0.9

1.1K 73 1
                                    

Τα μάγουλά της ήταν ροζ όταν γύρισε σπίτι, κλείνοντας την πόρτα απαλά πίσω της και ρίχνοντας το τζάκετ της στο πάτωμα. Ποτέ δεν της άρεσαν οι καλόγεροι. 

Το σπίτι έμοιαζε άδειο, ήσυχο, και με μια πρώτη ματιά νόμιζε πως ήταν μόνη εκεί. Αλλά μετά άκουσε απαλή μουσική να ρέει από τον δεύτερο όροφο. Δάγκωσε το χείλος της, ένα βλέμμα απορίας στο πρόσωπό της. Η μητέρα της δεν θα άκουγε ποτέ τέτοια μουσική, το οποίο σήμαινε μόνο ένα πράγμα· αυτός ήταν εδώ. 

Τα σχεδόν ξυπόλυτα πόδια της ξεκίνησαν να κουνιούνται, σχεδόν ενάντια στη θέλησή της, προς τις σκάλες. Μπορούσε να νιώσει την καρδιά της να χτυπάει στον λαιμό της, αλλά αυτό την ενθάρρυνε. Την τράβηξε πάνω στις σκάλες, ακολουθώντας τη μουσική. Ποτέ δεν είχε νιώσει έτσι, τόσο ιερά, αλλά τόσο περίεργα. Και παρόλο που ήθελε να μισεί αυτό το συναίσθημα, δεν μπορούσε να μη το αγαπήσει. 

Η πόρτα του υπνοδωματίου της μητέρας της ήταν ανοιχτή διάπλατα, και μπήκε μέσα. Η μουσική φαινόταν να έρχεται από εκεί. Κράτησε την ανάσα της και έριξε μια ματιά μέσα. το δωμάτιο ήταν άδειο. 

Κατσούφιασε, και ήταν έτοιμη να γυρίσει και να φύγει, αλλά μετά είδε την πόρτα του μπάνιου του δωματίου. Ήταν ελαφρώς ανοιχτή.

Μια μικρή φωνούλα στο κεφάλι της την παρέτρινε να φύγει, αλλά μια άλλη, πιο δυνατή και ελκυστική, της είπε να συνεχίσει. Οπότε μπήκε μέσα στο υπνοδωμάτιο, περπατώντας στις μύτες των ποδιών της προς την πόρτα. Καθώς πλησίασε, μπορούσε να ακούσει νερό να τρέχει, και μια χαμηλή φωνή να σιγοτραγουδάει. Σταμάτησε περίπου ένα μέτρο μακριά από την πόρτα, σκύβοντας το κεφάλι της ώστε να δει μέσα στο μπάνιο. Μπορούσε να δει μόνο ένα μικρό μέρος του· η μπανιέρα δεν φαινόταν από εκεί. Οπότε έκανε άλλο ένα βήμα για να δει καλύτερα. 

Ξαφνικά, το ντουζ σταμάτησε να τρέχει, και τον άκουσε να βγαίνει από την μπανιέρα. Έκανε γρήγορα πίσω, κρατώντας την αναπνοή της και ελπίζοντας να μη την έβλεπε. 

Έμεινε εκτός του οπτικού της πεδίου για λίγο, πιθανότατα στεγνώνοντας τον εαυτό του με μια πετσέτα, αλλά μετά πλησίασε στον καθρέφτη, και τον είδε. 

Ήταν γυμνός, και μπορούσε να το δει σε όλο το μεγαλείο του. Έβλεπε τις βρεγμένες του μπούκλες, να πλαισιώνουν το πρόσωπό του καθώς γύρισε ελάχιστα δεξιά, και μπορούσε να δει το προφίλ του. Την μικρή του μύτη, και τα παχουλά χείλη του να λάμπουν στο φως που έμπαινε από το μικρό παράθυρο. Μετά τα μάτια της ταξίδεψαν πάνω στο σώμα του, από τα μακριά του πόδια στην πλατιά του πλάτη, και είδε τους μυς να κυματίζουν κάτω από το δέρμα του. Τα μάτια της σταμάτησαν για λίγο, κοιτώντας τον ποπό του, και μπορούσε να νιώσει ένα πλάγιο χαμόγελο στη γωνία του στόματός της. Το δέρμα του ήταν τόσο χλωμό, σχεδόν άσπρο σα γάλα, με ένα ίχνος ροζ από το καυτό νερό του μπάνιου. Αναρωτιόταν πώς θα έμοιαζε το καλοκαίρι, όταν ο ήλιος θα το φιλούσε και θα του έδινε ένα απαλό, καραμελί χρώμα.

Daddy Issues ||h.s.(Ελληνική Μετάφραση)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant