Del 3

15 4 0
                                    

Rose synsvinkel:

Jeg hører masse bråk nede mot stuen i huset mitt, ting som faller på bakken, ting som knuses og mye roping. Jeg er kjempe redd og vurderer om jeg virkelig burde åpne døren til soverommet mitt og se hva som skjer, eller burde jeg bare fortsette å ligge på den trygge varme sengen min med redselen utover hele kroppen i mens jeg gråter som bare det....

Adrenalinet og spenningen slår til med en gang. Plutselig tørker jeg tårene vekk, reiser meg fra senga, åpner døra, går ut og kikker forsiktig inn i stuen nysgjerrig men redd.

«Gå og død i helvete bitch!! Hvorfor giftet jeg meg med deg egentlig?!!» Hører jeg pappa brøle sint som bare det med et stygt blikk mot mamma. Han ser på henne som om hun er en slags monster som har drept barna hans. Mamma står kanskje 4 eller 5 meter unna han og ser på han med verdens mest triste blikk jeg noen sinne har sett! Jeg kjenner tårene presse på, hvorfor er pappa så slem mot mamma?! Tenkte jeg som den lille 9 åringen jeg var....han har alltid vært slik mot henne!!

«Du og det lille monsteret er to STORE feil!!! Jeg hater dere! Bare stikk av her fra, og foresten ta med den jævla ungen din også for faen!!» Pappa brøler enda høyere mot mamma. Mamma ser veldig redd og lei seg ut.......... *KRASJ!* Det smeller høyt når pappa kaster øl flasken han hadde i hånden sin mot mamma, heldigvis traff ikke flasken henne. Flasken knuste rett ned mot bakken rett attmed der mamma står.

«STOPP!!!!» Hyler jeg kjempe redd med mange tårer rennende ned fra de små kinnene mine, jeg prøver å tørke de vekk mange ganger, men det kommer bare fler og fler tårer rennende ned......

«Unnskyld?....hallo?» Hører jeg noen si lavt i mens personen prikker meg på skulderen min, dette får meg til å skvette og jeg setter meg brått i en vanlig «sitte-stilling» som de fleste folk sitter i.

Jeg snur meg forvirret rundt og innser at det heldigvis bare var et mareritt og at jeg fortsatt var i flyet på vei til Australia. Jeg innser også at den stemmen som snakket til meg for litt siden var han gutten attmed meg med oransje lignende hår og lyse blåe øyne, jeg kjenner at rødmen vokser opp kinnene mine og jeg ser sjenert mot han. «Um....hei?.....eh u-unnskyld hva var det du sa igjen..?» Svarer jeg usikker og flau tilbake etter det setter jeg blikket mitt med en gang ned mot bakken.

Han begynner med en gang å le litt før han svarer. «Vell tornerose flyet lander om 5 minutter så jeg ville bare prøve å vekke den lille skjønnheten og fortelle henne det.» Svarer han enkelt tilbake og blunker mot meg med et selvsikkert smil. Jeg gir han et lite takk tilbake og smiler forsiktig og rødmende mot han.

Etter ca 3 minutter hører jeg han raskt si noe igjen. «Såååå kan jeg værså snill å kanskje få nummeret ditt?» Spør han litt nervøst og ser ned mot øynene mine, jeg kan skjenne de is blå øynene hans prøve å borre seg inn i mine. Jeg tar blikket mitt raskt ned mot mobilen min og nikker, der etter gir jeg han nummeret mitt............
___________________________________
Dette er del 3! Håper dere likte den!! Foresten greia på starten altså drømmen Rose hadde er på en måte en flash back drøm om litt av det som har skjedd i fortiden hennes!❤️❤️

🌹Talk Fast🌹Where stories live. Discover now