。2. Bölüm: Cameron icin yenilmek?!? 。

2.9K 106 3
                                    

Lea:Hayir .Iddaa ya yokum hem senin bir ""fenomen "" olmadigini kanitlamak icin bir delile gerek yok.

Nash:Kisacasi korkuyorsun.

Lea:Hayir

Nash: O zaman sende bu iddaayi kabul ederek bana korkmadigini kanitla.

Lea:Peki. Kabul ediyorum. Ama bana nasil kanitlayacaksin?

Nash: Tabiki de senle olan bu videoyu vine a koyarak eger 500.000 revine gelmzse sen kazanirsin.

Lea: Bu senin cok unlu oldugun anlamina gelmez.

Nash: O zaman senle "TRUTH OR DARE" videosunu benim youtube chanel ime koyar 1haftada 5 milyon izleme gelirse ben kazanirim.

Lea: Peki bundan benim cikarim ne olacak?

Nash: Sen kazanirsan yani youtube videosu 5 milyonu bir haftada gecemezse veya vine imiz 500.000 revine olmazsa senin istedigin herseyi yapabilirim. Ama eger ben kazanirsam sonuclarina katlanmak zorundasin. Ayrica ben de senin pek ""unlu"" olduguna inanmiyorum bunun icin ne yapacaksin

Lea: Benim youtube chanel imdan da q&a videosu hazirlar koyariz. Eger senin bir haftada izlenme sayini gecemezse sen kazanirsin. Istedigin herseyi yaparim. Tamam mi?

Nash:Tamam . Kaybetmeni izlemek komik olacak. En iyisi ben sana ne yaptiracagimi dusunmeye baslayayim.

Lea: Unutma; zafer zafer degildir, dusman yenilgiyi kabul etmedikce.

Nash: Sende unutma; dusman yenilgiye cani aciyinca fark eder.

Lea: Bu laflarin karsisinda korkudan oluyorum. Simdi agliyacagim. Ciddiyim bu laflarina baskasina sat.

Nash: Peki . Senle kavga etmiyecegim. Videoyu haftaya cuma cekmeye baslariz. Yenilgiye hazirlan

Nash bunu dedikten sonra arkasini donup yurumeye basladi. Beni galiba korkutmaya calisiyordu. Ama basaramiyordu. Jc ve Sam beni eve biraktiktan sonra evde babami beklemeye basladim .

Babam is seyahatindeydi. Bugun gelecekti. En azindan annem icin soz vermisti. Annemi en son bu sabah ziyaret etmistim. Durumu pek iyi degildi. Ablam bu gece onun yaninda kalacakti. Babami birazdaha bekledikten sonra televizyonu acip 3D gozlukleri ile Pretty Little Liars i izlemeye basladim. Ablam her zamanki gibi A bulurken cildirma rolunu yapiyordu. A kim diye aklimda sacma dusunceler dusunurken aklima Nash geldi. Hemen vine dan ve youtube tan ona baktim. Youtube da son koydugu son video cok sacmaydi. Protein Stuff diye bir adi vardi. Orada Protein e takintili olan birisiyle dalga geciyordu. Bu videoyu 2dk izledikten sonra kapattim . Sonra onunla olan "smack cam " videomu vine a koyduktan sonra tekrar oknun vine larini izlemeye koyuldum.

Vinelarinin cogunda Cameron diye birisi vardi. O gercekten fazla tatliydi. Cameron i twitter dan takip etmeye basladim. Aslinda sirf cameron ile tanismak icin Nash ile arkadas olabilirdim. Bir dakika ben demin O egoistle arkadaslik mi dedim ?!? Sacmalama Lea. Sen istesende o da senden nefret ediyor. Arkadas olmayi kabul etmez . Ama ya ederse? Eger o bu iddayi kazanirsa her iddaasina varim bana karsi yelkenlerini suya indirirdi. Cameron icin denemeye degerdi. Acaaba Nash e hemen yenilsem mi veya onla beraber mi olmaya calissam ? Evet evet kesinlikle bu. onu hemen aramaliyim

Nash Grier ile IddiaWhere stories live. Discover now