7.Bölüm: Aptal Gibi

2.5K 129 29
                                    

Bu bölümde çok sık ağız değişikliği olduğu için lütfen dikkatli okuyun ve bölüm sonundaki açıklamayı okumayı lütfen unutmayın. İyi okumalar :*

⭐⭐⭐

Yüzüne bakmak için başımı çevirdiğimde, birden eli çenemden tuttu ve beni kendine çekti. Aramızda mesafe olmayana dek beni kendine çekti. Aniden olmuştu ve ne olduğunu algılayamamıştım. Birden dudaklarımda dudaklarını hissettim. Beni öpüyordu!

İttirmek için ellerimi göğsüne dayadım ama beni bırakmıyordu. Tanrım ne yapacaktım? Yumuşacık dudaklarını dudağımda hissediyordum.

"Harry?" diye bağıran kız, Harry'nin omzundan tutunca sonunda beni bırakıp kıza yöneldi.

"Ah Emma." diye söylendi Harry ve eliyle saçlarını karıştırdı. Ben köşede durmuş az önce olanları sindirmeye çalışırken kız güzel bir tokat atmıştı. Kız kıvıra kıvıra ilerledi. Harry bana döndüğünde, çenesini tutmuş sırıtıyordu.

Göğsünden ittirdim.

"Ne yaptığını sanıyorsun sen?" diye bağırdım. Boğazımın yandığını hissediyordum, sanki ses tellerim kopacak gibiydi. Titrememem geçmişti ve şimdide yanıyordum.

"Boşuna ümitlenme ufaklık, sana bayıldığımdan falan değil. İyi iş gördün, sağol." dedikleri yüzüme birer birer çarpıyordu. Öylece suratına baktım, bu sırada gözümden gelen yaşlara engel olamadım.

"Alçak bir adisin." diyerek göğsünden ittirip hemen yanından koşarak kaçtım. Bir yandan da Liam'ın numarasını tuşladım.

"Jess?" dedi.

"Liam be-beni alır mısın?" derken bitik bir haldeydim.

Ağlıyordum, niye bilmiyorum ama bunlar benim için fazlaydı. Ya da son öpücüğümü Rob'dan almışken artık bunun değişmesi beni kötü hissettiriyordu.

"Noldu? Neredesin?" diye sorunca etrafıma bakındım.

Hıçkırdım.

"Bilmiyorum. Ben ben evin yakınlarında olmalıyım. Bir göl gibi bir şey var." diye tarif etmeye çalıştığımda derin bir nefes aldı.

"Sakın kıpırdama geliyorum." deyip kapadı.

Kenarda duran büyük bir taşın üzerine çöktüm. Ne yapacağım ben? Nasıl birşeyin ortasında kalmıştım?

Harry'nin ağzından ;

Birden öylece koşarak kaçmıştı, tüm bunlar fazla mı olmuştu? Niye bu kadar kızmıştı ki? Ah aptal ben, resmen onu öpmüştüm. Ben bilmiyorum aslında planım bu değildi, ben bunu yapmayacaktım. Ama kendimi durduramadım çünkü onu öpmeyi istemiştim. Onun o pembe dudaklarına bakmaktan kendimi alamıyordum. Hayır hayır onu sevmiyorum. Hayır. Bu sadece benim için bir iddia, hem benden nefret ediyor. Kahretsin! Arabaya doğru bir tekme savurdum. Liam'a söylediği an biterdim, ki söyleyecektir. Arabaya binip hızlıca evin yolunu tuttum.

Eve geldiğimde Liam yoktu, ah işte onun yanındaydı. Hemen kimseye görünmeden odama çıktım ve kendimi yatağa bıraktım. Ama gözlerimi ne zaman kapatsam, dudakları aklıma geliyor. Onunla dalga geçtiğimi söylediğimde ki bakışı. Ah unut gitsin.

Uyuyamayıp Zayn'nin yanına gittim. Pes oynuyordu ve benimde katılmamı istedi. Beraber oynarken birden kendimi tutamadım.

"Dostum sakın Jess'den hoşlandığını söyleme bana." deyiverdim. Bunu neden yaptığımı bile bilmiyordum. Sadece Jess'le öyle saçma sapan bir ilişki içinde olması beni rahatsız ediyordu.

Best Thing I Never Had »» HSOù les histoires vivent. Découvrez maintenant