3. Shin I - Dark

355 18 7
                                    


Už je to pár dní, co jsem dokončila první kus Shina, ale k sepsání se z různých důvodů dostávám až teď. Jen doufám, že si to ještě všechno pamatuju.

 Jen doufám, že si to ještě všechno pamatuju

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Takže... Yui si tedy vybrala Shina a hned první věc, které si lze všimnout, je jeho mírné překvapení a lehké nepohodlí před svým bratrem. Dokonce se Carly zeptá, jestli mu vážně nebude vadit, když se o Yui bude starat on. Carla má na párku a vypadne kamsi pryč, čímž nechá Shina a Yui osamotě. Mladší Tsukinami dívce poví, že když bude poslouchat, "možná se jí ani nic nestane", a nabídne jí ruku k potřesení. Yui si okamžitě všimne, jak silný má stisk. No, aspoň, že nepodává leklou rybu!

Společně se tedy vydají na obhlídku školy, během které ho Yui vezme i na školní ošetřovnu. Tam chce zakončit exkurzi a řekne mu, že kdyby si s něčím nevěděl rady, ona mu pomůže, a "teď už půjdu domů, měj se". Shin se usměje a povídá, kampak by chodila, když už "ses stala naším... vlastně tedy mým majetkem?"

Yui se proti tomu samozřejmě ohradí a Shin nasadí velice zklamaný výraz. Vždyť prý Yui vypadá tak strašně submisivně, že bez reptání přijme jakékoliv hrůzy, které se jí přihodí, a teď najednou bude prskat? Argumentuje, vždyť něco podobného už se jí přece stalo mnohokrát, že si s ní chlapi dělali co chtěli... Yui pochopí, že naráží na obě upírské rodiny, prohlásí, že jde domů a chce kvapně vyklidit pole. Shin ji popadne za vlasy, stáhne ji zpátky (fakt za vlasy!) a ptá se, jestli je hluchá nebo blbá, že neví, co se snaží naznačit.

Yui se ho vyděšeně zeptá, jestli je taky upír, jako ostatní. To je ovšem velká chyba! Shin se zašklebí a postěžuje si, že sotva se k ní zachová trochu laskavě (...to jako kdy?!), ona, nevděčnice jedna, hned začne drškovat, a co že si to jako dovoluje, přirovnávat JE k nějakým prašivým upírům? Rovnou jí vynadá, že zatímco upíři jsou z její slaďoučké krve úplně na větvi, on z ní teda FAKT udělaný není, protože pro něj a jeho bratra není jeho krev nic extra, protože "V NAŠICH ŽILÁCH KOLUJE PRVNÍ KREV!"

Aby svou dramatickou řeč znásobil, promění se ve vlka (v jahodové blond barvě).

Aby svou dramatickou řeč znásobil, promění se ve vlka (v jahodové blond barvě)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Diabolik Lovers - Dark Fate - popis obsahu hryKde žijí příběhy. Začni objevovat