17.Bölüm"Berzah'ın SADELERİ"

3.1K 116 7
                                    

İveeett yeni bölüm gelmiştir :D

"Sen mi haber verdin!"Karşımda tir tir titreyen Ece'ye hesap sormak farz olmuştu artık.Her ne kadar onun yapmadığına emin olsam da bazen hisler yanıltabiliyordu.

Olasılık sevmem,her zaman net olunmalı!

"Hayır Yosun ben abimden bin bir şekilde kurtulmuştum.Sence nasıl birilerini peşime takarım o kadar aptal değilim."dediğin de başımla onayladım.Abisi daha kıllanmasın diye telefondaki herşeyi bire bir kopyalatmıştım.Parmağımı ona doğru salladım.

"Bundan kimsenin haberi olmayacak Ece."Az önceki sesime göre gayet net ve normal çıkmıştı sesim.Bir sey demeden sınıftan çıkınca tuttuğum nefesimi saldım.

çantamı alıp çıktım.Buğra ve Erva bir ders önceden çıkmışlardı.Telefonuma gelen bildirim sesiyle hemen mesajlar bölümüne girdim.

'Imm beni görmek istiyorsun biliyorum sevgilim az kaldı'

Ah aptal yine sinirlenmiştim.Dünden beri gizli hayranıma atmadığım küfürler beddualar kalmamıştı.Hızla ilerlerken sinirden kudurmuştum.

"Yosun."Kafamı kaldırdığım da Ali'nin seslenmesiyle kendime geldim.Yüzüme sahte gülümseme yerleştirip konuştum.

"Ah kusura bakma Ali farketmedim seni."dediğim de anlayışla başını salladı.Yüzü düşmüştü.

"Sorun mu var Ali?"dediğim de durup bana döndü."Evet ,sevgilim ile ayrıldım.Beni suçlaması biraz canımı sıktı."Gözlerinde ki hayal kırıklığı çok net belli oluyordu.

"Senin gibi birisini üzmeyi nasıl becermiş?"deyip gülümsediğim de hafif önüm de eğilip konuştu.

"Majesteleri daha fazla moral bozmuyoruz ve size sunacağım teklifi kabul etmeniz gerekli.Benimle kafeye gelir misiniz?"dediğin de kahkaha atıp başımla onayladım."En azından şu adi sapık mesajcıyı düşünmeme fırsatım olur"diye mırıldandım.

"Efendim?"

"Tamam hadi gidelim."dediğim de memnuniyetle gülümseyip kolunu gösterdi.Ne yapmak istediğini anladığım da sıkıntıyla gözlerimi çevirdim başka bir yöne okuldayız be adam okulda!

"Şimdi koluna girmesem olur mu?"dediğim de gözlerinde  hayal kırıklığı vardı ben gülümseyince omuzlarını kaldırıp indirdi.

"Peki majesteleri emriniz olur."dediğin de arabasına doğru ilerledik.Hadi bakalım Yosun birilerinin derdine deva olma vakti nasıl olsa geleceğin psikoloğu olacaktım ben!

###

"Eskisi kadar artık onu sevmediğimi farkettim."Ali'nin yaklaşık bir saattir neden ayrıldıklarını dinliyordum.Klasik küçük meselelerdi.

"Boşver Ali karşına daha iyi birileri çıkar."dediğim de hafifçe tebessüm etti.Ona gülmek yakışıyordu.

"Karşıma çoktan çıktı da açılamıyorum."dediğinde tek kaşım havaya kalktı.Ne bu tutarsızlık yiğidim!

"Ali,onun senden ayrılmasına üzülnedin mi?"

"Tabii ki de hayır sadece beni suçlaması üzdü."dediğinde anladım manasında kafamı salladım.Saate bakmak içon telefonumu almıştım ki kimden geldiğini umursamadan açtım.

'Ov sevgili ikizin ne de hırçın çıktı sevgilim.'

5 dakika önce gelmişti mesaj.Buğra bu adamın yanındaydı.Sinirle gözlerim dolduğun da telefonu kapatıp ayağa kalktım.

"Yosun bir sorun mu var?"Evet, çok çok büyük bir sorun vardı!

"Buğra,Buğra bana mesaj atan kişinin yanında!"dedigim de onun da benim gibi gözleri büyüdü.

Yeni Okul (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now