara sitta där följ med men skit i att prata med mig. Han flinade och nickade åt mitt håll.

Jag reste mig uppoch gick mot killarna. När jag om fram ställde jag mig mitt emellan Noel och Ludwig så jag slapp Dante.

Kvällen gick fort, vi lagade tacos och hade jättemysigt, allt var bra förutom att Dante la retsamma kommentarer hela tiden. Jävlar vad jag stör mig på den grabben, han kan aldrig bjuda till.

Vi skulle slagga hos Noel. Ludwig och Noel skulle sova tillsammans i soffan medans och jag och Dante skulle sova tillsammans i Noels säng (vi protesterade väldigt länge men var tvungna att ge oss eftersom Noel och Ludwig tyckte vi var töntiga).

Jag borstade mina tänder och tvättade bort mitt smink. Sedan byggde jag en hög kuddmur mitt i sängen så att jag och Dante slapp se varandra. Dante, Ludwig och Noel satt nere i köket och drack öl, jag hade kunnat gjort de eftersom att vi är lediga imorgon, men jag var verkliegn för trött, så jag kröp ner under täcket och började kolla Youtube. När jag var mitt inne i en av Therese videos kom Dante in i rummet, han hade ingen tröja på sig. När han märkte min kuddmur flinade han började garva.

Hans käkben var så snygga när han skrattade (wtf, tänkte jag precis att Dante var snygg, ouff, vad händer med mig?).

-Ska vi ha den där hela natten skrattade Dante och pekade på min kuddmur.

-Japp, sa jag och vände mig med ryggen mot muren och satte igång Youtube igen.

Jag kände Dantes tygnd på andra sidan sängen och någonstans där somnade jag.

Badboy (Dante Lindhe)Where stories live. Discover now