1. Kanato II - Maniac

281 29 8
                                    


Začínám tedy přesně tam, kde jsem posledně skončila: Kanato rozpáral Shina, lapnul Yui, odemkl celu Shinovým klíčem a zmizel s Yui do noci.

Začínám tedy přesně tam, kde jsem posledně skončila: Kanato rozpáral Shina, lapnul Yui, odemkl celu Shinovým klíčem a zmizel s Yui do noci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Carla, kterému o všem, co Kanato provedl, řekli jeho vlci, pochopitelně nebyl nadšen. Ne, upřímně řečeno, BYL DOST NASMOLEN. Aby taky ne, když mu umřel bráška ;_; Jediným možným řešením je tedy... POMSTA!

Kanato a Yui utečou, ale Kanato zase odmítá dojít na zámek, kde se nacházejí jeho bratři... (Tož jsi blbý nebo jaký?!) Člověk by řekl, že bude mít nějakou dobrou alternativu, kde budou v bezpečí, ale Kanato ne. Kanato s Yui zaleze kamsi do medvědího brlohu a tam prostě dřepí ve hlíně po dobu několika dnů.

Ok, abych mu nekřivdila, po pár dnech Yui zatáhne do jakéhosi opuštěného, zničeného baráku (napadá mě ten opuštěný strašidelný domek z Blair Witch), kde není ani voda, ani... nic.

Po celou dobu Kanato pije Yuinu krev a ona... co? Ano, slábne, protože je vyhladovělá. Začne se jí fakt celkem zhoršovat zdraví a Kanato si toho sice všimne, ale nedbá na to a dál z ní pravidelně ucucává :/

 Začne se jí fakt celkem zhoršovat zdraví a Kanato si toho sice všimne, ale nedbá na to a dál z ní pravidelně ucucává :/

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Červenající Kanár by si zobl Yuiny krve... už zase...

Jeden večer se Yui rozhodne se poohlédnout v lese po něčem k snědku, protože její nehynoucí láska ke Kanárovi jí žaludek nenaplní.

Samozřejmě ale nedojde daleko, protože ji dohoní Kanato a "jak sis dovolila ode mně odejít bez mého svolení?!"

Tak tam po ní chvíli řve a najednou se do noci ozve vytí vlků. Oběma rychle dojde, že je Carla stále hledá. Vlci je totálně obklíčí a Yui navrhne, aby se rozdělili, že budou mít větší šanci utéct, ale Kanato jí hystericky seřve, že pak se už nejspíš nikdy neshledají, a že on se o ty vlky postará sám a ona se do toho nemá plést.

Tak Yui se do toho tedy neplete, ale připlete se do toho někdo jiný...

Tak Yui se do toho tedy neplete, ale připlete se do toho někdo jiný

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Diabolik Lovers - Dark Fate - popis obsahu hryWhere stories live. Discover now