DUYURU

7.9K 363 44
                                    

Herkese yeniden merhaba.

Aranızda, bu uzun süreli yokluğumda neler olduğunu bilen, beni sosyal medyadan takip eden bazı arkadaşlarım var. Bu açıklama daha çok haberi olmayan arkadaşlarım için.

Şimdiye kadar buraya girip defalarca durumu bildirmek istedim ama açıkçası kendimi buna ne hazır hissettim ne de içimden geldi.

Uzun uzun açıklamak hala benim için yorucu ve kolay değil. O yüzden lafı kısa tutacağım.

Hamileydim ve yedinci ayda erken doğumla bebeğimi kaybettim. Önce hamilelik süreci sonrasında da yaşadığımız kayıpla beraber takdir edersiniz ki bir şeyler yazmak içimden hiç gelmedi. Özellikle bu tatlı aşk hikayesini.

Ne zaman bilgisayarın başına otursam kendimi aşırı zorladığımı fark ederek, korkunç bir sonuç çıkarmamak için yazmaktan vazgeçtim. Açıkçası durum hala değişmiş değil ama sizi yarı yolda bırakıyor olma düşüncesi de beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Bende bu yüzden bir süredir hikayemi tekrar tekrar okuyup kendimi toparlamaya, zihnimi temizlemeye çalışıyorum.

Bu duyuru ile beraber hemen ardından bir de bölüm yayınlayacağım. Aylar evvel yüklediğim son bölümü sildim ve devamıyla beraber yeniden düzenledim.

Nasıl bir hızla ilerleyebileceğimin garantisi olmasa da fark ettim ki hikayenin bitmesine de aşırı bir zaman kalmamış. Bu sebeple yarım bırakmaktansa bir şekilde bitirmek için uğraşacağım. Elimden gelen en kısa sürede sizi finale ulaştırmak için çabalayacağım ama bunu yaparken de isteksiz ve sıkıcı şeyler yazmak istemiyorum. Bir hatam olursa şimdiden affedin lütfen.

Sizden ricam, ben yeniden bebek adımlarıyla buraya adapte olmaya çalışırken beni yalnız bırakmamanız. Şimdiye kadar asla yorum ve oy bekleyen biri olmadım ama bundan sonra sizden bunu rica ediyorum. Çünkü sıfır yorumla sıfır oyla kime, ne için yazdığımı düşünerek kendimi üzmek istemiyorum.

Evet, şimdilik bu kadar. Sizleri seviyor, kocaman öpüyorum. :*

Sen Aydınlatırsın Geceyi (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now