21.Bölüm"Tatlı Bela"

3.3K 101 18
                                    


İyi Okumalar :D

Buğra ile okul bahçesine girdiğimiz de karşıdan bize koşarak gelen Erva'ya sarıldım.Doktor ani hareket yapmamak kaydıyla okula gitmeme izin vermişti

"Nasılsın Yosun?"dediğinde hala sabahki aptal gülümsememi takınarak cevap verdim.

"İyiyim Erva."dediğim de 'Ben senin neye güldüğünü çok iyi biliyorum.'edasıyla göz kırpıp Buğra'nın yanağını öptü.Buğra'da onu kolları arasına aldı.

Ne oldu kıskandın mı?Puahahah

Ya sabır!Hala yüzümdeki gülümsememi silmeden yürüdüm.Dün aklıma gelince kahkaha atmamı durduramadım.

DÜN...

Deniz kapıyı açınca  Erva şirince sırıtıp Yosun ve Deniz'e baktı.Yosun'da içeri girmeleri için işaret yapınca hepsi birlikte içeri girdi.Buğra hala olayın şaşkınlığından dolayı olsa gerek ağzı bir karış açıktı.

"Şimdi siz..siz sevgili mi oldunuz?"dedi işaret parmağıyla Deniz ve Yosun'u gösteriyordu.Yosun ikizinin bu şaşırmış haline göz devirip cevap verdi.

"Yok sevgili olmadık ya o benim babannem olduğu için beni öptü hem de dudaklarımdan."Buğra bir Deniz'e bir Yosun'a bakmaktan kafası dönmüştü o yüzden ikisinide net bir şekilde görmek için koltuğa oturdu.

"Hem de öptün!Hem de dudaklarından öyle mi!"Buğra içindeki abilik iç güdüsüyle sinirlenmişti.Kardeşini iyi tanıyordu.Eğer Deniz'i sevmeseydi öptüğü için kıyameti koparırdı.

"Evet Buğra öptüm ne var bunda?Hem bundan sonra Yosun'la gezerken kendine dikkat et sevgilimin seninle çok fazla samimi olmasını istemiyorum!"

Bu sefer sinirlenme sırası Yosun'a gelmişti."Deniz kendine gel!Ne demek  samimi olmaaycaksın.Farkındaysan o benim canım,kardeşim,ikizim bu konuda asla kıskanamazsın çok fazla abartıyorsun."Bir hışımla söylediği şeylere kendisi dahil herkes sinirlenmişti.

"Ya öyle mi?Tamam lan hiçbir şeyine karışmayacağım bundan sonra!"Deniz sinirle evden çıkıp gittiğin de Yosun'un abisi,annesi ve babası evde değildi.

Deniz gittikten sonra sürüsüde tebrik edip gitmişti.Sadece Erva ve Buğra kalmıştı.Buğra banyo yapmaya odasına gittiğinde Yosun her şeyi en ince ayrıntısına kadar  anlatmıştı.Babasının abisinin ve annesinin evde olmaması büyük şanstı Allahtan bugün çarşambaydı da annesi abisini ve babasını zorla da olsa pazara götürmüştü.

Ne kadar başlarda mutlu olsa da Deniz'in sinirle gitmesi ve Yosun'un aramalarına cevap vermemesi Yosun'u epey üzmüştü.

***
Okula girdiğimiz de Buğra'ya kısa bir bakış attım.Okula gelmeden sakin olması için sürekli konuşma yapmıştım ki Erva'nın yardımlarını da asla es geçemem.Erva'nın telefonu çalınca kısa bir konuşma yapıp bize döndü.

"Bizim sürü kantindeymiş oraya gelin dedi Deniz."

"Niye beni aramamış beyefendi?!"dediğim de Erva 'Ben bilmem'anlamında iki elini kaldırdı.

Ben bilmem eşim bilir...

Moralimin içine edildi zaten sevgili iç sesciğim istediğin kadar espri yap daha fazla düşemez!

"Ben çantamı bırakıp geliyorum."Sınıfa gidip çantamı bıraktıktan sonra kapı açıldı.Arkama baktığımda şu 'inek'tabiriyle seslenilen Hakan geldi.

"Yosun,ben notlarımı getirmeyi unutmuşum eğer sende 2.ünite biyoloji notları varsa verir misin?"

"Tabii ki ne olur ne olmaz diye getirmiştim.Fakat tüm notlarım Buğra'nın çanasında o da kantinde gel birlikte kantine gidelim orada veririm."dediğimde gülümseyerek başıyla onayladı.Konuşa konuşa kantine indiğimizde birkaç kişi yanımda 'İnek Hakan'ın olmasını tuhaf karşılamışki bize kısa bir bakış atıp önlerine döndüler.Bizimkilerin olduğu masaya ilerlediğimde Deniz'e bakmamaya çalışıp notları aldım.

Yeni Okul (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now