3.7*

495 26 0
                                    

[ includes mature content], enjoy 


Κόκκινες φλόγες πετάγονταν από το στήθος της, τα πλευρά της ορατά μέσα από το δέρμα της καθώς έπαιρνε βαθιές ανάσες. Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί κρεμιόταν από τα δάχτυλά της, τα χείλια της υγρά από το φιλί που του είχε δώσει. 

Καθώς τα μάτια τους συναντήθηκαν, ο Χάρι ένιωσε τις φλόγες μέσα του σκουραίνουν. Εξαπλώθηκαν σε όλο του το σώμα, καίγοντας τα δάχτυλά του, λάμποντας στο στομάχι του. Καπνός είχε σταθεί τον λαιμό του, μαύρος, πυκνός, γεμάτος δηλητήριο. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, δεν μπορούσε να σκεφτεί, οπότε έτρεξε προς τον γαλάζιο ουρανό στα μάτια της και πήρε μια ανάσα καθώς βούτηξε μέσα τους. 

Η Αδελαΐδα πήδηξε στα χέρια του, τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τον κορμό του καθώς τα χείλια τους άφηναν μπλε σημάδια στον άλλο. Την προσγείωσε στο τραπέζι της κουζίνας, τα μπούτια της έτρεμαν καθώς ήρθαν σε επαφή με το σκούρο ξύλο, μια ηχώ την κινήσεών του. 

Η φωτιά ανάμεσά του έκαιγε τόσο πολύ που οι φλόγες έγιναν άσπρες, και όταν εκείνη τράβηξε τα μαλλιά του, ο βρυγχισμός των φλογών ακουγόταν στο άδειο δωμάτιο καθώς άφησε έναν βαθύ αναστεναγμό να ξεφύγει από τα χείλη του. Το ζεστό του στόμα κατακτούσε το δέρμα της καθώς κινούταν προς τον λαιμό της, δαγκώνοντας το δέρμα καθώς προχωρούσε. Εκείνη τράβηξε μια ανάσα, νιώθοντας τα λουλούδια μέσα τους να φωτίζονται με κόκκινο και κίτρινο καθώς καταβροχθίζονταν από τις σπίθες της φωτιάς. 

Έσκισε την μπλούζα της μακριά από το σώμα της, το ύφασμα χωρίστηκε κάτω από τα φλεγόμενα δάχτυλά του. Η Αδελαΐδα αναστέναξε και πίεσε τα χείλη της στα δικά του, η ζεστασιά από την φωτιά ταξίδευε προς τα κάτω. Το σορτσάκι της κατέβηκε κάτω στα ηλιοκαμένα πόδια της, και τα δάχτυλά του πέρασαν από εκεί, το μόνο μέρος στο σώμα της που οι φλόγες θα μπορούσαν να σβήσουν στο νερό. 

Τα χέρια της ξεκουράζονταν στο στήθος του, που σηκωνόταν και έπεφτε από κάτω τους καθώς εκείνος έπαιρνε βαθιές αναπνοές. Με μια κίνηση, γρήγορη σαν λύγκας*, άνοιξε το πουκάμισσό του εντελώς, τα κουμπιά εκτοξεύτηκαν στο πάτωμα καθώς το ύφασμα άφηνε το σώμα του. Οι μύες του έτρεμαν οπότε εκείνη τον άγγιξε, και τα χελιδόνια στο στήθος του χτύπησαν τα φτερά τους καθώς τα φιλούσε. 

*λύγκας: αιλουροειδές, χαρακτηριστικό της εμφάνισής του είναι το σχήμα των αφτιών του, που έχουν ένα μαύρο τελείωμα προς τα πάνω. 

Daddy Issues ||h.s.(Ελληνική Μετάφραση)Where stories live. Discover now