36.Bölüm'Mezarlıkta öpmek'

2.3K 79 37
                                    

Bu bölümü SaviorAngelsss'a ithaf ediyorum❤
_____________________________________________________

"Herkes bir zamanlar kördü;kimisi aşktan kimisi şanstan..."

Seninle şöyle dediğiniz kişiler var mı?👆👉

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Seninle şöyle dediğiniz kişiler var mı?👆👉

》Umarım aklınızda soru işareti kalmaz.Tüm tüm tüm her şeyi bu bölümde öğreneceksiniz...Elimden geldiğince çok güzel yazmaya çalıştım.Finale çok olmasa da yaklaştık...

Ayrıca beklettiğim için çok çok özür dilerim:(

İyi Okumalar:DBeğenmeniz dileğiyle...

^^

"Peki...bunu ne zaman anlatacaktın Yosun?!"Dayanamamış bugün Yusuf'un bana söylediklerinden en başına kadar anlatmıştım.Erva benim odamda bir ileri bir geri giderken ayağa kalkıp kolundan tuttum ve yatağıma otutturdum.

"Didemin davet ettiği partiye katılacak mıyız?"Didem salağı bugün kendi evinde parti olacağını söylemiş ,tüm okulu davet etmişti.Erva elindeki adresin yazılı olduğu kartı gözümün önünde salladı.

"Kızım tabii ki de gidip topunun ağzına sıçacağız!Adam sana resmen açık kapı bırakmış,açıkça bombayı patlatacağını söylüyor.Elimiz boş,ağzımız dolu gidip elimiz dolu döneceğiz."Kaşlarımı çattım.Bu kız yine ne saçmalıyordu!

"Sen ne saçmalıyorsun?"Gözlerini devirip baş parmağıyla kafamı hafifçe ittirdi."Sen burada beyin yerine ne taşıyorsun?Onların planlarını bilmiyoruz iki şeytan birleşince kaos olacağı ortalıkta.Sen Yusuf'un Didem'in aslında kim olduğunu söylediğini söylemiştin ve daha diğer dedikleri en büyük kozumuz olacak.Ha bunla da bitmedi,okula girip kameraları tek tek inceleyeceğiz ve Didem ve Yusuf eğer okul çevresinde buluşmuşsa o kayıtları alacağız."Sinirden ayağa kalktım.Yusuf'un hâlâ nasıl bir yürüyen tehlike olduğunu anlamamıştı.

"Sence Yusuf kameraları akıl edemeyecek kadar salak mı?!Bana,bize yaptıklarına bak.Sırf felçli annesine zarar vermesin diye ben İngiltereye gittim hem de kalbimi burada bırakarak."Kalbim ağrıyordu artık dayanamıyordum.Her şey bitsin Deniz yine bana dönsün istiyordum.Erva yanıma gelip sarıldığında özlemle ona sarıldım.

"Biliyorum ama bak şimdi beni iyi dinle!..."

Yusuf'tan...

Oturduğum yerden keyifle televizyon izlerken kapının çalmasıyla kapıyı açtım.Karşımda Didem'i görünce gülümseyip geçmesi için kenara çekildim.O da hemen salona geçip oturdu.Ben de onun karşısındaki koltuğa oturdum.

"Yosun'un geleceğinden emin misin?"

"Tabii ki de gelecek,gözdağı verdik sayılır."Keyifle arkama yaslanıp kollarımı bağladım.

Yeni Okul (TAMAMLANDI)Där berättelser lever. Upptäck nu