4. Ayato I - Dark

351 23 24
                                    



Jak si určitě ještě pamatujete se Sakamakijského úvodu, vlci Zakladatelů nahlodali Ayata, zatímco se snažil hrdinně chránit Yui vlastním tělem, a Reiji a spol usoudili, že ho musí vzít do světa démonů, aby ho mohli vyléčit. A aby jejich idiocie byla dovedena do extrému, nechali Yui ve svém pozemském sídle zcela samotnou v domnění, že se jí nic nestane.

 A aby jejich idiocie byla dovedena do extrému, nechali Yui ve svém pozemském sídle zcela samotnou v domnění, že se jí nic nestane

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Reiji: "Hmm... copak z něho asi uvařím?"

Samozřejmě, že se stane. Vlci přijdou i tam a ona utíká podzemní chodbou do Podsvětí za ostatními. Projde dveřmi ústícími do lesa a chvíli bloudí a přemýšlí, kterým směrem asi tak leží jejich zámek. V myšlenkách se pořád modlí, aby byl Ayato v pořádku. Po chvíli cesty ale zaslechne vytí vlků a tak se utíká schovat do jakéhosi starého opuštěného domu. Vlčí vytí se přibližuje a ona dostane strach.

Najednou ji ale kdosi chytí zezadu a zakryje jí ústa, aby nekřičela. Ha, je to Ayato! Yui je překvapená, že ho tam vidí a trochu se obává o jeho zranění. Ayato jí odpoví, že „to nic není", načež se mu na tváři objeví výraz plný bolesti, takže až tak v pohodě ještě není. Yui se ho ptá, jak ji našel, jestli je zámek poblíž, a on odpoví, že ne. Naopak, zámek je úplně opačným směrem, ale prostě to nějak „věděl", jak má jít. Tak tam na sebe čumí, oba se červenají a Ayato se ptá, proč se Yui tak culí, jestli myslí na nějaké prasárničky.

Než Yui stihne odpovědět, na scéně se objeví Carla, který je našel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Než Yui stihne odpovědět, na scéně se objeví Carla, který je našel. Yui Ayata upozorní, že toho chlapa viděla už ve škole a že to je Shinův bratr, a Ayato si tedy odvodí, že je taky upír. Přileze tam i Shin a vynadá mu, že žádní upíři nejsou, a bací Yui i Ayata, až upadnou do bezvědomí. Chvíli pak remcá, že mlátit někoho tak, aby „neumřel", není zrovna lehké, a otáže se Carly, jestli může Ayata zabít, ale Carla mu to z nějakého důvodu nedovolí (asi abych měla co hrát a Ayatovská route neskončila příliš brzy XD )

 Chvíli pak remcá, že mlátit někoho tak, aby „neumřel", není zrovna lehké, a otáže se Carly, jestli může Ayata zabít, ale Carla mu to z nějakého důvodu nedovolí (asi abych měla co hrát a Ayatovská route neskončila příliš brzy XD )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Diabolik Lovers - Dark Fate - popis obsahu hryWhere stories live. Discover now