7. Ruki I - Dark

266 14 14
                                    



Takže Ruki. Úvodem nějaké mé kecy k němu:

Na Rukim je zajímavé, že je v Japonsku jeden z nejoblíbenějších postav z DL mezi fanynkami. Jednak za to může jeho extrémně populární dabér (Uta z Tokyo Ghoula, Claude z Kuroshitsuji, a.... a asi ještě milion dalších rolí, které ani nemůžete znát, protože se jedná často o super staré věci - borec je v branži fakt dlouho), a pak taky to, že Ruki je prostě elegán a působí jako studený psí čumák, ale jakmile roztaje... ach. Navíc umí vařit a chová se jako maminka bratrů Mukami, což je dost překvapivé, když si vezmete, že to byl vlastně rozmazlený aristokratický spratek.

Když se Mukami poprvé objevili ve hře, byl okamžitě můj oblíbenec, protože jeho dabéra miluju už hodně dlouho (asi tak... 14 let :D), ale pak se můj zájem nějak rozmělnil mezi Azusu, který si mě okamžitě získal, a teď i Yuumu. Takže jsem jeho dějové linii v More,Blood moc nevěnovala pozornost a v anime se mi ani nelíbil, protože tam je nějak divně animovaný (a nelíbí se mi, jak se tam rozhodli černovlasým klukům „pokurvit" barevnou paletu a udělat z nich pankáče, co se barevnosti týče :D). Dá se tedy do určité míry říct, že se s ním teprve seznamuji. Kdoví, jak zamíchaný bude můj žebříček, až s touhle hrou skončím!

Ale přejděme k tomu, proč tady jste:

Já: "Kurňa musím odolat touze vybrat Carlu!"

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Já: "Kurňa musím odolat touze vybrat Carlu!"

Pokud už jste zapomněli, co se dělo, doporučuji rekapitulaci Mukamijského úvodu. Bratři Mukami pošlou Yui tunelem samotnou do Podsvětí, zatímco oni „zabaví" útočící vlky, ale Yui se v půlce cesty zastaví a rozhodne se za nimi vrátit, protože je - a hlavně svého miláčka - nemůže nechat napospas vlkům a chce být s nimi. V téhle route je ten miláček samozřejmě Ruki.

(Poznámka: Je opravdu zajímavé, jaký je rozdíl mezi Yui v rodině Mukami a Yui v rodině Sakamaki. Přestože vlci v Sakamaki úvodu Ayata pokousali, ona poslechla, když jí řekli, že má zůstat v sídle a hlídat. Až poté, co slyšela okolo sídla obcházet vlky, se rozhodla vydat za ostatními do Podsvětí na vlastní pěst.

A v případě Mukami? Yui je mnohem víc jako jejich sestra, takže i když ji poslali pryč, zatímco se snažili vlky zabavit, ona je nedokázala jen tak opustit, protože se o ně bála. Ne, že by se Sakamaki-Yui o bratry nebála, ale i tak to působí, jakoby Yui mezi ně moc nezapadala. To je asi i proto, že oni sami mezi sebou moc pevné vazby nemají. Mukami-Yui se ale stala jasným členem rodiny a ať už je s kýmkoliv, ostatní bráchové jejich vztah podporují, dokonce i Ruki, který je zpočátku proti. Bratrům Sakamaki je její vztah s jedním z nich víceméně u prdele :D

Z tohohle pohledu mě zajímá, jak budou vypadat budoucí hry, které jsem ještě nehrála, Lunatic Parade a Lost Eden, protože tam se objeví ještě třetí Yui, Tsukinami-Yui. Jak se asi bude chovat Yui mezi těmihle dvěma bratr?? *dramatická hudba*)

Diabolik Lovers - Dark Fate - popis obsahu hryKde žijí příběhy. Začni objevovat