8. Azusa II - Maniac

140 14 11
                                    



Předem bych vás ráda upozornila, že tenhle díl je dost nečekaný! Máme tady čest s Azusou, kterého jsme v anime neviděli ani v náznacích. Azusa je opravdu jednou z nejzajímavějších postav, protože zatímco se ostatní Mukami vyrovnávají s pocity, jako je pocit viny a podobně, Azusa se musí vyrovnat s tím, že vůbec nějaké pocity má! Všechno je pro něj nové a i když si uvědomuje, co se mu děje, a dokáže jednotlivé pocity pojmenovat, neví, jak se v reakci na ně zachovat. Proto občas udělá... věci, kterých by pak mohl i litovat. Však uvidíte...

Nejstarší brácha a Yui mají starosti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nejstarší brácha a Yui mají starosti...

Ruki sedí v obýváku, kam přichází Yui. Zeptá se jí, jak se Azusa cítí. Jeho zranění se už víceméně zahojila, ale Yui jasně vidí, že ho ztráta paže vzala, a chudák Azusa prakticky nechce odejít ze svého pokoje. Yui se Rukiho ptá, co by s tím měla dělat. Zdá se totiž, že ačkoliv klidně bude s Azusou od rána do večera, on o její přítomnost nestojí a preferuje samotu. Prý ani neposlouchá, co se mu Yui snaží říct, a tak děvče poprosí Rukiho, jestli by s ním nemohli promluvit oni. Ruki jí odpoví, že se tím nemá trápit, a dodá, že pokud Azusa nechce poslouchat ani ji, jen stěží poslechne své starší bratry. Yui je totiž podle Rukiho tou osobou, která rozumí Azusovi ze všech nejvíce.

Yui se vrátí za Azusou do pokoje a navrhne, aby se šli projít. Azusa k jejímu překvapení neprotestuje, a tak jdou. Prochází lesem a Yui Azusovi řekne, že mu chce něco ukázat. Zavede ho k nám již velmi dobře známému květinovému poli.

 Zavede ho k nám již velmi dobře známému květinovému poli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kytičky!

Azusa je překvapen, protože ty květiny vypadají opravdu nádherně, a Yui mu začne vykládat, že tyhle květiny kvetou jen během Zatmění. Azusa se diví, odkud to ví, a ona mu vysvětlí, že jí o tom řekl Reiji, když ještě bydlela u bratrů Sakamaki. Azusa se trochu zachmuří. Je vidět, že dost žárlí.

Bohužel se žádné muckání v květinách jako v případě Rukiho nekoná. A aby toho nebylo málo, přichází zmíněný Reiji.

 A aby toho nebylo málo, přichází zmíněný Reiji

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Diabolik Lovers - Dark Fate - popis obsahu hryWhere stories live. Discover now