dört

115 9 5
                                    

Okula girip eşyalarımı toparladıktan sonra Bay Jeon'u bekletmemek için hızlıca okuldan çıktım. Anaokulunun giriş kapısını kapadıktan sonra biraz ilerde olan arabaya geçip ön koltuğa oturdum. 

''Ev adres-''

''Adresi biliyorum''

Kızını alması için konumumu atmıştım, ezberi oldukça kuvvetli olmalıydı. Konumu 2 saatten sonra paylaşmayı durdurmalı mıydım acaba? Hye Ri'yle olan kısa sohbetim sonunda araba yolculuğum bitti. ''Bay Jeon bıraktığınız için teşekkür ederim, iyi geceler'' arabadan inip evime doğru ilerledim. İnsanların istedikleri yapıldığı zaman gerçekten adeta bir kuzuya dönüşüyorlardı. İstedikleri yapılmadığı zaman bir kaplan gibi oluyorlardı.

Ayakkabımın bağcıklarını bağlamak için yere eğildiğim de Bay Jeon'un arabada beni beklediğini gördüm. Bağladıktan sonra yerden kalkıp kapının önüne ilerledim. Gördüğüm kişiyle kaşlarım çatıldı, Jae Bum hâlâ peşimi bırakmıyordu, oysa ki açık bir dille barışamayacağımızı belirtmiştim. Ona 'Neden buradasın?' bakışlarımı atarken o ise sadece sinir bozucu gülümsemesiyle bana bakıyordu. ''Eski nişanlımı görmeye geldim, ama belli ki çoktan yeni birisini bulmuşsun'' Kastettiği kişi arkamda hâlâ gitmemiş olan Bay Jeon'du.

Cevap verecekken belimde hissettiğim el ile konuşmama başlayamadım. Çünkü o benim yerime konuşuyordu. ''Merhaba ben Jeon Jungkook'' elini Jae Bum'a uzattı, el sıkıştılar. ''Ji Eun'un nişanlısıyım'' Şaşkınlıktan ağzımı açtım, 'bu da nesi?'' bakışımı attım ya da attığımı düşündüm ''Ba-'' cümlemin kesilmesini sağlayan Bay Jeon'un belime çimdik atmasıydı. Yaptığı davranışı ele vermemi söylüyordu.

''Ji Eun bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum'' dedikten sonra beni aşağılayan bakışlarıyla süzdü. Ben de bilmiyordum, yeni öğrenmiş oldum. Jae Bum bunu duyduktan yavaş adımlarla uzaklaştı. Ona cevap verseydim konuşma uzayacaktı, en son istediğim şey de buydu.

''Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Kendi problemlerimi halledebilirim''

''Uzaktan oldukça savunmasız görünüyordun''

Sen de oldukça masum görünüyorsun, umarım sadece bugün için değildir. ''Problemlerime dahil olmanıza gerek yok'' oldukça bunalmış olduğu yüz hatlarından belliydi ''Öyle mi? Tamam, iyi geceler'' Arabasına doğru yürüdü, ben de arkamı dönüp apartmana girdim. Dün bana telefonu kapatıp kaba konuşan insanın hayatıma karışmasını istemiyordum.

Eve girip kendimi koltuğa attım, yorgunluktan kıyafetlerimi değiştirmeye gerek duymadım, nasıl olsa sabah değiştirecektim. Televizyonu izlerken yavaşça kapanan gözlerime karşı durmayıp uykuya daldım.

Uyandığımda tutulan boynum yüzünden sağa dönemiyordum, kıyafetlerimi değiştirdikten sonra telefonuma gelen bildirimlere baktım.

JeonKook: *konum*

Sabah okula geldiğimde yedek anahtarı alırsın

Mesaja cevap vermeye gerek duymadığım için telefonumu kapattım, diğer mesajlar Jae Bum'dan ve veliler grubundan gelmişti. Ah, doğru Bay Jeon'u veliler grubuna ekleyecektim.

F Sınıfı Veliler Grubu

Gruba ''Bay Jeon'' kişisini eklediniz.

Bayan  Park: Chanyeol okulda nasıl, yemeklerini yiyor mu?

Ji Eun: Keşke oğlunuzun yemek yemesini değil, davranışlarını sorsanız

Telefonumu kapatıp anaokuluna gitmek için evden çıktım. Veliler grubunda konuşmayı ve ekstradan birileriyle samimi olmayı sevmiyordum. Fazla samimiyet olunca insanları kabalaştırıyordu , aramızda sınırın olması her zaman için oldukça iyiydi.

❝true love❞|jjk²Where stories live. Discover now