25. Je to v pytli

563 21 5
                                    

Hermiona:
Samozřejmě jsem šla od toho stromu, kde jsme seděly. Respektive jsem ho obešla a chtěla se vydat na menší "procházku" odsud. Ale zarazilo mě něco vyryté na tom stromu: D+H a bylo to v srdíčku.

,,Ginny?! Pojď sem!!" Vykřikla jsem šokem. Nevěděla jsem, co to je, ale bylo to zajímavé.

,,Merline! Herm, co je, stalo se něco?" Zeptala se vystrašeně a šla ke mně.

,,Koukej! Co to je?" Ukázala jsem na strom.

,,Co by to bylo? Někdo si tu nejspíš chtěl nechat nějakou památku." Odpověděla Ginn nervózně.

,,To je ale moje písmo! To poznám všude! Ginny, ty něco víš, protože jsi nervózní! Nejsem blbá, abych si toho nevšimla. Dělej a vyklop to!" Vychrlila jsem na ni asi 1000 věcí najednou.

,,To není tvoje písmo!" Odporovala Ginny.

,,Nechtěj, abych si šla obstarat veritasérum a vyklop to dobrovolně!" Jo, to jsem asi přehnala, ale vždyť mě znáte! Hermiona Grangerová potřebuje vědět všechno... Úplně všechno.

,,Fajn! Vím něco, ale-" Někdo ji přerušil a já se zaskočeně podívala na toho, kdo to byl.

Draco:
Šel jsem se po dlouhé době kouknout k jezeru. Chtěl jsem si odpočinout a zároveň se podívat na to, co jsme tam s Hermionou kdysi vyryli. Chtěl jsem vidět, jak jsme kdysi byli šťastní... Byli...

Přišel jsem tam a najednou jsem zaslechl Ginny a Hermionu. Hermiona vypadala docela rozrušeně. Schoval jsem se za nejbližší keř a poslouchal. Pak mi došlo, že Herm objevila D+H na stromu... A je to v pytli. Dokonce podezírala Ginny, že něco ví. Byla si asi na 99% jistá. No jo, neříká se jí nejchytřejší čarodějka své doby nadarmo. Ginny už ji odpovídala, že něco ví, ale to už jsem nemohl jen tak nechat a zasáhl jsem.

,,Fajn! Vím něco, ale-" Řekla Ginny a já jsem vystartoval jako Voldemort pro šampón se slevou.

,,Ahoj, zrzko, G-Grangerová." Vykoktal jsem a v tu chvíli se na mě obě šokovaně podívaly.
Ginny mě varovala pohledem a směřovala ho ke stromu.

,,Co chceš, Malfoyi?!" No dobře. Herm je zase ostrá, když si nic nepamatuje. To mi mohlo dojít. Nenechala mě ani něco odpovědět a pokračovala.
,,Radši mi pojď říct, jestli nevíš, kdo to tu psal. Myslím, že to je moje písmo, ale já si nic nepamatuju." Řekla, chňapla mě za rukáv a táhla ke stromu. Ukázala na to, co jsme tam v lednu spolu vyryli a já jsem jen stěží potlačil smutný úsměv... Kéž by věděla.

,,Jak poznáš svoje písmo podle dvou písmenek, Grangerová?" Řekl jsem výsměšně a ona mě sjela pohledem.

,,Takže ty taky něco víš! Je to jasné!" Vyhrkla naštvaně a konečně pustila můj rukáv. Ginny se na mě podívala a nevěděla, co má dělat. No, já jsem to taky nevěděl.

,,Ale co bychom měli vědět?" Zeptal jsem se jako nevinný. I když jsem věděl, co to je a kdy to vzniklo na tom stromu.

,,Musíte vědět, kdo to tam se mnou vyryl! Nejsem blbá!" Zařvala na nás a my jsme si se zrzkou vyměnili krátký pohled.

,,Nevíme." Zalhala Ginny a Hermiona k ní přistoupila.

,,Víte! Já to na vás vidím, jak jste nervózní! Sice nevím, proč to ví zrovna Malfoy, ale... Počkat!" Zarazila a šla se znovu kouknout na strom.

,,Co je?" Zeptali jsme se s Ginny naráz. Vyměnili jsme si vystrašené pohledy a znervózněli ještě víc.

,,H jako Hermiona a D jako... J-jako Draco??!!" Vyhrkla ze sebe a já věděl, že už se z toho nevymotám. Ale stejně budu pořád dělat, že nevím o co jde.

,,C-co?!" Koktal jsem jako náš bývalý profesor OPČM v prvním ročníku.

,,Jo! Dává to smysl! To mi nikdo nerozmluvíte! Kdy se to stalo a proč si to nepamatuju?" Řekla už trošku klidnějším hlasem a podívala se na mě výhrůžně až skoro ublíženě.

,,No... Já... Nevím o čem mluvíš!" Vyjekl jsem a snažil se zachovat klid, což bylo v této situaci naprosto nemožné.

,,Toto ti NIKDY, přísahám, NIKDY neodpustím, Malfoyi!" Vykřikla a sebrala se pryč. Ginny a já jsme tam zůstali sami.

,,Merline! A je to v prdeli!" Postěžoval jsem si a složil hlavu do dlaní. Že jsem sem vůbec šel!

,,Uklidni se! Truchlením nic nevyřešíme!" Řekla pevným hlasem Ginny. Pořád byla nervózní.

,,Jak se to vůbec stalo?" Zeptal jsem se po chvíli.

,,Seděly jsme u toho stromu. Ona se najednou zvedla a obešla ho. Pak už se jen vyptávala a poté jsi přišel ty. Došlo jí to až moc rychle! Navíc, já jsem ani nevěděla, že to tu vůbec je!" Vysvětlila a sedla si vedle mě.

,,Co budu dělat?! Už o tom něco tuší... Mám jí znovu vymazat paměť?" Zeptal jsem se zoufale. Nevěděl jsem, co mám dělat.

,,To není řešení! Přišla by na to znovu. Musíš se tomu postavit čelem. Ať chceš nebo ne, teď už ví o tom vyrytém na stromě a Herm dělá ukvapené závěry hned, takže si nemyslím, že má cenu si s ní o tom promluvit. Pokud se bude na něco ptát, tak jí odpovím, ale neboj, budu odpovídat tak, aby se nedozvěděla nic, co by neměla. Jen stručně." Plácala tam páté přes deváté.

,,Máš pravdu. Stejně je naštvaná a nikdy mi to neodpustí, ale kdyby viděla, že s tím vymazáním paměti předtím jakoby souhlasila, třeba by časem změnila názor." Řekl jsem svou myšlenku.

,,Teď se tím nezabývej. Musím ji jít najít, než udělá nějakou blbost." Řekla Ginny a už se zvedala. Na rozloučenou mi zamávala a povzbudivě se usmála. Jsme poslední dobou dobří kamarádi, takže mi to nevadí.

Chvíli jsem tam seděl a přemýšlel. Mělo vůbec cenu jí mazat paměť, když stejně přišla na to, že jsme nejspíš byli spolu?! Možná jsem si tím akorát přidělal problémy... Já ji miluju, ale musím ji chránit. Před Voldemortem! Musím co nejdřív splnit ten úkol nebo zabije mě i Hermionu a všechny ostatní!

Hermiona:
To si ze mě dělá srandu ne?! Jak to tak vidím, tak jsme spolu něco měli a já o tom nevím?! To mi jako vymazal paměť nebo proč si to nepamatuju?!
Ná své rodiče jsem použila kouzlo Obliviate, aby jsem je ochránila před válkou. Nejspíš použil to samé kouzlo. Ale proč?!

Vystřelila jsem do hradu jako raketa a mířila OKAMŽITĚ do knihovny. Tam jsem měla v plánu hledat všechny zapomínací kouzla a jak je zrušit, nebo jak si vzpomenout.

Seděla jsem tady asi 2 hodiny a stále jsem nic nenašla. Napadlo mě, že bych zašla za madame Pomfreyovou, ale nevím, jestli si chci úplně vzpomenout na Malfoye nebo na něco, co vědět nechci. Merlin, vždyť jsem si s ním vyryla na strom naše iniciály! Podle toho, co jsem si ze všeho kolem vyvodila, tak jsme spolu nejspíš chodili... Super! Grangerová a Malfoy!

Jednu věc mám jasnou, nepromluvím s ním ani Ň! Jako vážně použil Obliviate na mě?! Proto jsem se celé měsíce cítila nesvá?!

MALFOYI, NEPŘEJ SI MĚ, AŽ SE MI DOSTANEŠ POD RUCE!!!

A je to! Co si myslíte, že Hermiona udělá?🤔

💜Kiki💜

Dvě tváře [Dramione]Kde žijí příběhy. Začni objevovat