Bölüm-11

2.6K 153 14
                                    

Yankılanan silah sesiyle yere düştü İrem. Ulaş Cansu'nun önüne atlamıştı ama asıl hedef can yakmak adına İrem'di. Ulaş boğazı patlarcasına adını bağırdı İrem'in. Yanında diz çöküp başını dizine koydu. "Nolur benimle kal İrem. Kapatma gözlerini bak bana." İrem'in başındaki bandanayla yarasına bastırdı.

"Ne bakıyosun öyle! Ambulans çağırsana!" Cansu hareketlendi. Eve gidip ambulans çağırdı. 15 dakika sonra geldi ambulans. İrem'i bindirdiler. Ulaş'ta yanına bindi. Eve yakın olan hastaneye kısa sürede vardılar. İrem'i ameliyata aldıklarında Ulaş ne yapacağını bilemedi ilk başta. Sonra aklına abisi geldi. Abisiyle konuştu ağlıyarak. Abisi ilk uçakla geleceğini söyledi. Annesine nasıl söyleyeceğini düşündü sonra. Bulamadı. Sabaha bıraktı.

Bu sırada koridorun başından Cansu göründü. Ulaş ışık hızıyla yanına gidip bağırmaya başladı.

"Zaten hepsi senin yüzünden oldu. Ne halt yemeye geldin şimdi buraya?!" Ulaş bağırırken Cansu sadece başını eğip ağlıyordu. Sonra kısık sesle konuştu. "Ben böyle olsun istemezdim Ulaş, gerçekten. Senden başka yardım isteyebileceğim kimse olmadığı için seni aradım. Nerden bilebilirdim ki?"

"Daha fazla konuşma. Çık git"

***

2 saat süren ameliyattan çıktı İrem. Yoğun bakıma alındı. Doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. Ama bu 24 saat kritikti. Yoğun bakım ünitesinin önünde bekliyordu Ulaş. Çoktan sabah olmuştu. Bir kaç telefon gelmişti Ulaş'a. Konuştuktan sonra Nilifer'i aradı. Durumu izah etti.

Ulaş yoğun bakımın penceresindeyken İrem'in bedeninin titrediğini gördü. Makineden gelen sesler gürleşip hızlandı. Nöbetçi hemşire doktora seslendi ve koşuşturma başladı. Pencerenin önündeki çizgi perdeyi çekti hemşire. Ulaşın görüşü kapanmıştı. Uzun süre bekledi.

Doktorlar içerden çıktığında yüzlerinde pek bi gülümseme yoktu.
"Noldu? Bişey söylesenize"

"Hasta şoka girdi. Gördüğü bazı rüyalar yüzünden kendini çok hırpalamış. Bunun sonucunda hastaların uyurken girdiği bir bunalım sürecine girmiş. Şuan dan itibaren bizlik birşey kalmadı. Uyanmak ya da  uyanmamak İrem hanımın elinde."

Bölümü yazdığım kağıdı kaybetmem sonucu geç kaldı bölüm. Ve çok kısa farkındayım bekletmemek adına hemen yazıp attım.

aysel089 sana ulaş vurulcak dedim ama ters köşe yapıyım dedim 😉

Hadi öptüm hepinizi 😘

Hayran Sevgili | UlRemHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin