。17. Bölüm: Back To "Açlık Oyunları"。

901 61 21
                                    


İçinden, "Ne çirkin davranmışım ben!" diye yakındı. "Ben ki görüşlerimin yerinde oluşuyla övünürüm! Kimsenin aklını beğenmem! Ablacığımın iyi ve insancıl davranışlarını yere ve çevremdekilerde kusur bulacak yan ararım. Bu derece yanılabileceğimi anlamak benim için ne büyük sarsıntı! Ama yerden göğe kadar hak ettim ben bu silleyi! Wickham'a aşık olsaydım ancak bu kadar kör gibi gözü kapalı gezebilirdim. Ama aşık bile değildim. Beni bu derece yanıltan kendimi beğenmişliğimdir. Tanışmamızın daha başlangıcında bu iki erkekten birinin bana gösterdiği soğukluk beni gücendirmiş, öbürünün hayranlığıysa gururumu okşamıştı. Böylece peşin karar ve yargılarla gözümün bağlanmasına baş eğdim ve sağduyuyu bir kıyıya itiverdim. Şu dakikaya dek meğer ben kendi kendimi bile tanımıyormuşum!"

Aşk Ve Gurur kitabını bu hafta 5. okuyuşumdu. Hiç yemek yemiyor, dışarı çıkmıyordum. Kitapta altını çizdiğim sözleleri tekrar tekrar okuyordum ve bu kitabın her cümlesini kendimle bağdaştırıp ağlıyordum. . Ve Dylan beni öldürecekti ! Kitabını neredeyse 2 aydır vermiyordum ve kitabının çoğu altı çiziliydi. Ve nedenini bilmediğim bir şekilde sesli okuyordum, ağlıyordum. Gözlerim kan çanağına dönmüştü ve yüzüm çok fazla şismişti. Nash' i 3gün 23 saat 37 dakikadır görmüyordum!! evet, evin heryerinden saatleri odama getirmiştim ve onsuz geçirdiğim saatleri sayıyordum. Ne olmuştu bana böyle? Yoksa asik mi olmustum?

Evet kendimi tebrik ediyorum. Şimdi de ingiliz yazarlarının klasik kitaplarındaki klişelerden birine dönüştüm. Belkide onla gerçekten konuşmalıydım. Hayır en iyisi uyuymak ... Yada biraz çılgınlık yapıp yemek yemeliyim!! Nerdeyse 4 gündür yemiyordum. Alt kata koştum ve mutfağa girdim. Buzdolabında elime geçen ilk şeyi aldım; Tereyağı

Bir anda kapı çaldı. Bir an hayal kurmaya başladım ;Nash benden özür dileyecekti ve epik bir şekilde SANA AŞIĞIM !!! diye bağıracaktı. Kapıya tüm bu umutlarla koştum, Kapıyı açtığımda Nash 'i aşağıdan yukarı sözdüm. ımm hayır Nash kırmızı spor ayakkabısı ve Nike basketbolcu şortu giymezdi. Olamaz karşımdaki Nash değidi, Dylan dı!!! Dayanamadım ve biranda kendimi ona bıraktım. Ve tekrar ağlamaya başladım Dylan'ın benle konuşmaya çalıştığının farkındaydım ama benim tek ihtiyacım olan şey ağlayabileceğim bir omuzdu.

" Galiba ben geldiğim için mi ağlıyorsun. İstersen gidebilirim. "

"Ahh hayırrr benimle kal sende beni bırakmaaa"

Bu söylediklerim onu güldürmüştü ve biran söylediklerimin saçma olduğunu farkedinc bende gülmeye başladım. Ben onu bırakınca beraber içeri geçtik. Uzun bir sessizlikten sonra bu sefer o konuşmaya başladı ;

"Ee anlat ne oldu?"

"Sadece... Sadece hiç birisine aşık olamayacağımı, tekrar birisini sevemeyeceğimi düşünmüştüm. Ama yanılmışım . Sadece b-ben yanılmak istemezdim. "

"Fazla dramatiksin."

"Hayır değilim, senin şu "Aşk ve Gurur " kitabın beni bozdu. "

"Sana yardımcı olmamı istiyorsan biraz daha konuyu açıklamalısın."

"Sorun senin bana yardımcı olamamam değil yaşadıklarımı tekrar hatırlamak istemiyorum . Bu beni daha da kahreder."

"O zaman ok takımını al . Bugün beraberiz ve o kızarmış yüzünü güldürücem!"

"Gerçekten hiç adım atacak durumda değilim."

"Lea, geldiğimde tereyağı yiyordun! Hadi!"

"Hayırrr çook yorgunum "

"Peki nasıl istersen ama-"

"Ama ne?"

"Iı bak bana Nash senle ilgili birşeyler söyledi , öğrenmek isteyeceğini düşünüyorum . Eğer gelisen ve yüzün gülerse sana anlatırım."

"Nash mi?"

"Sen bilirsin."

"Tamam tamam senden nefret ediyorum Dylan! Tamam senle gelicem."

Söylediklerim onu güldürmüştü . .öBana uzattığı elini tuttum ve ayağa kalktım. Onun için ve benim için 2 tane ok takımı aldım ve yaklaşık 4 gün sonra kendimi dışarı attım. Dışarıdaki güneş gözlerimi kamaştırmıştı. Gözlerimi kıstım ve Dylan' ı takip etmeye başladım. Biraz yürüdükten sonra bir köklü elma ağacının önünde durduk.

"Ee yani ne yapacağız??"

Kendi ok kılıfından bir ok çıkardı. Biraz geriledi ve okudu havaya kaldırdı . Okunu gerdi ve fırlattı. Ağaçtaki elmalardan birini düşürdü . Yere düşen elmayı alıp anlatmaya başladı ;

"15 yaşındayken kız arkadaşımı böyle etkiliyordum. Okla arka arkaya duran elmaları hedef alıp okumu fırlatıyordum ve okumu yerden aldığımda ise okuma en az üç tane elma saplanmış oluyordu . "

" Yani?"

"Yani ... Eğlenceli ve sende denemelisin , pek bir açıklama yapamayağım ama aklındakini kısa bir süre kafandan atmanı sağlayacaktır inan bana ."

"Peki bana Nash'in ne dediğinden bahsedeceksin dimi?"

"Eee hadi bir ok al"

Nash Grier ile IddiaWhere stories live. Discover now