Bölüm-15

2.3K 148 10
                                    

"Eğer sizi ayırmazsam annemi ve kardeşimi öldüreceğini söyledi. 4 yıl önce annemi onun işkencelerinden kurtardım. Yurt dışına çıkartıp orda bir yere yerleştirdim. Sonra annem hamile olduğunu öğrendi. Orda doğum yaptı. 4 yıldır saklıyordum onları ama bulmuş şimdi. Hatta Ulaş biliyor yurt dışına çıkarttığımı.

Şimdi sizi ayırmazsam onlara zarar vereceğini söylüyor. Ben sizi ayırmak istemiyorum. Yıllar oldu Ulaş'ı tanıyalı. İlk defa gözlerinin bu kadar parladığını görüyorum. İlk önce babasını sonra Kadriye teyzeyi kaybedince çok dağılmıştı. Okula bir yıl ara-"

"Cansu ben bunları zaten biliyorum. Anlatmana gerek yok. Ayrıca sana ailen konusunda yardım edeceğiz. Ulaş'la da konuşacağım. Merak etme. Ama şimdi o gelmeden git." Cansu başını sallayıp çıktı. Kendini acındırıp affettirmeye çalışıyorsa kanmayacaktım. Ama bana öyle gelmemişti. Gerçekten yardıma ihtiyacı olabilirdi.

***
Yazar'dan

Ulaş burnuna gelen kurabiye kokusuyla derin bir nefes aldı. Anahtarını portmantonun üzerine bırakıp elindeki poşetlerle birlikte mutfağa geçti. Çocukken annesinin yaptığı gibiydi kurabiyeler. Masanın üzerinde ki tepside sıralı. Fırında kek. Çocukluğu aklına gelince gözleri doldu. Kendini toparlayıp İrem'in yanına gitti. Arkasından sarıldığında İrem'in içi ürperdi. Korkmuştu biraz.

"Niye sessiz sessiz geliyosun hayatım? Korktum!" dedi arkasını dönerek.

"Korkma, benim." Ulaş İrem'in burnunu öptü. "Aynı annemin yaptıkları gibi kokuyor. Okuldan eve gelip kapıyı açtığımda burnuma gelen koku gibi. Özlediğim ne varsa seninle tekrar tazeliyorum anılarımı. Herşeyinle beni ben yapan şeyleri bana tekrar hatırlatıyosun." İrem Ulaş'a gülümsedi.

"Sen iste yeter ki sevgilim, ben hep yaparım. Ama bu sefer sadece sana değil. Akşama misafirlerimiz var."

"Hayırdır? Kimmiş o misafirler?"

"Öykü abla ve erkek arkadaşı. Yemekten sonra çaya gelicekler. Bende yanına birşeyler yaptım." Ulaş onayladığını belirten sesler çıkardı.

"Ben bi duşa giricem. Sonra gelirim yanına. Zaten toplantı pek iyi geçmedi. Konuşuruz biraz." İrem bir sorun olduğunu anlamıştı.

"Olur sevgilim. Zaten benim de girmem lazım. Senden sonra girip çıkıyım, saçımı yaparken anlatırsın. Sonra ben şöyle mis gibi bir tabak yaparım sevgilime. Çayla birlikte önizleme yaparsın onlar gelmeden."

"Keyfimi yerine getirmeyi nasıl da biliyosun!"

***

Ulaş duştan çıkınca arkasından İrem de girdi. Saçlarını kuruturken Ulaş kapı pervazına yaslanmış, İrem'e beklenmeyen final haberini açıklıyordu.

İşleri bittikten sonra birlikte aşağı indiler. Yemek yiyip sofrayı topladıktan yarım saat kadar sonra Öykü ve erkek arkadaşı da gelmişti.

İlham perilerimi şeytanlar kemirdi! Gelmiyo gelemiyesiceler. Kısa oldu çok pardon 🙏

Şu engereğin ay pardon cansunun hikayesini özetliyip atıyım dedim en azından. O yüzden buraya kadar yazdım.

Sonra ki bölümde öykü, fatih, elif, iremin liseden arkadaşı ve aynı zamanda gelecekteki sak oyuncusu cem falan yılbaşı partisi yazıcam. Hikayenin ilk kiss sahneside o bölümde gelir belki 😉

Hayran Sevgili | UlRemHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin