Hayran Sevgili-Bölüm 3

3.7K 202 34
                                    

İrem'den

Sabah penceremden odama sızan güneş ışığının gözlerime hücum etmesiyle uyandım. Dün gece Elif bizde kalmıştı ve 7 de kalkıp okula gitmemiz gerektiği halde 6 da yatmıştık. Yani ben yatmıştım. Elif 1 saat uyumakla uyumamanın pek farklı olmayacağı düşüncesiyle oturuyodu hala. Kalkıp rutin işlerimi hallettim ve üzerimi değiştirmek üzere odama geri döndüm.

***

"Evet arkadaşlar. 1 hafta içerisinde tansiyon ilaçları kategorisini araştırıp ince ayrıntılı bi sunum getiriyosunuz" dedi göbekli ve kel bi ayağı çukurda olan hocamız. Bölümümü ve derslerimi seviyorum ama eczacılık okuyan bi öğrenciye verilebilecek ödevler sınırlıydı. Erdal hoca da sınırları zorluyodu.

Kalınlıkta hukuk kitaplarına meydan okuyan kitaplarını eline aldı ve amfiden çıktı. Son dersin de bitmesinin rahatlığıyla eşyalarımı topladım ve konservatuar okuyan kuzenimin binasına ilerledim. Sanırım o da benim yanıma gelmek üzere yola çıkmıştı ki karşılaştık. Kantinden birer kahve alıp eve gitmek üzere yola çıktık. İkimizinde haddinden fazla uykusu vardı.

***

Uyumak üzere yattığım yatağımda uyuyamadığım için telefonumla oynuyodum. O esnada görkem aradı.

-İrem? Nasılsın?
-İyi, sen?
-Bende iyiyim. Şey dicektim sizi tanıştırmak istediğim kişi vardı ya?
-Evet, şu gizemli olan.
-Bu cumartesi gelebileceğini söyledi. İsterseniz çıkabiliriz tekrar.
-Bu seferde ekmez umarım.
-Geçen sefer işlerle alakalı bi durum olmuş sanırım. Meşgul bi insan biraz.
-Hı, peki. Benim için uygun.
-Şey, Elif'te gelir mi?
-Bilmem, konuşurum
-Peki, haber bekliyorum senden.
-Tamam, görüşürüz.
-Hoşçakal.

Tabii ki de görkem elife yürüyo. Bu zaten belli bişey. Ee gençler birbirlerini sevmiş. Bize de büyükleri olarak kavuşturmak düşer. Neyse bu konuyu sonraya erteliyorum çünkü hazırlamam gereken bi sunum var.

(Hep iremden yazdığımı fark ettim. Şimdi ulaşa yatay geçiş yapıyoruz)

Ulaş'tan

Hafta sonu için görkemle sözleştik. Beni iremle tanıştırıcak. Bi de kuzeniyle. Telefonla konuştuğumuz da anladım ki en büyük fanım olabilir kendisi. Yani böyle diğerleri gibi heves değil bana olan sevgisi. (Yanlış anlamayın lafım size değil bebeklerim) Gerçekten tanışmak isterim onunla.

***

Kulaklıklarımı takıp bizimkilerle buluşmaya gittim. Tabii ki bisikletle. Bisiklet arabadan daha medeni bence. Kendini kapalı bi alana tıkmaktansa havanın yüzüne çarpması daha modern geliyo bana. (Ulaşın tayfadaki çocuğun adını unuttum sallıyorum bişey)
Eren'in evine vardığımda herkesin gelmiş olduğunu gördüm. Onlar pahalı tabutlarıyla gelmişlerdi çünkü. Kapıyı çaldığımda Cansu (engerek) açtı kapıyı. Camsuyu (parson cansu yazcaktım) iyi bi kızdı ama bana karşı tavırları hep fazla samimiydi. Bi çok arkadaşım bu kız seni seviyo dese de yakın arkadaştık. Sevemezdi. Sevmiyodu da. (He bok sevmiyo) Kapıyı kapattıktan sonra resmen üzerime atlayarak sarıldı.

C- Yaa Ulaş naber? -ağzını yayarak-
U- İyi Cansu senden naber?
C- Öyle işte her zaman ki gibi.. Özledin mi beniğğ
U- İnanır mısın bilmem ama hiç özlemedim.

Allahım bu kız benim sinir krizi sebebim yemin ediyorum.

Vote sınırı dolmadığı için kısa atıyorum. Hediyem olsun canlarım 😘

Hayran Sevgili | UlRemHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin