:: 23. Vred Jasmin & stilhed ::

6.3K 90 98
                                    

V I R G I N I A

Jeg nåede aldrig over til Jay igår, min mor og far ville snakke, og ja nu er jeg på vej, for at sige undskyld.

De spurgte bare, om jeg var okay. Om hvor jeg havde været, hvem jeg havde været sammen med osv. Og jeg svarede bare ja, hos Jasmin osv. Men som om jeg nogensinde ville være sammen med hende, ikke efter alt det her.

Jeg når efter et par fald Jaydens hus, jeg banker på og træder ind, jeg lukker døren efter mig og træder ind, jeg smider overtøjet med et smil.

Jayden sidder på en stol og stirre ud i luften, "hey" jeg træder ind foran ham, "hej" svare han sløvt, "du lovede", tilføjer han og tager sig til hovedet, "undskyld" undskylder jeg, "det siger jeg også", hvisker han hæst.

Undskyld? Hvad har han gjort?

"Jeg fik det dårligt", hvisker han hæst, "er du høj?" Spørg jeg forvirret, han ryster på hovedet, "jeg holder mit løfte", mumler han, "hvad så?" Spørg jeg og kigger mig omkring. Og der ser jeg det, her står tomme flasker i hele køkkenet, der ligger cigaretter på bordet.

"Jay" jeg krammer ham og stryger ham blidt over håret, "du er altså en idiot, du skulle have ringet", jeg hjælper ham op og stå, "det gjorder jeg også", piver han, åh ups min fejl.

"Kom her, du skal i bad, også skal du sove", jeg snor min arm om hans torso og for ham op ad trappen, jeg føre ham ud i badet, hvor jeg med besvær for tøjet af ham. Okay vi mangler bare underbukserne, kan vi ikke undgå det? Nej tag dig sammen Virginia, du har set den før. Da du braste ind på hans værelse, urgh traumer.

Jeg har meget traumer.

Jeg trækker dem af med min pegefinger og kaster dem langt væk fra mig, han stinker af røg og alkohol.

Jeg trækker min bluse og bukser af og stiller mig så helt ind til ham.

Jeg tænder for bruseren og peger den hen på ham, han hvinner og prøver at stoppe den, "nej stop så" jeg fjerner hans hænder og skylder ham, jeg massere noget shampoo ind i hans hår, og skyller det så ud igen, "du så hot", hvisker han hæst, "du er så pisse irriterende", vrisser jeg og slukker for vandet, "du har ikke min bluse på", bemærker han og rør ved min mave, alle hår på min krop rejser sig, "vil du have mig?" Spørg han hæst og trækker mig ind til sig, "Jay stop med det der", jeg lægger en hånd på hans bryst og skubber ham væk, "du skal sove, du kan ikke fortsætte sådan her", jeg stryger ham over kinden, "det gør ondt at se på".

Jeg for endelig Jayden ud af badet og tørret ham med et håndklæde, jeg giver ham nogle underbukser på og lægger ham så ned i sengen, "bliv" beder han hæst, "det lover jeg, men så skal du også love mig, at du aldrig gør det her mod mig igen", jeg kigger seriøst ned på ham, han nikke og rækker ud efter mig, "vent" jeg går på rov i hans skab efter en bluse der dufter af ham, men de er alle rene, hvem skulle have troet, at han ville gøre rent? Og endnu mere overraskende, hans tøj er lagt i lige bunker, mit er bare en stor klump... Jeg er jaloux.

"Jeg har en her", jeg vender mig hurtigt om, Jayden står bag mig og vuger blidt fra side til side, i hånden har han en grå bluse, "tak" jeg tager i mod den og trækker den over hovedet, jeg fjerner bh'en inden under og skubber ham så mod sengen igen.

"Vi kunne også lave andre ting end at sove", den flirtende Jay er tilbage, jeg er i tvivl om jeg bedre kan lide ham, når han sover.

20 Days With A Fuckboy|✓Where stories live. Discover now