。12.Bölüm: Carter'ın Partisi ve Tenis Elbisem!。

1.3K 81 3
                                    

Siyah elbisemi ve spor ayakkabılarımı giydikten sonra Cam'in bana mesaj attığı yere doğru taksiyle gitmeye başladım. Boya tabacaları ha? Hırsız polisi bunlarla oynayacaktık demek.

Parti alanına, yani doğum günü çocuğunun evine geldiğim zaman çalan müziğin sesi kulaklarıma doluyordu. Hemen evin içine girdim . Zaten kapı açıktı. İçerde insanlar öpüşüyor ve saçma oyunlar oynuyorlardı. Ve sonunda Cameron'ı görüp hemen ona doğru koştum. Onun ise yanında asyalı bir çocuk vardı.

Cameron,

" Selam Lea!. Bu Carter. Evin sahibi. Teknik olarak doğum günü çocuğu, partinin sahibi. Ah ve unutmadan , Carter; bu Lea . Lea; bu Carter. Tanıştığınıza sevindim hihu!" Diyerek aramızdan ayrıldı. Şimdi Carter a birşeyler söylemek zorunda hissediyordum.

Lea: Bu parti süper kaç kişi davet ettin?

Carter: Tahminen 45 ama partinin sonunda oynayacağımız Hırsız Polis'e Aaron, Taylor, Cameron, Nash, Matt, Jacks, Sammy, Sam P. , Jc, Lia, Kian, Acacia , Trevor, Tyler, Andrea, Chantel yani 17 kişi katılacak ve sen de istersen katılabilirsin!

"Tabiki!" diyip, gülümseyip Nash'i aramaya başladım . Nerdeydi bu? Onu ararken çarptığım insanlardan hızlıca geçmeye çalışıyordum. Salon o kadar büyüktü ki 45 kişinin sığmasına şaşırmamıştım! Birden birisine çarptım. Ah hadi ama! Kız üstüme içeceğini dökmüştü.

"Ah çok özür dilerim ." dedi yapmacık bir ses tonuyla.

Lea: Bana şimdi yeni elbise gerekecek. İnanamıyorum!

"Gerçekten çok özür dilerim! Bu arada ben Acacia."

"Bende Lea" dedim sinirle.

" Eğer istersen Carter'dan yardım alabilirsin. Ama benim şuan gitmem gerek byyyyeeee! " Diyip hızlıca yanımdan uzaklaştı.

Nash'i bulduğunda yanında bir kaç kız vardı.

Nash: Ne o tanıştığın kişiler sana katlanamayıp üstüne şarap mı döktüler. Ah yazık sana . Süt dökmüş kedi gibisin.

Lea: Ah biliyor musun sende bana yardım edecek kişiye benziyorsun! Bana kıyafet bulur musun? Lütfen Nash biz arkadaşız.

"Lütfen Nash biz arkadaşız."diyerek benim taklidimi yaptı. Ve kalabalığın arasından yürüyerek Carter' a doğru gidiyordu. Ve bende onu takip ediyordum.

Nash: Carter bu salak üstüne şarap dökmüş kıyafet alabilir miyiz senden.

Lea: Pardon ama ben bir kızım !

Carter: Ona benimkiler olmaz ki.

Lea: Tamam buralarda hiç mağaza var mı?

Carter: İki sokak ötede var sanırım.

" Nash lütfen beni götürür müsüün ? "Diye yalvardım. O ise gözlerini düşürerek;

Nash: Net cevap. iyi aklında tut; HAYIR!

" Ama bunların hepsi senin yüzünden oldu!" diye mızmızlandım o ise oflayarak " benimle gel!" Diye bağırdı.

Onun arabasıyla iki sokak ötedeki mağazaya geldik. Gerçekten mi? Carter şaka yapıyor olmalı? Nike'tan mı ""elbise"" alacaktım. Bu saçmalık.

Nash: hadi gir içeri. Ve hemen bir elbise seç

Burada bana uygun olarak sadece koşu kıyafetleri ve tenis elbiseleri vardı. Yeşil olan bir tenis elbisesini satın alıp onu hemen giydim. Nash ise "Güzel olmadı." Demekle yetindi.

Lea: Biliyor musun şuan bunu takmıyorum ARKADAŞIM.

Nash: Biliyorum arkadaşım.

Aramızda ne kadar güzel arkadaş ilişkisi vardı böyle!

Carter'in evine geldiğimiz zaman herkes mutfaktaydı. Acacia ,Cameron'in yanında, be diğer herkes ortada olan Carter a doğum günü şarkısı söylüyordu. Biz Nash ile kapıda duruyorduk . Ortaya bir pasta koydular. Pasta tek katlı ve baya büyüktü. 45 kişiye yeterdi. Ve pastanın üstünde Justin bieber 'ın resmi vardı. Carter kaç yaşındaydı böyle ? 13 falan mı? Pastası gelince kocaman gülümsedi ve pastadan bir dilim kesti. Sonra herkes salona geçti ve pastalarımızın gelmesini beklemeye başladık.

Carter, Nash'in yanında, Nash'in yanında ise ben vardım. Bana Justin bieber'lı pastanın Justin in ağzı olan resimli kısım geldi. Bu iğrenç. Pastayı öyle yemek istemediğim için krema kısmını çıkarttim ve bitirdiğim kola bardağıyla beraber arkamdaki vazonun içine attim. Carter fark etmemişti ama Nash fark etmişe benziyordu. Ah kesin Carter a söyleyecek . O tam ağzını açmışken onun ağzına önündeki pastayı tıkıp kulağına; "Söylersen sonuçlarına katlanırsın." dedim ve ağzına tıkadığım pastayı çiğnemeden öksürmeye başladı ve ne yazıkki ağzından çıkan pasta parçalar elbiseme geldi.

Nash: Bak bu da benim söylemezsem sonuçlarım!

"Bu sefer yeni elbise almayacağım!" diyip pastamı yemeye başladım. Parti güzel gidiyordu . Tabi Nash'in elbisemi berbat ettiğini unutursak!

Nash Grier ile IddiaWhere stories live. Discover now