Del 25

405 11 0
                                    

Bellas perspektiv:
Måndag. Skola. En hel fucking vecka framför mig.

Det finns ju inget värre än måndagar. Alla går som zombies i skolan och ingen orkar parata med någon. Väldigt stor skillnad emot fredagar då alla elever går runt med ett leende ända upp till öronen. Men idag, idag är det en zombie dag.

Jag ryckte åt mig en supreme hoodie. Jag vet inte vems det är. Kanske Dantes? Eller Ludwigs? Helt ärligt brydde jag mig inte. Sedan drog jag på mig ett par mjukisbyxor och satte upp håret i en slarvig bulle. Helt ärligt minns jag inte senaste gångne som jag inte hade hoodie på mig i skolan.

Ludde och jag åkte i tystnad tillsammans till skolan.
"Såååå, har du hört något från Dantee då?" Frågade Ludwig och blinkade med ena ögat

Jag som hade suttit lutad mot fönsterrutan vände mig mot honom och log "emm aa, vi snapade lite igårkväll" hurså?

"nä inget jag undrade baraaa" sa han och vickade på ögonbrynen.

Skrattandes åkte vi in på skolans parkering.

"Värst vad ni verksr glada då" sa Noel när vi hade kommit in i skolan. Han stod tillsammans med resten av gänget vid alla skåp. Men jag kunde inte se Dante? Han kanske bara var lite sen, vi började ju faktsikt inte förrän om 5 min.

30 minuter av första lektionen har gått och fortfarande ingen Dante. Jag lutade mig fram mot Ludwig som satt på bänken framför "vet du vart Dante är?" Han skakade bara på huvudet och återgick till att lyssna på vad läraren sa (skräll).Jag lutade mig tillbaka mot stolen med en högljud suck.

Lektionen var slut och nu stod lunch på schemat. Jag var verkligen inte hungrig så jag tog bara ett äpple och slog mig sedan ner runt bordet där resten av gänget satt.
"Är du född under en sten eller?!" Sa Ludwig hetsigt till Noel
"Nej det är ju du som är fucking efter, man VIKER toapappret Ludde InTe fuCkIng KnÖVlaR!"
Fuck you

Som vanligt så hade Noel och Ludwig någon helt onödig duiskustion som ingen brydde sig om. Dom borde faktsikt skaffa podd, så att vi slipper lyssna på allt här i skolan.

Jag fingrar lite på min telefon och funderade på om jag skulle skicka iväg ett mess till Dante. Om det nu var så att han var hemma för att han inte mådde bra, så hade jag kunnat komma över med glass och godis efter skolan

Dante Lindhe

Hur mår du? (Bella)

Jag la ner telefonen och fortsatte med dagen utan att tänka mer på Dante.

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT. Detta kapitlet suger! Allting är helt åt helvete idag. Nu vet när man har ångest utan anledning? Och sedan så är jag mitt ute i ingenstans med världens sämsta internet. Så när jag hade skrivit klart detta kapitlet så blev jag utloggad och ALLT raderades. Därför orkade jag inte skriva mer på detta kapitlet idag. Det kanske kommer något mer ikväll. ❤️

Badboy (Dante Lindhe)Where stories live. Discover now