14.Bölüm'Hıyarağası'

3.3K 131 29
                                    

Sınavlarım çok yoğun olmasına rağmen sınavlara inat bir bölüm atmak istedim.Kısa oldu ama anca bu kadar oldu:(

#sınavlarainatçalışıyoruz

İyi okumalar :D

Kendimi yatağa atıp yorganı ayaklarımın arasına aldım.Elim istemsizce alnıma değdi.2.tur bittikten sonra 3.turda aynı dalgınlıkla geçmişti.

"Oy anam oy beynimin içinde Mahmut Tuncer halay çekip Erik dalı söylüyor."Erva'nın malca söylenmelerine aldırış etmeden bakışlarımı tavana çıkardım.

"Yosun,valla hiç beklemezdim şu Emir salağından oyunu kazanmasını."evet performansta ki yüzleri de Emir'e kaptırmıştık.

"Ben de."dediğim de Erva yanıma gelip elini anlıma koydu.

"Ateşin de yok kuzum niye dalgınsın?Yoksa senin beyninde Mahmut Tuncer yerine Deniz mi halay çekiyor?"Erva'ya anlattığıma bin pişman olmuştum.

"Erva sana bir ben çakarım bir de Buğra çakar.Dayak manyağı olursun."dediklerimin altında yatan imayı anlamış olacak ki bakışlarını kaçırdı.

"Yapma be Yosun,zaten yüzüme bakmıyor.O bakmadıkca kendimi aldatmış gibi hissediyorum."Burukça gülümsedim.

"Senin de hatan var gülüm.Ne diye o sevgili 'gururun' için her şeyi mahvediyorsun?"dediğim de yavaş adımlarla yanıma geldi.

"Biliyorum Yosun biliyorum ama hazmedemiyorum artık biz onunla 'sadece arkadaşız"dediğin de güven verirmişçesine elimi omzuna koydum.

"Kanka ben sizi yaparım.Bir şartla kızın olursa adını 'Yosun'koyacaksın."deyip kahkaha attığımda yüzünü buruşturdu

"Tabi tabi bir tane Yosun yetmiyordu zaten ikincisi de gelsin deli!"dediğin de onu yataktan itip yatağıma daha çok yayıldım.Hayat bana nerenle gülüyorsun bilmiyorum ama bu Yosun sana pabucu ters giydirir.

***
"Allah belanı versin bana geleceğine sana gelsin."otel koridorunda bağıra çağıra şarkı söyleyerek restoranta geçtik.

Buğra görüş açımıza girdiğinde tam onun oturduģ masaya ilerleyecekken aniden kalkıp Denizlerin oturduğu masaya doğru sinsice gitti.Elini açıp Erdem'in ensesine bir tane geçirince kıkırdadım,

"Bugün cuma enseni kapa"Onların yanına ilerlediğim de Erdem hala Buğra'ya küfür etmekle meşguldü.

"Senin olmayan beynini sik-"Gözlerimi açıp Erdem'e döndüm."Hop yavaş lan sen kim köpek ikizime küfür ediyorsun o daha Erva'yla çocuk yapacaklar."diye hiddetlendiğim de Buğra ağzında ki peyniri Deniz'in yüzüne tükürüp bana döndü.

"Ne dedin sen!"Bir an irkilsem de hiç böyle bir tepki vereceğini düşünmemiştim.

"Çocuk diyorum Buğra çocuk,Children."dediğim de gözlerini açıp kapatıp sinirle soludu ağzını açıp konuşacaktı ki Deniz başkanın kükremesi onu durdurdu.

"Lan Buğra şerefini siktiğimin mikroplusu ağzında ne var ne yok yüzüme tükürdün!"deyip Buğra'ya yumruk atınca tiz bir çığlık atıp Buğra'nın koluna yapıştım.

"Kızını babasız mı...geberip gideceksin Buğra gel lan."deyip kafasına vurduğum da acıyla inleyip geri çıktı onun da Deniz gibi burnu kanıyordu.

"Evet lan evet şu kıza -başparmağıyla Erva'yı gösterdi- it gibi köpek gibi aşığım.En önemlisi de ne biliyor musun? Hiçbiriniz beni anlamazsınız çünkü hiçbiriniz aşık değilsiniz."Erva'nın elinden tuttuğu gibi otelden dışarı çıktılar.Peşinden gidecektim ki kolumu tutan ellerle durmak zorunda kaldım.

Yeni Okul (TAMAMLANDI)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن