Bölüm 36 (FİNAL)

6.8K 209 190
                                    

Kısa bir aradan sonra herkese tekrar merhaba:) 

Yoğun geçen bir haftanın ardından daha fazla bekletmek istemedim ve elimden geldiğince çabuk geldim. Bu bölümle birlikte Çağan ve Bahar'a veda ediyoruz. Onlarla birlikte üzülüp onlarla birlikte mutlu olduktan sonra veda etmek zor gelse de onların hikayesine artık nokta koymanın zamanı geldi.

Kim bilir belki bir gün tekrar karşılaşırız onlarla :) Şimdiye kadar yanımda olan, bana oyları ve yorumlarıyla ya da sadece zamanını ayırıp okumak için bir şans veren herkese sonsuz teşekkürler<3 Yanımda olduğunuzu bilmek benim için çok değerliydi:)

Çok fazla uzatmadan bölüme geçiyorum. İyi okumalar:)

......&&&&&&......

Bölüm 36


 Bahçedeki koltukta oturmuş kitabımı okurken kulağıma çalınan seslerle başımı kaldırdım ve dinlemeye başladım. Çağan'ın küskün ama biraz da kızgın sesini duyduğumda elimdeki kitabı kapattım ve ayağa kalkıp içeriye doğru yürümeye başladım.

''Babaların en yakışıklısı niye küstün şimdi bana?'' Rüya'nın sesini duyduğumda neler olduğunu anladım ve dudaklarımdan küçük bir kıkırtı kaçtı.

''Sen git küçükken yaptığın gibi abime baba de Rüya Hanım!'' dedi Çağan omuzlarını da küçük bir çocuk gibi silkerek. Rüya derin bir nefes alıp bana baktığında karışmayacağımı belli edercesine ellerimi kaldırdım ve bir omzumu kapıya yaslayıp izlemeye devam ettim.

''Babaların bitanesi...'' Rüya ellerini önünde birleştirip Çağan'a doğru yaklaştı ve bir eliyle koluna sıkıca sarılıp yanağına kocaman bir öpücük bıraktı. Çağan'ın dudakları belli belirsiz kıvrılsa da ciddiyetini bozmadı ve bakışlarını diğer tarafa çevirdi. Rüya başını biraz daha yana eğerek tatlı bir gülümsemeyle babasına baktı.

''Küsme ama bana, ben çok üzülürüm sonra.'' Dedi dudaklarını da büzerek. Çağan, gözünün ucuyla ona bakıp bakışlarını kaçırdı.

''Sen hiç babam üzülür mü demeden gidip elin veledine aşık olmuşsun ama Rüya Hanım. Hani ilk aşkın bendim senin?''

''Seni anneme kaptırmışım ne yapayım?'' dedi Rüya bana göz kırparken. Çağan kısa bir an bana bakıp aşkla gülümsedi ve göz kırptı.

''Madem sen benden vazgeçtin öyle olsun.'' Rüya derin bir nefes alıp kaşlarını çatarken Çağan bakışlarını odanın diğer ucunda onları izleyen Öykü'ye çevirdi.

''Babam aşk olsun neden vazgeçeyim ben senden?'' Çağan, Rüya'ya bakıp omuz silkti ve Öykü'nün yanına gitti.

''Öykü'm sen kardeşin gibi yapmazsın değil mi kızım?''

Öykü, babasının cümlesinden sonra içtiği kahveyi boğazına kaçırıp öksürmeye başladığında Çağan korkuyla onun sırtını sıvazladı ve elindeki kupayı aldı.

''İyi misin Öykü'm?'' dedi telaşlı bir sesle. Öykü, başını sallayıp iyi olduğunu belli ettiğinde ben de derin bir nefes aldım.

Çağan, merakla Öykü'den gelecek cevabı beklerken onlara doğru yaklaştım. Öykü bir babasına bir bana bakarken dudaklarını kemirmeye başladı. Onların bu haline gülerken Çağan'ın bayılmaması için dua ettim.

''Aslında babacığım...'' dedi sıkıntılı bir sesle. Çağan kaşlarını çatarken Öykü bakışlarını kaçırıp derin bir nefes aldı.

Mutluluk Baharı(YAYIMDA-TAMAMLANDI)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ