Del 17

428 10 2
                                    

Eftersom att ni är så jävla fina så lägger jag ut ett till kapitel idag. Sedan fortsätter jag som vanligt med 1 kapitel varje dag❤️

Ludwigs perspektiv
Idag var dagen. Bellas begravning. Det har gått en hela vecka sedan hennes hjärta tog sina sista slag. En hel FUCKING vecka har jag fått leva med den största sorgen jag har känt i hel mitt liv.

Hårdast hade Dante tagit det. Vilket var sjukt skumt eftersom att de inte ens gillade varandra. Såklart sörjde alla, vi hade fått ledigt från skolan, vilket gjorde dagarna evighetslånga.

Men dagen som jag hade fruktat i en hel vecka var här. Hennes begravning. Dagen då jag skulle ge allting ett avslut. Men jag var inte redo att släppa taget.

Noel gav mig en medlidande blick innan vi gemensamt lyfte upp hennes kista och började gå igenom församlingen. Jag, Noel, Dante, Axel, Valter och Rasmus bar kistan hela vägen fram till altaret. Sedan satte vi oss på våra plaster.
"Vi har samlats här idag för att ta farväl av eran syster, vän och dotter. Prästen riktade blicken längst bak bland stolarna där Bellas pappa var placerad. Han hade fått tillåtelse att vara med på henne begravning sålänge det fanns vakter med.

Många tårar rann när person efter person placerade blommor på hennes kista. Vissa stod bredvid henne länge för att få ett ordentligt farväl och vissa la blomman och stack.

När det var min tur att lägga en blomma kände jag hur huvudet började snurra och benen ge vika. Allting blev svart. Kan sorgen vara såhär stor?

Vila i frid Bella 1997-2014

Väldigt kort del idag men ge inte upp hoppet om boken, man vet aldrig vad som kan hända. Nästa del kommer imorgon. Rösta och kommentera om ni vill, jag blir jättemotiverad att skriva när folk kommenterar eller skriver vad dom tycker om boken. Så tack för det ni som har gjort! Puss

Badboy (Dante Lindhe)Where stories live. Discover now