Kapittel 2

804 17 11
                                    

A/N: Bildet ovenfor skal representere hvordan hytta ser ut, så du kan se den for deg? Ahha
--
Jungkook åpnet øynene for å se at Taehyung sov, hodet lent mot bilvinduet. Han så gjennom vinduet at det definitivt var natt, og at de sikkert var nærme hytta nå. Jungkook satt seg stille opp, for å være sikker på at han ikke vekte den sovende gutten han tidligere lå på. "Jin" hvisket han, og så til passasjersetet. "Han sover, sa at jeg måtte ta over for ham"  jimins stemme kom fra fremme i bilen. "Vi er snart framme" Jungkook nikket, han glemte at Jimin måtte følge med på veien.

Han så seg rundt i bilen, alle sov, det var bare han og Jimin igjen. "Så," started Jimin, som rev Jungkook bort fra tankene sine. "Du liker fortsatt Tae?" Jungkook gispet og rødmet, flau. Jimin var den eneste som visste om Jungkooks følelser for Taehyung. Han var redd for å fortelle de andre. Pluss, han kunne utpresse Jimin når som helst ved å fortelle Yoongi følelsene hans hvis Jimin sa noe. "Hysj! Tenk hvis noen hører deg?" Jungkook hvisket. "Ti still, alle sover som steiner. Prikk borti Tae, jeg tipper han ikke vil røre seg." Den brunhårede gutten snudde seg og prikket Taehyung på armen, han rykket ikke til engang. Begge humret stille. Det var et lite sekund av stillhet før Jimin snakket igjen.

"Jeg utfordrer deg til å kysse ham" Jungkooks øyne utvidet seg. "Unnskyld meg?"  "Du hørte meg." Jungkook sukket og snudde seg mot sin beste venn, hjertet banket ut av brystet hans. Han nølte før han lente seg nærmere. Når leppene deres møttes, trakk Jungkook seg tilbake raskt som lynet. Takk Gud, Taehyung våknet ikke. "Ser du? Det var ikke så vanskelig. Nå, hvordan føler du deg?" Ærlig talt, følte Jungkook seg helt ekstatisk. I sekundet leppene møttes, kunne Jungkook kjenne hjertet snurre rundt. "Jeg føler meg... ok. Ikke noe stort, hva forventet du? Gnister?" Hvisket Jungkook sjenert. Jimin himlet med øynene når han svinget inn innkjørselen. "Samme det, vi er her"

---

"Dette stedet er jo kjempefint!" Hoseok ropte, løpende inn i stua. Alle var overrasket over dekorasjonene. "Det er bare tre soverom" lo Namjoon, og så på de nå skuffede guttene. Taehyung var den eneste som så glad ut. "Jeg og Kookie deler et rom da" han smilte, og Jungkook rødmet. I leiligheten deres hadde de et rom hver. Dette ville være den første gangen de delte rom. Jungkook var spent, men ekstremt nervøs på samme tid. Hva om han gjør noe i søvne? Hva om han får morgenbrød? Jungkooks hjerne var fylt med tanker. "Yoongi, vil du dele rom?" Hvisket Jimin til gutten ved siden av. "Okay" sa han, oppmuntret. "Så, jeg og Jin da?" Namjoon gliste. Hoseok stønnet "hvorfor må jeg være den eneste heterofile..." mumlet han, men alle de andre hørte det. Alle skulte på han, men humret uansett. Ærlig, Hoseok er den eneste konfirmerte heterofile. Jungkook er åpent homo, samme med Jimin. Yoongi er pan, Jin og Namjoon er begge bifile. Taehyung hadde aldri snakket om seksualiteten sin, siden ingen spurte. Men Jungkook døde etter å finne det ut.

"Ingen av oss er sammen... men hvis jeg hører noe stønning, bare vit at det ikke bare blir ræva di som blir fucka" mumlet Yoongi, som fikk guttene til å le. "Okay, jeg går og pakker ut da" sa Taehyung. Alle guttene nikket og avtalte å gjøre det samme. Jungkook fulgte Taehyung til rommet deres, fortsatt nervøs. "Uh.." startet Jungkook da de kom inn i rommet, "hvem skal ta senga? Det er bare en" Taehyung stirret på ham et sekund, Jungkook prøvde å lese følelsene hans, før han snudde seg mot senga igjen. "Du kan, jeg bare sover på gulvet..." Hvorfor stirret han på meg på den måten? Jungkook undret mens han pakket ut klærne sine. Han er rar.

Da alle var pakket ut, var det bare syv. De alle satt i stua , og lurte på hva de skulle gjøre. "Vel, jeg skal lage middag. Dere kan jo spille et spill eller noe?" Jin foreslo, reiste deg opp og gikk mot kjøkkenet. Hoseok gispet og smilte "Kan vi? Please!" Ropte han, det var ikke meningen å være så høylytt. "Hvilket spill da?" Spurte Yoongi. Det var et sekund med stillhet, før Jimin snakket opp. "Gjemsel?" Latter fylte rommet, Jimin var den eneste seriøse. "Er du seriøs? Vi er ikke tolv" Taehyung lo, og flyttet seg nærmere Jungkook. "Jeg synes vi burde leke gjemsel faktisk." Yoongi gliste til den nå smilende Jimin.

Namjoon himlet med øynene og reiste seg opp. "Greit, jeg teller, dere har tre minutter" han annonserte før han gikk til kjøkkenet. Hoseok spratt opp og løp mot badet, mens Yoongi og Jimin hver dro til et av rommene. "Skal vi gjemme oss sammen?" Spurte Taehyung og snudde seg mot Jungkook. "Uhh.. Ja, okay" Jungkook smilte. Taehyung ledet den mindre gutten ut av hytta. Det var bekmørkt ute, så det ville være vanskelig for Namjoon og de andre å finne dem.

De satt seg ned og lente seg inntil huset. "Agh, det er kaldt" klagde Jungkook, det fikk Taehyung til å humre. "Her, ble det bedre?" Sa han og la armene rundt den rødmende gutten. Takk Gud han ikke kan se meg tenkte Jungkook. "T-takk" stotret han. Det var noen minutter med stillhet før Taehyung snakket opp.

"Hvorfor har du oppført deg så rart i det siste?" Jungkook var overrasket av ordene hans. "hva? det har jeg ikke" beskyttet han. "Jo, det har du. hver gang vi henger sammen virker du ekstremt sjenert og pinlig,, hvorfor?" Jungkook kunne ikke se i mørket, men taehyungs fjes viste ikke noe forvirring, det var faktisk et smil. "seriøst dude, jeg har det bra" Jungkook prøvde å høre så rolig og normal ut som mulig, men feilet, veldig. "du vet du kan fortelle meg hva som helst, sant?" Taehyungs stemme, som tidligere var fylt med nysgjerrighet, var nå fylt med bekymring.

Før Jungkook kunne svare, hørte han en høylytt stemme noen meter fra dem, fulgt av en lommelykt som skinte rett mot ham. "fant der- oh, sorry at jeg forstyrret" Lo namjoon. "det går bra, vi sa ikke eller gjorde noe viktig." jungkook reiste seg, han sverget at han kunne kjenne Taehyungs hand ligge litt for lenge på ryggen hans, men Jungkook ristet det av seg.

"ok så, dere var de siste som ble funnet, gratulerer" forklarte Namjoon når de gikk inn i hytta igjen. jungkook snudde seg for a gi en high five til partneren sin, men så at han stirret ut i dype tanker. han stakk den uoppmerksomme gutten i armen. "å, yay" sa han, uten å legge inn noe engasjement. Hva feiler det han?

-

etter middag takket alle Jin for maten, og dro til rommene deres for å sove. Taehyung lå på gulvet, og brukte armen sin som pute. Jungkook var i senga. "Det suger at det ikke er noen pledd. Jeg er jævla kald" Klynket Taehyung. "Jeg føler meg fortsatt slem for at du må ligge på gulvet" sa Jungkook og så ned på den klart ukomfortable vennen sin. "ah, det går bra. Du fortjener senga, nyt den for meg" Taehyung smilte før han lukket øynene. Jungkook nølte før han pustet godt inn og snakket opp. "vil du sove i senga med meg?"

"hva?"

"du hørte meg, svar da" Jungkook prøvde å høre så selvsikker som mulig, men på innsiden skrek han.

Det tok ikke mye overbevisning før Taehyung reiste seg og gikk mot senga. "det er ikke så mye plass, så vi må sannsynligvis kose..." mumlet Jungkook. "går det bra?" spurte han nervøst. "Selvfølgelig, 'no homo' da" Svarte Taehyung før begge lo.

Taehyung fortalte Jungkook han er den store skjeen før han kravlet bortover til den andre siden av senga. Jungkook snudde seg så han ikke så på Taehyung, han ville ikke gjøre det mer pinlig. "du trenger ikke ligge den veien" den rødhårede gutten lo, og snudde Jungkook så de så hverandre. han trakk ham nærmere, slik at Jungkooks hode nå var begravd i Taehyungs bryst. Han la armen sin over Jungkook, og hvisket god natt.

Jungkook lå der, og rødmet noe ekstremt. Er dette ekte? Hjertet hans banket en million ganger per sekund. Jeg, Jeon Jungkook, koser faktisk med mitt livs kjærlighet.

Jungkooks øyne ble vidåpne når han tenkte tanken.

Fuck.

A/N: sorry for den sene oppdateringen, har vært syk og mye opptatt i det siste haha.

dare || taekookWhere stories live. Discover now