。13. Bölüm: Nash VS Lea 。

1.1K 73 5
                                    

Carter: Oynayacağımız Hırsız Polis oyununda bir değişiklik oldu. Bir silah eksik olduğundan , herkesin üzerinde bir kart olacak. Bu kart bir ipe bağalı olacak yani boynunuza asacaksınız. Bu oyunda takımlar yok . Herkes birbirinin boynundaki kartı almaya çalışacak. Örneğin; ben Andrea'nın boynundaki kartı alırsam o oyundan diskalifiye oluyor. Ve böyle gide gide bir birinci olacak. Ayrıca evin her yerinde kameralar var. Ev 4 kat ve her katta 4 oda var. En alt kat temizlikçilere ait bir üstü yani burası salon ve mutfak ve odalar diğer katlar ortak salon ve odalar... O yüzden dağılmanız kolay olacak. Saklanmak için altmış saniyeniz var ve oyun başladığında düdük sesi gelecek. Kameralar sayesinde bizi Chantel izleyecek. Ve kimin kartı alındıysa onun adı söylenecek. Ve o Chantel'in yanına gelecek. Oyun bu!

Diana(evin temizlikçisi) hepimize ucunda kart olan bei kolye verildi . Bunlar bepimize dağıtıldıktan sonra Chantel 60 tan geriye saymaya başladı. Ben alt kata gitmeyi düşünüyordum. Orada aranmazdım. Kafamı yukarı kaldırıp Nash'e baktığımda Nash'i bana bakarken buldum. Gözlerimi Nash ten ayırdıktan sonra düdük çaldığı an hemen bacaklarımı yukarı doğru yönlendirdim. Aslında planım aşağı kattı ama Nash'te oraya gittiği için bir üst kata gitmeyi tercih ettim.

Kırmızı duvarlarla kaplı bir odada kapının arkasına saklandım. Bir kişi odaya girdi. Bu Taylor'dı. İkinci kişi Acacia' ydı. Acacia'yı gördüğüm an kapıyı biraz ittim. O ise bacağını kapıya çarptı ve yüzünü ekşitip bacağına kollarını sararken bende hemen onun kartını boynundan aldım. Ne kadar bir zafer ile gitsem bile Taylor'ın bana dogru geldiğini görünce, olduğum yerde duraksadım. Kartı almak konusunda benden daha iyi olduğuna eminim. Şimdi pyundam çıkacağıma inanamıyorum! Halbuki yeni başlamıştım!

Bana doğru yaklastı aramızdaki mesafeyi kapattı. "Ah bacağım !" diyerek bacağımı tuttum. O bana eğildiği an onu kolumla itip kartını boynundan çıkardım. Bu biraz zor olmuştu. Yani kartı boynundan alırken , o da benim boynumdaki kartı almaya çalışıyordu ama kart boynumdan çıkarken kartın ipini ısırdığım için ben onun boynundakini daha hızlı çıkardım. Şimdi evin içinden alarm çalıyordu;

" Taylor , Acacia , Kian Andrea" dedi demekki birilerinin daha kartı alınmısti.

Kendimi göstermeden bir üst kata koştum. Hah 2 kişiyi oyundan çıkartmak beni yormuştu. Artık saklanmayı planlıyordum. Üst kattaki bir tuvalete girdim. kapıyı kilitledim. Bu oyunun kurallarına aykırıydı ama kendimi temizlikçi diye kandırabilirdim. Kapının arkasından tanımadım bir ses bana seslenmeye basladı;

"Açın şu kapıyı!"

Bu bir erkek sesiydi. Erkeğin tipi ile ilgili tahminlerde bulunmaya başladım; siyah saçlı yeni ergenliği atlatmış 15 veya 16 yaşında falan olmalıydı. Bu da onun sesinin bağırırken detone olmasını açıklardı .

Tekrar bir ses geldi ama bu katkısız ergenin değil de bir bu anons sesiydi.

"Cameron, Jc , Sam P, Lia, Carter" dedi ses.

Bu demek oluyorki geriye benle beraber 10 kişi kaldı. Yani Nash hala oyunda. Nash hala oyundaydı! Bu şaşırtıcı! Onun, ilk oyundan çıkarılan olacağını düşünüyordum . Çünkü... Çünkü o Nash değil mi ? Yani eğer o Nash' se; ilk o oyundan çıkardı. Nash'le ilgili saçma düşüncelerimi bölen bir erkek sesi oldu .

" Açın şu kapıyı! Bu kurallara aykırı!"

Belkide kapıyı açmalıydım . Yoksa çocuk delirecekti ve ben oyundan diskalifiye olacaktım . Aklıma bir fikir geldi. Elime duş jelini aldım ve yere sıktım kapının kilidini açıp, geri çekildim .

O kapıyı açıp beni görünce bana koşmaya başladı ama kartımı alma hayalleri suya düştü çünkü tahmin ettiğim gibi yerdeki duş jeline basıp kaydı . Hahahah bu sahne çok komikti! Yüzündeki ifade WORLD PRESS SERGİSİ'ne girecek türdendi. Belki de ödül bile alırdım . Bende onun bu savunmasız halinden yararlanarak boynundaki kartı sabitlenmiş olduğu ipinden çıkardım. Ve tekrar yüzüne baktım. Kahve rengi saçlıdı

Oysaki ben onun siyah saçlı olduğu çok emindim!

Ve tekrar bir anons gelmesi bekledim.

"Sammy yanımıza!" Dedi anons

Demekki adı Sam'miş. Tahminimdeki gibi değildi ama erkenlik konusu doğruydu. Elimdeki kartı diğerleriyle beraber tenis elbisemin cep kısmına koydum ve tekrar bir anons geldi geriye

"Lea, Matt , Jack J, Jack G , Trevor, Tyler , Aaron ve Nash kaldı bol şans "

Ve Nash, o hala oyunda mıydı? Belkide onu fazla küçümsüyorumdur .

Banyodan çıkıp çaprazdaki odaya girmeyi planlıyordum neyseki bu kat büyüktü rahat hareket edebiliyordum. Ve beni kimse görmemişti. Yada öyle umuyorum. Tam bir odaya doğru koşarken odada birileri olduğunu gördüm. Kapı arkasından onları izliyordum.

Yarın yb😄😄

Nash Grier ile IddiaWhere stories live. Discover now