Hatodik fejezet

2.8K 143 3
                                    

Az autóban Liamet Scott váltotta, Liam úgy volt vele hogy inkább haza sétál. Egy kis időre csend telepedett a kocsira, aztán az törte meg a csendet hogy a jeep lerobbant. Megálltunk az út szélén, kiszálltunk mind a kocsiból és azt vártunk hogy Stiles helyre hozza a kocsit, de ahogy láttam nem nagyon értett hozzá.

-Stiles 5 masodperced van meg csinálni ezt rohadt kocsit, mert esküszöm megöllek. - szólaltam meg és Lydia bólintott. - 5 4 3... -mielőtt befejezhettem volna Stiles lecsapta a motorház tetejét, és elmosolyodva rám nézett.

-2 1.- fejezte be a számolásomat. - Na mi van ez telik az új bétától? - kezdett el gúnyolódni, vettem egy mély levegőt és megvillantottam a szemeimet, lassan elkezdtem felé sétálni, Malia pedig beállt Stiles elé és az ő szemei is megvillantak. Az övé kék volt.

-Vicces hogy a barátnőd mögé bujsz el Stiles. - mondtam, és ránéztem Malia-ra aki vett egy mély levegőt, képes lett volna ölni Stiles-ért. Ezt nevezem igaz szerelemnek. Hirtelen egy erős üvöltés vetett véget a veszekedésünknek. Scott.

-Nem fognátok be pár két percre? - kérdezte Scott, és neki dőlt ezután a jeepnek. Hátra léptem egy lépést, és Malia is. Egyikünk szeme sem világított már.
Oldalra néztem és Bettyt láttam közeledni, szóval inkább oda fordultam ahonnan jött és nem néztem rá Stilesra.

-Te jó ég Celestina! - ölelt meg egyből, én is egyből vissza öleltem. Elengedett és végig nézett rajtam, nem beszéltünk azóta hogy megharapott az alfa. - Nem haltál meg, ami tök jó jel. - egyből ránéztem Scott-ra akin látszott hogy nem tud mit mondani. - Hogy vagy?

-Jól, tök jól. - mosolyodtam el. Hátra lépett egy lépett egy lépést és végig nézett a többieken. - Kaptam egy pár oltást a farkas miatt, de most már minden oké.

-Ennek örülök. - mosolyodott el, majd Malia-ra és Stilesra nézett. - Mi a helyzet veletek, miért van mindenki feketében? Van valami amiről nem tudok?
- ha te az tudnád.

-Hát, temetésen voltunk. - mondta Stiles. Egyszerre néztünk felé, látszott Stiles arcán hogy ezt véletlen mondta ki.

-Oh, basszus sajnálom! Ki halt meg? - csak ilyenkor utálom, csak ilyenkor.

-A harmad unokatesom. - vágta rá Stiles, és elkezdett szomorkodni. Néha kinyírnám őt, de most nem, okos gyerek.

-Oh, részvétem! - lépett egy lépést közelebb Betty, Malia pedig átkarolta Stiles-ot.

-Köszi, de Miguel úgy se bírt soha. - ez kész hülye. Miguel? Scott-tal össze néztünk, lehajtotta a fejét nehogy látszódjon hogy nevetni fog. 

-Azt is sajnálom. - mondta Betty, és közelebb lépett hozzám. - De most mennem kell skacok, még egyszer részvétem. Sziasztok! - köszönt el tőlünk, de még gyorsan megölelt és a fülembe súgta hogy még beszélni akar velem. Remélem hogy nem erről a farkasos ügyről, mert nem tudnék sokat mondani. Scott oda fordult Stiles-hoz mikor Betty hallótávolságon kívűl volt.

-Miguel? Ez most komoly? Dereket is Miguelnek hivtad. Mindig Miguel... - mosolyodott el Scott.

-Mert jó név. - vont vállat Stiles elmosolyodva.

•••

Mindenki kiszállt a kocsiból és bementünk a McCall házba.

-Szia....sztok! - mosolyodott el Mrs. McCall, de ahogy meglátott minket egyből lehervadt az arcáról a mosoly. - Falka gyűlés? - Scott bólintott. - Szia Melissa vagyok! Te vagy az új béta, ugye? - fordult felém és elmosolyodott.

-Jó napot! Celestina, és igen. - mosolyodtam el. Nem is tudtam hogy ő is be van avatva. Felém nyújtotta a kezét én pedig megráztam.

-Nem kell jó napotozni, nyugodtam hívj Melissa-nak. - mutatkozott be ő is. Ezután felmentünk Scott szobájába, Malia és Scott leültek az ágyra, Lydia Scott székébe, Stiles a földre ült velem.

-Cel miért fehér csíkok jöttek a kezedből? - kérdezte Scott felém fordulva Scott, szóval akkor belevágunk a közepébe. Mindenki rám nézett, én pedig megvontam a vállam.

-Nem tudom, de az volt a legfurább hogy a golyót is ki tudtam szedni anélkül hogy belenyúltam volna a sebébe. - mondtam, Scott bólintott és mondott volna valamit de én szólaltam meg elsőként. - Amikor Malia kiszedte belőlem a gólyót akkor volt egy látomás szerűségem.

-Mit láttál? - kérdezte Lydia. Ránéztem, majd egyből Malia-ra vezettem a tekintetem.

-Először azt hogy Kira meghal, utána azt hogy Malia itt hagy minket. - válaszoltam.

-Malia elmegy? - fordult mindenki egy emberként Malia felé, aki meglepve nézett rám, de megrázta a fejét, nem tervez itt hagyni minket.

-Van még valami. - szólaltam meg, és mindenki rám nézett. - Láttam Kira-t mikor megérintettem az urnát, azt mondta vigyázzak Scott-ra. - rámutattam az említett fiúra aki eltátotta a száját.

-És beszéltél Kirával? Ez lehetetlen nem? - kérdezte Lydia.

-Nem beszéltem vele, inkább ő beszélt hozzám. - vontam vállat. Scott bólintott és elővette a telefonját majd elkezdett pötyögni bele.

-Elkértem Argentől a Bestiariumot. - nézett rám, de utána egyből Stiles-ra nézett aki bólintott. Argent? Nem egy Argent ölte meg Kirát? Mi az a bestiárium?

-Nyugi Cel! Nem az akinek gondolod, nem ő ölte meg Kirát. - tette a vállamra a kezét Stiles. Bólintottam és nem nagyon terveztem foglalkozni a dologgal.

-Ki kell deritenünk Celbe milyen erő van. - nézett rám Scott. - Lassan áthozza Argent a pendrive-ot, szóval lemegyek, de addig helyezkedjetek el, mert hossszú éjszakánk lesz.

-Lestoppolnám az ágyat. - mosolyodott el Lydia, és egyből átült az ágyra, felálltam és leültem mellé.

-Szerintem nem neked kéne Celestina-val aludnod Lydia. - mosolyodott el Stiles, és egy ránézett Scott-ra aki a telefonját bámulta.

-Szét rugom a segged. - néztem rá Stiles-ra, aki elmosolyodott és elfeküdt a földön. Tudom mire célzött Stiles, arra hogy Scott-nak és nekem együtt kéne aludnunk, mert szerinte össze illünk. Ezt már egy pár hete elmondta nekem Stiles, de már akkor sem érdekelt.

-Csak mondtam Cely, semmi turpisság nem volt a fejecskémben. - nevette el magát. Megforgattam a szememet és rádőltem Lydia vállára. Komolyan mondom, Stiles a legfurább egyben a legidegesítőbb ember akivel valaha találkoztam. Lehunytam a szememet, és ekkor csengettek, szóval Scott lement átvenni a bestiáriumot vagy micsodát. Nem nyitottam ki a szememet, jobban esett így lenni mint a többieket bámulni.

-Ahogy látom Cely nagyon fáradt, lehet azt kéne hogy alszunk egy kicsit. - szólalt meg a mellettem lévő, kinyitottam a szememet és ránéztem Lydia-ra. Scott már vissza is jött és bólintott.

-Igen, lehet hogy tényleg azt kéne. - nézett rám Scott.

-Lenti kanapé az enyém. - mondta Stiles és Lydia egyszerre, és egyszerre pattantak is fel hogy lefoglalják maguknak. Kiszaladtak a szobából, és Malia pedig utánuk ment nevetve.

-Aludhatsz a szobámba majd alszok a fotelomba. - szólalt meg Scott, egyből megráztam a fejemet.

-Bolond vagy? Dehogy is, majd én alszok ott, ez a te szobád. - kezdtem el egyből tiltakozni.

-És? - mosolyodott el, mint egy jól lakott óvodás. Megráztam a fejemet, és eldőltem az ágyon.

-Aludj akkor mellettem. - néztem rá Scott-ra.




Ha tetszett a fejezet jelezd nekem egy csillaggal!!🤍
Pinterest: drazsewattpad
Tiktok: wattpddrazse

A Hold Alfa(Teen Wolf ff.) ✔️Where stories live. Discover now