9. Reiji I - Dark

367 16 19
                                    



Ach, je to konečně tady! Konečně jsem se dostala k Reijimu, který je pro mě v rámci DL součástí absolutní špičky XD Doufám, že mě tahle route nezklame, ale jak jistě víte, laťka je nasazená dost vysoko. Nuže, jdeme na to.

Snad si ještě pamatujete, že bratři Sakamaki nechali Yui ve svém domě a odebrali se do Podsvětí, aby se mohli lépe postarat o Ayata, kterého ohlodali vlci, když bránil Yui v jejich limuzíně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Snad si ještě pamatujete, že bratři Sakamaki nechali Yui ve svém domě a odebrali se do Podsvětí, aby se mohli lépe postarat o Ayata, kterého ohlodali vlci, když bránil Yui v jejich limuzíně. Yui si vyčítá, že jde za nimi, protože Reiji jí určitě vyhubuje, ale co jí zbývá jiného, když ve světě lidí taky není bezpečno.

Chodbou se dostane do lesa v Podsvětí a klasicky zase přemýšlí, kterým směrem by se asi měla vydat. Bratři ji tam už sice několikrát vzali, ale nikdy přitom nevěnovala pozornost cestě na jejich zámek.

Myslím, že Yui určitě neviděla moc hororů, které se odehrávají v lesích

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Myslím, že Yui určitě neviděla moc hororů, které se odehrávají v lesích...

Protože je unavená a chce si odpočinout, než se vydá dál, rozhodne se zastavit v opuštěné chajdě. Hledá si v ní místo, kam by mohla hlavu složit, ale dříve, než si vůbec stihne vydechnout, zaslechne venku hlasy a kroky. Rychle se schová za dlouhý závěs u okna a čeká, co bude.

Do domku vstupují cizí muži a kohosi hledají. Z jejich slov lze vytušit, že nejspíš vycítili Yui a ta při svém bloudění lesem zabloudila na jejich území. Nejdříve ji nemohou najít, ale pak jeden zkusí odhrnout závěs a -- bingo.

Muž ji vytáhne ven a diví se, že se tam schovává lidská dívka. Ptají se, co tam chce a odkud přišla, a když jim Yui poví, že přišla ze světa lidí, diví se ti muži ještě víc. Pak ten hlavní z nich ucítí ještě jiný pach, než jen lidský, a ptají se, jestli „je opravdu člověkem". Zdá se, že vycítili její Zakladatelskou krev. Usoudí, že ji budou muset víc prověřit a rozhodnou se ji odvést do svého sídla.

Yui se brání, protože se potřebuje někam dostat (neřekne ale kam), ale oni ji neposlouchají a násilím ji táhnou pryč. Yui má strach, co se s ní stane, a v duchu volá Reijiho.

Diabolik Lovers - Dark Fate - popis obsahu hryWhere stories live. Discover now