Bölüm-12

2.7K 158 15
                                    

Ulaş doktorun sözleriyle yıkıldı adeta. İrem bir hayal dünyasına girmiş, sadece kendi isterse çıkacaktı.  Doktordan sonra gelen hemşire ve hastane görevlileri normal odaya alınacağını söylediler. Bu sırada kapıdan aynı anda Ulaş'ın abisi ve İrem'in annesi girdi. Nilüfer ağlayarak Ulaş'a sarıldığında Ulaş'ta uzun süredir tuttuğu gözyaşlarını serbest bıraktı. Durumu anlattıktan sonra birlikte İrem'in alındığı odaya gittiler. Nilüfer İrem'in yüzünü elleri arasına aldı. Sevdi ve öptü.

                         •2 gün sonra•

"Abi sen al Nilüfer ablayı da. Benim eve gidin." dedi Ulaş. 2 gündür hiçbişey yememişti kimse. Sadece uyumamak için kahve içtiler.

"Olmaz, bırakmam ben kızımı" İtiraz etmesi beklenen birşeydi.

"Ablacım lütfen. Bak git uyu biraz. Yemek ye kendine gel. Ondan sonra gel tekrar" Başını salladı Nilüfer. Bu sırada Ulaşın telefonu çaldı. Yönetmeni arıyordu

'Efendim hocam?'

'Nasılsın Ulaş? Kız arkadaşın iyi mi?'

'Şok gibi birşeye girdi. Kafasının içinde kimsenin bilmediği bir dünyada şuan. Kendi istemediği sürece uyanmıyor'

'Anladım. Şey söylicektim ben. Biliyorum sor bir dönemdesin ama çekimler çok aksadı. Nasıl yapalım?'

'Farkındayım hocam sizi de zor duruma soktum. Birazdan İrem'in kuzeni gelicek. Nöbeti ona devredip size gelicektim bende.'

'Senden her zamanki performansını beklemiyorum. Ama eğer konsantre olamayacaksan hiç gelme'

'Bu benim işim hocam. Başıma ne gelirse gelsin elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım.'

'Sen nasıl istersen. Bekliyoruz..'

Telefonu kapattıktan yarım saat sonra Elif geldi. Ulaş işini olabildiğince hızlı bitirip geleceğini söyledi ve hastaneden ayrıldı.

***

Çekimleri bitirip hastaneye döndü Ulaş. Elif İrem'in odasına girmiş, onunla konuşuyordu.

"Kapıdaki gazeteciler yüzünden herkes öğrendi. Birkaç fan sayfası bana ulaştı. Buse ve annesi çok gelmek istedi ama uyuyosun diye gelmeyin dedim ben. Hepsinin çok selamı var. Aramışlar sizi ama telefonun kapalı ya, ulaşamamışlar o yüzden. Hadi kuzum, kalk ayağa. Güldür hepimizin yüzünü."

Elif gözyaşlarını sildi. Kapıda bekleyen Ulaş'ın yanına gitti. "Kahve alıcam, ister misin?" Başını sağa sola sallayıp istemediğini belirtti. Odaya girip Elif'in kalktığı koltuğa oturdu. İrem'in ellerini tuttu. "Sevgilim kalk hadi. Her ne görüyosan rüyanda, söz sana daha güzellerini yaşatıcam. Yeter ki kalk bu yataktan. Evimize gidelim. Hem benim daha bir sürü hayallerim var. İçi hep senle dolu. Daha parmağına yüzük takıp bu kadın benim dicem. Sana bakanlara kızıcam. Sonra gelinlik giydiricem. Balayına gidicez. Gün gelicek 2 kişi girdiğimiz hastane kapısından 3 kişi çıkıcaz. Belki de 4. Sen olmazsan bu hayaller suya düşer İrem. Sen olmazsan bende düşerim." Ulaş elini çekip odadan ayrıldı. Kapıda Hazar vardı. Yine gelmişti. Birlikte çektikleri dizinin üzerinden çok zaman geçmişti ama onlar kopmamıştı. Çekimlerde çok eğlenmişlerdi.

"Nasılsın?" dedi sessizce. Ulaş cevap vermek yerine başını sağa sola salladı. Birlikte sandalyelere oturdular. Sonra Elif geldi elinde kahvelerle. Ama 2 tane vardı.

"Siz bunu alın ben kendime yenisini alırım." dedi Elif. Hazar gülümseyerek cevapladı.

"Hatırlıyor musun, köyde bir çocuk vardı. Sevdiği kızı vermiyolarmış."

Ulaş hafifçe güldü. "Hatırlamaz mıyım? Çok seviyordu."

"Kızın babası nuh diyip peygamber demeyince sete gelmişti. Bizden istemişti."

"Evet. Biz gidince istemeye ikna etmiştik. Adam da ne nemruttu be." Hazar Ulaş'ın aklına eskileri getirip yenilerden uzaklaştırmaya çalışıyordu.

"Sen hiç birini kaybettin mi?" dedi Ulaş.

"Kaybettim tabii. Babaannem, dedem, bir sürü kişi. Niye ki?"

"Benim annem de hastanede çok uzun bir süre yattı babam da. Ama hiçbirinde böyle hissetmemiştim. Sanki biri bıçağı göğsüme saplamış, her nefes alışımda döndürüyor."

***

•1 Hafta Sonra•

"Ulaş! Ulaş uyan! İrem uyandı kalk hadi!"

Hazar'ın sesiyle kendine gelip İrem'in odasına gitti Ulaş. Uyanmıştı işte İrem.

O ne kadar mükemmel bi törendi ya 😻 iremin ulaşa bakıp beraber konuşalım demesi ulaşın sahneye çıkarken iremin elinden tutması falan. Ama sonra bir röportaj çıktı ki Allah Allah yani. Tuna bebeyimizin de başını bağladığımızı kanıtladık canlarım 😒

Hayran Sevgili | UlRemHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin