{22}

25 3 1
                                    

Ráno bylo o dost jiné než ty předešlé. Začalo probuzením Baeka a vytvořením ze sebe toho neprokouknutého Luhana, který ho nade vše miluje. I přes jeho protesty se mi ho podařilo přimět k obléknutí, sněžení snídaně a následně dostat do auta, abych ho mohl odvést do školy.

„Drž už sakra hubu!" rozčiloval jsem se když se Baek neustále na něco ptal nebo popotahoval. „Náramně se bav."

Natáhl jsme se přes jeho osobu, abych otevřel dveře a následně ho pomalu vykopl ven. Hned na to jsem zavřel a ujížděl zpátky domů, kde již měl čekat Sehun. Byl jsem naprostý hajzl.

Vyhodil mě před školou a já opět mohl vymyslet další várku lží o tom, jak jsem přišel k dalším modřinám, otlačeninám a rozbitému obličeji. Utřel jsem si své slzy a pomalu jsem vstoupil do budovy školy.

,,Ahoj," šeptl jsem na Xiumina, když jsem se usadil do naší lavice. ,,Proboha Baekie? Už zase? Kdo ti to dělá? Tohle už není normální," řekl a já sklopil hlavu. ,,Tos neviděl zbytek těla," šeptl jsem.

Přijel jsem právě v okamžení, kdy Sehun přešlapoval před naším domem a netvářil se zrovna nadšeně. Hned, co jsem stál v jeho blízkosti mě přirazil na dveře a rovnou se vrhl na mé rty.

Neodstrčil jsem ho, i když jsme velice chtěl. Namísto toho jsem poslepu odemikal, aby mě vzávěru vyzvedl a odnesl na pohovku. Zde jako včera nastala ta samá situace. Do podrobna ze mě strhal všechno oblečení, aby si mohl užít. A já večer s Baekem.

„Jsi nicka Lu, víš to? Takto ubližovat svému muži, nestydíš se za sebe?" netušil jsem jak to ví, ale taky bych se nedivil, kdyby nás sledoval. „Zasloužíš si to samí."

A opět to samí. Jeho úd v mém nitru. Jeho rty na mé pokožce. Mé ruce v jeho vlasech a zvuky vzdechů s křikem bylo jediné, co se dalo zaslechnout. Znovu jsem si přál ať je co nejdříve konec.

Dneska jsem díky svému domlácenému tělu vynechal tělák. Šel jsem se tedy do šatny převléci a zamířil jsem rovnou domů. Během cesty jsem si přál, aby mi Luhan dnes moc neublížil.

Otevřel jsem dveře a místo řvaní jsem slyšel vzdychání, které šlo z obýváku. ,,Lu co.... ty?!" vykřikl jsem když jsem spatřil Sehuna, který měl s Luhanem sex a vášnivě se líbali. ,,Lu co to má znamenat? Ty.... ty mě podvádíš?! S ním?" zařval jsem.

,,Vypadni!" zařval jsem na Sehuna, když jsem po něm házel jeho věci. Nevydržel jsem to a rozvzlykal jsem se. Rozběhl jsem se do ložnice, kde jsem vzal svůj kufr a začal jsem do něj házet pár svých věcí. Poté jsem přešel do Suhova pokoje a začal jsem balit i jemu.

,,Bavilo tě to? Bavilo tě hodně mě podvádět a týrat? Jestli je někdo z nás kurva, tak si to ty!" křikl jsem na něj když se mě snažil zastavit. ,,Nech si to vysvětlit. Prosím," řekl se slzama. ,,Co mi chceš vysvětlovat? Chceš mi snad říct, že jste se jen přátelsky objímali a usmiřovali? Lu já nejsem debil," řekl jsem mu a šel jsem k hlavním dveřím, které jsem otevřel a vyšel jsem ven.

Byl jsem naprosto v prdeli. A celé jsem to naprosto pokazil. Stále nahý jsem se snažil zastavit Baeka, který balil věci. Bylo jasné, že jen takové omluvy nebudou stačit.

„Vyhrožoval mi, Baeki, já se omlouvám. Vím, že jsem to celé pokazil a je to neodpustitelné, ale..." jen na prázdno jsem otvíral a zavíral pusu. Čekal jsem snad zázrak? „Ani pořádný argument nemám a kdo jediný by měl odejít jsem já. Ne ty a Suho. Zvoral jsem to."

,,Ne je to tvůj byt. Malýho vyzvednu. Nazdar," řekl jsem mu a rozešel jsem se k domu kde bydlí Chen a Xiu. Ještě jsem zavolal Luhanovým rodičům, aby vyzvedl Suha a nadiktoval jim adresu kam ho mají přivést. Když se zeptali co se děje vše jsem jim řekl. Od týrání až po nevěru. Se slovy tak to si s ním vyřídíme, zavěsili.

Good boyWhere stories live. Discover now