Capitolul 10

257 20 5
                                    

Din capitolul anterior

Jay:Ar trebui sa o ducem acasă. Răspunse Jay în numele ei.

Kai:Bine. Presupun ca îmi spui mai multe pe drum. Sa ne regrupam. Ninja rosu puse mana pe clanta pentru a deschide ușa simultan cu o persoana de pe partea cealaltă. Dadu drumul ușii sa se deschidă singura și se gasi fata in fata cu Lloyd. Tu ce cauți aici? Se incrunta la el, deși maestrul de aur nu avea nici o vina în acea situație.

Lloyd:De fapt o caut pe Seraphine. A zis ca merge la toaleta și nu s-a mai întors. Le capta atenția fraților Smith și lui Jay cu acea informație de neratat. Lui Kai i se formarea niște cute pe frunte și își înclesta pumnii fără intenție.

Kai:Serios? Ceva se întâmpla cu fetele din grupul lor. Kai nu băga de seama asta și nu știau unde e Rebecca și ce face ea, dar Jay era aproape sigur ca mai era ceva la mijloc.

Jay:Doamne, asta e semnul?

***

Lloyd:Sa mergem la ceilalți! Maestrul de aur o lua hotărât într-o direcție. Știa ca pe acolo va ajunge la masa lor și era o posibilitate ca Seraphine sa se fi întors acolo. Dar sa îl lase singur acolo? Era posibil. Își spuse întristat. Poate ca nu avea curajul sau nu voia sa dea ochii cu el. Poate o supărase. Poate considerare momentul nepotrivit și îl ura pentru ca ii stricase prima seara la club sau poate ca ea chiar nu avea nici un sentiment pentru el si de aceea îl evita. Nu știa cum să-l refuze. Dar el simțea ca tocmai învățase cum sa accepte o respingere. La urma urmei se tot așteptase la asta.

"Nu cred ca e asta."

O voce necunoscuta ii răsună în minte. Muzica se auzea puternic în jurul lui, dar acea voce parca trona peste sunete. Și era reala. I se părea foarte reala. Simțea o apăsare ciudata în pat, dar își reveni repede, foarte repede. Auzi vocea lui Kai și se trezi din ciudata meditație.

Kai:Nu pe acolo, Lloyd! Mergem după Cole și Rebecca. Lloyd se întoarse brusc cu fata spre maestrul focului care deja cauta sa îsi facă loc prin mulțime. Cole și Rebecca? Ce combinație stranie? Și unde mergeau? Jay și Nya il urmau pe Kai, deși Jay avea o idee.

Jay:De ce nu ne despărțim? Ii vom găsi mai repede. Ninja rosu se întoarse către el încruntat cât pentru toate zilele. Numai aste îl reduse pe Jay la tăcere. Orice presupunea ce a propus el sigur îl scotea din sărite pe Kai.

Kai:Da, dar vom pierde și mai mult timp căutând-ne unii pe alții prin mulțime. Deci Kai presupunea ca în loc de doua persoane dispărute va avea cinci dacă ii va lăsa pe cei trei sa se amestece prin mulțime.

Lloyd:De ce sa ii cautam? Unde s-au dus? Interveni și Lloyd bulversat. Bineînțeles, observase ca Rebecca era mai familiarizata cu Cole și el știa cum să-i vorbească. Dar era totuși prea mult sa plece împreună. Se aștepta la multe. Credea ca Rebecca ii poate urmări, ca se va inbufna, ca ea și Seraphine se vor certa, dar ii venea greu sa creadă ca se va distra cu adevărat în acea seara.

Jay:Sa danseze. Răspunsul îl baga și mai tare în ceata pe Lloyd. Cine sa danseze? Rebecca? Cu Cole? Rebecca i-ar place sa danseze? Nu se gândise pana atunci la asta. De fapt, în timpul petrecut cu ea constata uimit ca nu obținuse atât de multe informații despre ea. Maestra aerului nu povestea prea multe lucruri despre sine.

Lloyd:Împreună? Lloyd era foarte surprins de turnura pe care o luau lucrurile. De aceea, tocmai de aceea, era foarte curios sa afle cum mai exact ajunseseră cei doi atât de apropiați, căci între el și Rebecca simțea mereu o bariera pe care ea o pune conștient sau inconștient. Și spera în sinea lui sa schimbe asta. El era Lloyd, doar Lloyd, și voia ca ea sa îl vadă asa, ca pe un om normal, nu doar puterea din el și destinul.

LEGO NINJAGO - Ninja aerului (Volumul 2 - In râul de secrete)Where stories live. Discover now