2/Első fejezet

1.5K 84 2
                                    

Az utolsó nyár napunkat töltöttük, nem akartam már sehova se menni, inkább csak feküdni akartam a szobámba és kipihenni a nyarat, illetve felkészülni az utolsó évünkre. A nyaramat végig buliztam meg dolgoztam, jó volt kikapcsolódni a tavalyi év után.
Scottal még együtt voltunk, de a nyáron nagyon eltávolodott tőlem és fogalmam sem volt hogy miért.

-Mehetünk? - lépett be a szobámba Stiles mosolyogva. Ránéztem és felálltam majd elmosolyodva bólintottam. Ma volt a végzős felírás, lényegében minden végzős felírta a monogramját a könyvtárban az egyik polcra, egy jó pár éve már így megy ez, és a tanárok is tudnak róla, de nem zavarja őket egyáltalán.

Adamnek sikerült leérettségiznie, és be került egy tök közeli egyetemre, aminek nagyon örültem, mert közel tudhattam magamhoz ahogy Ann is.

•••

Beléptünk a suli kapuján és egyből kiszúrtam az idegeskedő Lydia-t. Oda léptem hozzá és jó szorosan megöleltem. Egy pár perc után megérkezett mindenki más is, kivéve Scott-ot és Betty-t, de az utóbbira nem kellett sokat várni, mert ő is befutott.

-Végzősök lettünk. - csapott a vállamra Betty, elnevettem magamat. - Malia te is, ugye?

-Igen! - kiáltotta el magát Malia és megölelte Betty-t. Malia-nál kicsit rizikós volt az hogy ő is végzős lehet vagy sem, de a sok nyári suli miatt sikerült neki is. Örültem hogy a barátaim boldogok, csak annak nem örültem hogy Scott nem volt körülöttünk. Ránéztem a telefonomra és ekkor mellém lépett valaki, felnéztem rá és egy teljesen leharcolt Scott volt ott. Mi történt?

-Te mit keresel itt? - nézett rám meglepve Scott. Hátra léptem egy lépést, én mit keresek itt? Látta a zavartságomat ezért elkezdte elmagyarázni. - Theo azt mondta elköltöztél, és nem akarsz már velem semmit. - meglepve fordultam az említett srác felé aki lehajtott fejjel volt neki dőlve a szekrényeknek. A rohadék. Oda léptem hozzá és felpofoztam, hogy lehetett ekkora szemétláda, nem hiszem el.

-Hogy lehettél ekkora köcsög?! - kérdeztem miközben a mellkasát kezdtem el ütni. Erősebb ütést is megérdemelne, de nem akartam felhívni a figyelmet magunkra, egyszer megölöm, biztosan. Stiles elhúzott Theo közeléből és oda tolt Lydia mellé, aki ráfogott a karomra erősen hogy biztosan ne menjek neki újra, de ez nem állította meg Betty-t, sőt Stiles a levegőben kapta el őt hogy ne ugorjon neki.

-Vigyétek már el innen őket. - szólalt meg Malia idegesen Theo-ra nézve.

-Nem kell - szólaltam meg. -, Betty nyugodj le. - amint kimondtam ezt Betty teljesen ellazult és Stiles elengedte őt, lehet Betty nem volt vérfarkas, de akkor is hallgatott rám, csak úgy mint Stiles Scott-ra. - Menjünk, és írjuk fel a hülye monogramunkat, aztán mehetünk is haza. - elindultam a nagy diák sereg felé akik sorban álltak hogy felírják a nevüket a polcra.

Csendben vártuk ki a sort, senki nem szólalt meg, kivéve persze Malia-t, meg Stilest, ők ketten végig dumálták az egészet. Scott után jöttem a sorban, aki felírta a saját monogramját majd Allison-ét is. A sajátomon kívűl felírtam Kira monogramját is majd hátra léptem, Lydia mellém lépett és mellé jött Malia.

-Biztos örülnének ha itt lehetnének. - szólalt meg Lydia. Elmosolyodtam és rádőltem Stiles vállára, Kira nagyon örült volna, vagy lehet hogy végig izgulta volt hogy ez vandalizmus, igen, a második lesz az igaz.

•••

-Mi bajod van már megint? - lépek oda Clair szobájához, a húgom idegbeteg lett ez alatt a pár hét alatt, és engem is felidegesített ezzel, ez az utolsó évem a gimiben a többiekkel, szeretném a legtöbbet kihozni belőle, de Clair mindenen felhúzza magát, még a legkisebb dolgokon is.

A Hold Alfa(Teen Wolf ff.) ✔️Where stories live. Discover now