{12}

24 3 0
                                    

I přes mé volno jsem nesměl zapomínat na práci. To mi bylo připomínáno každé co dvě půl hodiny díky upozornění, které mi neustále posílal někdo z práce. Měl jsem tak jedinečné štěstí, že konečně našli někoho kdo by mi pomohl, ale taky jsem se bál jaký ten člověk bude. A zda si sednem.

S poza dveří jsem neustále slýchával hlasy. Chen, Xiumin i Kai tu stále byli. Za to jsem byl rád. Aspoň mohli trochu pomoc Baekovi, když já byl zalezlý jak myš. Ovšem po dvou hodinách už mě to nebavilo. Vylezl jsem tak ze svého úkrytu abych plnil povinosti pečujícího muže. Tím jsem myslel ty otravné otázky typu jak se cítíš nebo nepotřebuješ něco?

Byl jsem tedy překvapen, když už jsem v obýváku nalezl jen Baek a Suho u nějaké pohádky. Jako bych tam ani nebyl jsem se tiše přesunul do křesla a ještě tišeji je pozoroval.

Pohlédl jsem na Luhana a usmál jsem se. Zvedl jsem se, šel k němu a sedl mu do klína. ,,Kluci si to rozdali v naší koupelně, takže bychom měli jít do koupelny uklidit to a pak ukázat koupelně kdo je jejím pánem jestli víš jak to myslím," zašeptal jsem mu do ucha.

Nad jeho slovy jsem se musel jen zasmát. I přesto, že byl částnečně neschopen si tu vyskakoval jak zdravej kamzík. Pohledem jsem z jeho obličeje zamířil k Suhovi, který tu stejně polovičně spal.

„Dobrá, ty malej provokatére," lípnul jsem mu rychlou pusu a následně i druhou, kterou jsem prodloužil.

S Baekem a jeho nohoma kolem pasu jsem vstal a nesl ho ke koupelně. Přitom jsem stíhal chutnat jeho rty. V koupelně jsem ho následně položil na pračku, aby začalo trošku jiné uklízení. Dělání ještě většího bordelu.

Bral si mé rty a já zas ty jeho. Svlékl jsem mu tričko a to byl i důvod proč jsme se museli odpojit. Zrychleně jsem dýchal a svýma prstíkama jsem přejížděl po jeho vypracovaném břiše.

,,Seš moc sexy manžel," řekl jsem mu a hned jsem zrudnul. On se s úsměvem přiblížil a začal mi šeptat do ouška a já se začal chvět. Svlékl mi s obtížemi tričko a hladil každou mou drobnou modřinku.

Neměl jsem chuť pokračovat. Chtěl jsem jen sledovat jeho tělo. Věnovat jeho pokožce tu nejlepší pozornost a polibek vedle polibku. Líbal jsem jeho líce, krk, klíční kost i modřinky. To vše s velkou láskou a opatrností k ruce.

Baekova zdravá ruka mířila po mém těle. Byl jsem od něj za uplynulý den až mockrát vzrušen, abych nyní byl klidný. V jednom momentě jsme tak byli už jen v boxerkách, ale já se i tak stále jen věnoval líbání jeho kůže.

,,Seš tak strašně moc sexy manžel, že se za sebe začínám stydět," šeptl jsem a dal mu ruce kolem krku. On se mi opět vrhnul na rty a v tom okamžiku už leželi mé boxerky na zemi.

,,Opovaž se hledět na to, že jsem zraněný a vem si mě tvrdě rozumíš?" zeptal jsem se a on mě postavil na tři a rukou mě držel, abych nespadl. Netrvalo dlouho a už jsem ho cítil v sobě.

Vnikal jsem do úzkého prostoru Baekova těla, které bylo pokaždé užší. Nechápal jsem jak to dělá. Pokaždé jsem cítil to teplo, které mě pohlcovalo a nutilo vzdychat Baekovo jméno. Stejně jako on vzdychal to mé.

„Jsi dokonalý, víš to?" říkal jsem mezi vzdechy a přitom přidával na tempu.

Nepopsatelný pocit a pak úleva prošla mým tělem, abych zneuctivěl Baekovo vnitro. Baek vyvrcholil hned po mě. S úsměvem jsem si ho tak opět vyšvihl na své tělo a odenesl do sprchy, kde nás čekalo rychlé opláchnutí.

Good boyWhere stories live. Discover now