6.Bölüm"Hocam çocuğunuz olursa adını Rahim mi koyacaksınız?"

4.9K 181 29
                                    

Multimedia:Buğra Saraçoğlu (gözleri mavi burada pek belli olmamış)

"Kalbim kırıldı kalbim kırıldı pepe bana hiç inanmadı."alarmın çalmasıyla şaşkınlıkla uyandım,hangi gerizekalı benim zil sesime bunu yapar tabii ki de Buğra!

Hızlıca alarmı kapatıp klasik alarmlardan ayarlayıp saate baktım,banyoya girip kısa bir duşun ardından çıktım.Üzerime okul kıyafetlerini geçirip saçımı taradım.Hemen balık sırtı ördüm.Yüzüme makyaj yapıp yapmamak arasında kalsam da makyaj masama kısa bir bakış attım.

'Yüzünü gören 3 kere Fatiha okur.' makyaj malzemelerimin bana vermek istediği mesaja aldırış etmeden aynadan kendime baktım.

"Yüzümü gören 3 kere değil 5 kere Fatiha okusun anasını satayım."deyip hızlıca annemin yanına gittim.Buğra ile birşeyler konuşuyorlardı.

"Günaydın,ahali."dediğim de annem gelip yanağımdan öptü ben de sarıldım.

"Gün aymadı herhalde tipine baksana gören dönüp bir daha bakar böyle tipsiz görmedikleri için."Buğra'nın dediklerine göz devirip yanağından öptüm.

"Kapımı gelip dinlemektense kendin için yararlı birşeyler yap bay Bilmiş,"deyip masaya oturdum.Annemde çayları doldururken konuştu:

"Maşallah kızıma eksiği yok fazlası var aynı annesi."dediğin de zafer benim edasıyla gülüp ağzıma patates attım.

"Yok canım daha neler benim kızım,babasının kızı."babam da yanıma gelip oturduğunda gülerek sarıldım babama.Abim de  yanımıza gelip annemin yanına oturdu.

"Yosun iyisin demi?"dünü hatırlayınca keyifsizce sırıttım.

"Ha evet abicim bugün biraz daha iyiyim."dediğim de telefonuma gelen mesajla irkildim.

Gönderen:bay fizikçi
Yosun biliyorum karnının ağrımadığını bugün 2.ders gelip yazılı olacaksın.Ha bir de hesap vereceksin.

Gönderilen:bay fizikçi
Yok ya ne hesabıymış o ahiret gününde miyiz?

Gönderen:bay fizikçi
Deniz ile umarım dün eğlenmişsinizdir.

Abime bakınca tek kaşını kaldırmış bana bakıyordu.Bakışlarımı kahvaltıya indirip hızlıca birşeyler atıştırdım.

Arabayı otoparka parkedince hızlıca arabadan indim.Deniz ve sürüsü kapalı bir bankta oturmuş konuşuyorlardı.Yanıma birinin gelemesiyle irkildim.Emir ve bir kız gelmişti yanında.

"Merhaba Yosun bak bu benim kız kardeşim Ece 11.sınıf o da"dediğin de Ece ile el sıkıştık.

"Tanıştığıma memnun oldum."

"Ama o hiç memnun olmadı."kolumu tutan ellere bakınca Deniz olduğunu gördüm.Ona sinirle bakıp ellerini ittim.

"Deniz git buradan!"dediğim de ürpertici nefesini kulağım da hissettim.

"Umarım dün gördüğün film hakkın da kimseye ipucu vermemişsindir filmimizin bilinmesini istemeyiz değil mi?"filmden kastı Yusuf'u dövdüğü andan bahsediyordu.Emir'in duymamasını umarken hızlıca başımla onayladım.Yanımdan gidince Ece'ye dönüp

"Ben de tanıştığıma memnun oldum Ece,şimdi gitsem iyi olur."Gidecekken Buğra ve Erva'nın güle oynaya bana doğru geldiklerini gördüm.Ne kadar Erva'ya anlatmak istesem de şu bir gerçek Deniz'den ufacık miniminnacık korkuyorum.

"Oo keyifler tıkır "dediğime gülerken ikisi de başıyla onayladı.Sınıfa geçtiğimiz de Erva'nın yanına oturacaktım ki Buğra benden önce davranıp oturdu.

Yeni Okul (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now