Del 4

26 3 3
                                    

Rose synsvinkel

Etter jeg ga han nummeret mitt snakket vi litt før flyet stoppet og vi dro hver vår vei. Han heter altså Olivier, han er et år eldre enn meg altså han er 19,  han kommer fra New York, men har kommer til Australia for å utdanne seg. Han er jo egentlig litt kjekk.....

«Der var veldig hyggelig å møte deg Rose! Håper at vi kanskje kan møtes snart en annen gang også!» Jeg blir raskt revet ut av tankene mine og nikker smilende mot han. Etter det sier vi farvel og han gir meg en stor bamse klem, han lukter vanilje!

Nå må jeg bare prøve å få tak i en taxi som kan kjøre meg til den nye leiligheten min. Jeg ser meg raskt ut over veien og ser med en gang en ledig taxi, jeg løper raskt mot den og spør sjåføren pent om han kan kjøre meg dit. Heldigvis var han veldig snill og lot meg faktisk bli kjørt helt gratis!
——————————ca 1 time senere—————————
Endelig er jeg framme! Tenker jeg i mens jeg holder kofferten min foran leiligheten og smiler som bare det. Nå er jeg alene og trenger ikke være så redd som før! Etter at jeg har stått stille og smilt en stund går jeg enslig inn i huset.

I leiligheten er det 5 etasjer og jeg er tydelig hvis i 4 etasjen. Jeg trykker utålmodig på knappen til heisen, fordi jeg er så spent og gleder meg så mye! Døren går opp etter noen få sekunder og jeg går inn i heisen med kofferten på sleng, når dørene akkurat skal til å lukke seg åpner de seg igjen og en mørk håret gutt kommer inn og stiller seg ved siden av meg.

Jeg studerer han lenge men raskt opp og ned han er muskuløs, har flere tatoveringer, er ca et hode høyere enn meg, han har fyldige rød lepper, er kanskje to år eldre enn meg og herregud så kjekk!! Han ligne jo søren meg på en kjempe fin gud eller noe sånt! Hæ vent hva??! Jeg mener han er ok......hvem er deg jeg prøver å lure, han er syyyykt kjekk!

Jeg kan kjenne blikket hans gli opp og ned i mens han ser på meg ikke med et skummelt blikk, men med et veldig nøytralt blikk. Det blir en veldig pinlig stillhet i mens dørene lukker seg og heisen beveger seg sakte oppover. Han åpner munnen sin og skal akkurat til å si noe før telefonen hand plutselig begynner å ringe. «Hallo?» svarer han usikkert og ser mot golvet. «Oja, kommer dere over snart eller? Ja....ok, ja. Sees senere, hade!» Det er at jeg hører han si til personen han snakker med før han legger på.

Han åpner munnen sin igjen og sier.........
___________________________________
Det var del 4! Håper dere likte den! Sorry at den ikke var så veldig spennende, neste del kommer snart!🌸

🌹Talk Fast🌹Where stories live. Discover now